Prijava
   

Revijalni deo

Najgore i najbolje je prošlo. Ostali su samo zaključak i fusnote. Sestra milfača ti povezuje zavoj. Pogled ti je izbio na more. Radiš istezanje. Neko je pre pola čuke promenio muziku na Tiveri Korporejšn. Na stolovima polupane čaše. Polupune flaše. Polupovučene crte. Doktor Gonzo stavlja naočare za sunce. Afterparti. Revijalni deo.

- Stani, tebra ja ne znam ni de smo
- Još malo kod Malog Iđoša, skoro smo stigli, nemaš frke sve je pod kruz kontrolom
- ...
- ...
- Brate... Koji ćemo KURAC u Malom Iđošu?
- Jao bre jebote pa reko sam ti znaš kakav trandža ima tamo NEVERUEŠ kaka pička i po keve mi ja ne moram ni da žmurim, pa jebote kako se ne sećaš, rekli smo osto samo revijalni deo pošto smo te izvadili
- Stani, stani tu jebote. Ne sećam se jer smo večeras počeli veče u 10 jutros kad si zvao na kafu, mater ti nenormalnu jebem a i sebi kud dođoh kad si mi rekao da je tu i Ćomi Dileja!
- I šta ono baš ništa se ne sećaš? Ni kod sajma? Ni na auto-putu s onim Estoncima? Ni ono sa špagetima?
- Ummmm... Poslednje što se sećam je... kao kroz vodu. Jesmo bili na splavu nekom? Jebote, jesmo, nosio si pevaljku na krkače, a ja sam je tero da peva Domo Arigato Mister Roboto! I jebote što sam sav mokar?? I gde je koji kurac Ćomi???

Komentari

Брате, хтео сам да дефинишем ово и никако прикладан назив да нађем.
Ти си сјајно објаснио. +++

Auu kakva defka! Kakva defka, kakve reference! Plus vec kod dr Gonzo-a (mog omiljenog antiheroja) a da ne pominjem podsecanje na Styx i Thievery Corp. Svaka cast.

Odlična defka, Ariele. Volim, te, kratke, efektne, rečenice.

Ariele obozavam tvoje defke...primere pogotovo :D:D:D patrik

Totalno gotivno. Gotama iz.

Убо је к'о прстом у дупе вала.