Prijava · Registracija
5 : 5
16 em plus     16 em minus
6 : 5
5 : 6

Primarna produktivnost

Prva trudnoća

12 : 3
16 em plus     16 em minus
13 : 3
12 : 4

Blic

Užas. Knacerogen sadržaj čak i preko ekrana, nema veze sa olovom u štampi.
Intelektualni Brom za kurac. Brat od tetke Pinku i Informeru i Kurir za bogate.
Od nekadašnje nabeđene "perjanice otpora Slobodanu" srozali su se na najgore žutilo. I pri tome ne mislim na nekad aktuelnu stranku.

Toliko su se upropastili da im ne vredi otvarati sajt čak ni zbog stripa koji crta Somborac.

14 : 1
16 em plus     16 em minus
15 : 1
14 : 2

Ko rosa u podne

Slikovit izraz koji opisuje psihofizičko stanje određene persone na izmaku snage. Obično ih karakteriše podbulo lice, podočnjaci, krvave oči, blago teleći osmeh i raščupana kosa. Zna se da je rosa najsvežija u cik zore a u podne ako još i postoji je sveža poput Matijevićevog parizera. Obično su to braća napaćena konobari, šoferi, bećari, kockari, pevači i nikad prežaljeni sinovi koji se vraćaju iz treće smene.

Sedi ekipa oko podneva, karta se u bašti kafića i čeka još jednog člana ekipe.
Dolazi brat napaćeni sa nekog aftera posle burne noći na destilatima i hemijama. Sav razdrljen, podbuo..

-Divi ga Mikica ala je otekao ko bećarski k..ac
+Haha au Mikelanđelo ala si svež k'o rosa u podne, sedi da bacimo meksikanera.

12 : 7
16 em plus     16 em minus
13 : 7
12 : 8

Digne mi se kurac

Super stvar, ne neophodno seksualno.

-Kupio sam burek, za ručak da ima.
-Uh digne mi se kurac samo što namirišem!

15 : 3
16 em plus     16 em minus
16 : 3
15 : 4

Teodosić

Dok pola Srbije nagađa da li je onaj Teov doktor - američki agresor koji je i 'devedesdevete' došao maaamicu im njihovu al' im Srbin oborio avion nevidljivi F16 haha jebi MOŽEŠ DA NAM PUŠIŠ KLINT...
Khm, ok, nije to tema.
Elem, vodi se polemika da li je lekar iz Klipersa došao ovde da kaže Teodosiću 'ae bre liče koje evopsko prvenstvo, nemoj da se zajebavamo' ili je to pak stvarna povreda lista.
Bilo kako bilo, i da jeste i da nije, i Exit i Guča, činjenica je da ko god bilo šta zameri ovoj valjevskoj bitangi ili nije pri čistoj svesti ili ima obraz deblji od đona ermaks dvojke.
Ako si u bilo kojoj sferi života stekao ime i reputaciju kao što je Miloš u reprezentaciji, onda druže, ne da imaš pravo da te boli dupe, kiksneš, slažeš, nego imaš pravo da šmrčeš koks sa pijanih Brazilki na sred olimpijskog sela.

- Meni i dalje nije jasno na koju foru si ti kod nje imao 5 u četvrtoj godini, kada celu godinu nisi dobio više od dvojke.

- Brate, bio sam na republičkom 3 godine zaredom, bukvalno sam mogao da joj se ispišam na sred časa i opet bih imao 5.

20 : 4
16 em plus     16 em minus
21 : 4
20 : 5

Šumadijsko-vojvođanski naglasak

To je glas kome verujemo. Pouzdan, smiren, racionalan, nosi novine pod miškom, pruža odmeren korak u sport papučama i objašnjava unucima kako se oštri kosa. On ima ozbiljne ruske brkove, nosi šubaru, stare kožne kapute, ucrvane cipele iz podruma, krpljene štofane sive pantalone, a ponekad i šešir, od slame ili od platna. Jer šta god on obuče ne dovodi se u pitanje. Ko postavlja mnogo pitanja eliminiše se iz publike tako što ga gospoda u crnom galantno izvedu iz sale i više ga niko nikad ne vidi. Taj glas zvuči kao hibrid Valjevca, Sremca i Bosanke. Reči kaplju sa usana odmereno, kroz nos, pravilno, što obavezuje umereno sporiji izgovor, reči su naglašene, jednostavne i familijarne, tako da im svaki čovek lako otvori vrata. Ovo ne kaže legenda ali sam sad izmislio, kada je jedan pastir našao u kori jednog drveta ispucalu knjigu, dunuo je prašinu sa korica i naišao na sveti zapis proroka Muhameda: "ko pročita ovaj tekst dobiće hipnotičke sposobnosti i sveti blagoglagoljivi napitak. Napitak se nalazi u pećini na tri milje jugozapadno odavde." Dobri pastir je pročitavši sveti kanon ostavio svojih sto ovaca i uputio se prema pećini. Našao je napitak i sasuo ga u dušnik, jezik je počeo da kovitla po ustima, a slova počevše izlaziti iz usta, kao iz supice iz kesice. Njegovi sinovi, Kain i Avelj, zadržali su genetski materijal očev i počeli širiti porodicu od Valjeva do Subotice sa ciljem pokoravanja ostatka Srbije samopožrtvovanjem i blagoglagoljivošću i prevrtljivošću sremačkom. Period inkubacije oštrice doktrine Pastirove trajao je do 21. veka, veka kada je samosvest srpska otupela i otvorila vrata svakojakoj bolesti i fukari bez razlike. Ni došljak izbeglica nije imun mačvanskoj retorici, netremice gleda u Mačvanina i veruje u svaku reč, teško je dvesta jutara orati, dvadeset krmača napojiti i koce za paradajz u bašti pobosti; krvav je to život i Sremcu u Beogradu svi se zato trebaju klanjati, ima vrućine odgovoriti i za gradom ridati što klasje stasito salomi i da onaj što mercedesa vozi ništa vredniji od seljaka nije vikati. I onda svojem iznajmljenom stanu doći i kljunove naslednika hranom napuniti i Bogu se na bogatstvu zahvaliti.
Sve tako dok se jednog dana ne probudiš, traktor će voziti Svetlana Bojković, Minja Subota zavrnutih rukava na sakou udaraće motikom zemlju a na televiziji kulturni dnevnik vodi Žika Šarenica, gost je Bane Mojićević. Peščanik na svome dnu uvek dočeka pesak, u početku manje, dok se na kraju ne popne do čepa. Tada će brana popustiti, pa će se komadi oštrog stakla rasplinuti na sve strane, i pesak će preplaviti svaki ćošak. Na njemu će preživeti Pastirovi sledbenici, a ostatak će ostati sravnjen ispod peska. Stolećima kasnije pojaviće se templar koji će iz dine izvući ekskalibur laserski dezintegrator i spasiti svet.

Tempo akcija, polećemo.

26 : 2
16 em plus     16 em minus
27 : 2
26 : 3

Ostaviti ključ

Vrhunac poverenja u neku osobu. Osobu koja ima dobar staž u nekom objektu - sportskoj hali, kladionici, kafani... Toj osobi se veruje toliko, da on ostaje poslednji i zaključava, čak i nakon fajronta.

- Druže, moram da vidim decu. Hitno! Žena ih vodi za Kanadu, možda je ovo poslednja prilika da ih vidim.
- Žao mi je. Pustio bih vas. Ali nema ko da vas pazi. Svi čuvari su na odmoru, moram da vas sve zaključam i dođem sutra.
- A možete li da mi ostavite ključ?
- A, pa dobro, 'ajde. Ali ostali zatvorenici ne smeju da znaju!
- Taman posla!
- I da se vratiš do zore i zaključaš!
- Svakako!

17 : 4
16 em plus     16 em minus
18 : 4
17 : 5

Rejveri

Turbofolkeri 21. veka.

31 : 2
16 em plus     16 em minus
32 : 2
31 : 3

Crkva

Orijentir u svakom selu.

A

-Oprostite, gde se nalazi džamija ovde?
-A to ti je tamo u Maršala Tita, odma iza crkve.

B

-Izvinite gospođo, da vas pitam, gde ima jeftinih kurvi ovde u selu?
-Kod crkve skreneš prvu desno..ma ustvari pitaj tamo nekog pa će ti objasniti.

19 : 4
16 em plus     16 em minus
20 : 4
19 : 5

Drvenisati se

1. Osoviti se na noge iz sedećeg položaja, uspraviti se.
2. Ukrutiti se u seksualnom smislu - imati erekciju.

"Drž' se mala, za kaiše, dok se đedo drveniše ..."