Prijava · Registracija
Thumb mega logo
16 em cross

Che-Vu na definiciju 'Bog će ti platiti'

E jebi ga, morao sam...
http://vukajlija.com/bog-ce-ti-platiti/30270
U pravu je enemyofthefreeworld - nema šanse ovo da se pronađe u sjebanoj pretrazi. A i njegova je bolja, da se razumemo.
Ne tražim ništa, samo se hvalim ;-)

Thumb mega logo
16 em cross

Che-Vu na definiciju 'Raca'

Mog Racu stvarno zovemo Raca samo kada treba oko kompa... a ovo je inače zasnovano na istinitoj priči. Još na kad sam bio na faksu, pre inkognita i klipova od preko 11 sekundi, ja bio baš nešto zagoreo, sjebao cimerov komp nekim odvratnostima kada sam se smorio tinejdz lezbians i ostale klasike, Raca došao i sredio sve za par minuta, a onda mi isprintao istoriju pretrage. Do danas me zajebava za to.
Lik inače može da bude betmen, završio kvantnu fiziku ali radi u prodaji nekih sistama za logistiku za multinacionalne korporacije, vojsku i ta sranja... za debeeeeeele pare...

Thumb mega logo
16 em cross

Che-Vu na definiciju 'A kroz cipele kiše jesenje'

Nije to Tifa i Bijelo Dugme, nego onaj iz Prljavog Kazališta, što tripuje da je Bono :)

Thumb mega logo
16 em cross

Che-Vu na definiciju 'Nikolsonka'

Ono, jeste pravilnije "nikOlsnka", ali kada sam ja bio mlad, a verujem i sada, izgovara se bez tog rogobatnog "o"... piši kao što govoriš, a čitaj kao što je napisano, gramatika je za nejake ;)

Thumb mega logo
16 em cross

Che-Vu na poster 'Nicolas Cage, junak nastavka filma'

Ne mogu da dodjem k sebi od smejanja :D:D:D:D:D:D

Thumb mega logo
16 em cross

Che-Vu na poster 'Nicolas Cage, junak nastavka filma'

AHAHAHAHA!!!! Ne rise da je ovo stvarno na udzbeniku?!?! Da fora bude veca - ovo je, ako se ne varam, iz filma "Raising Arizona", u kojem igra zesceg vajt-tres redneka :))) Ovo je jace od onih likova sto su sjebali foks njuz sa onim laznim imenima korejanskih pilota pre neki dan, "Sum Ting Wong" itd...

Thumb mega logo
16 em cross

Che-Vu na definiciju 'Čojstvo'

Ma da, hdeo sam dubacim nesto u vezi s junicima, ali mi bilo trulo... mislim - bez uvrede bilo kome. I sam sam delom Crnogorac, pa rekoh kad sam mogao da serem o Srbima ovde, mogu i o ostalim svojim precima, jebemmumisa :)