Prijava
   

rođendanski poklon

Ono što dobijete od drage vam osobe za rođendan. U zavisnosti od finansijske situacije, karaktera slavljenika i osećaja bliskosti postoji više vrsta poklona:

KLASIČAN POKLON - Dezodoransi, parfemi, knjige, CD-ovi, DVD-ovi, mini gedžeti, sitne džidža-bidže itd. Sa ovim poklonom nema greške. Dovoljno je da makar grubo poznajete ukus slavljenika i nema da bude problema. Nije skup ali ako je pametno odabran slavljenik će se oduševiti.

JESTIVI POKLON - Poklon koji se jede. Na primer: kilogram pistaća, veliko pakovanje rafaelo kuglica, džak čokoladnih bananica, veliko pakovanje gumenih bombona itd. Stepen uživanja pri konzumaciji ovog poklona je obrnuto srazmeran njegovom roku trajanja. Mislim, kako ostati ravnodušan kad ti neko pokloni kilogram super slanih pistaća?

SEKSI POKLON - Poklon koji se kupuje ljudima sa kojima se nalazite u intimnom odnosu. Tange, bokserice sa smešnim natpisima, nakitnjak, ultra tesne bodi majice, seksi igračkice i pomagala, raznorazni fetiš predmeti itd. Ljubavnici znaju zašto.

RUČNO IZRAĐEN POKLON - Najčešći izbor umetnički nastrojenih individua. U zavisnosti od toga koju umetnost preferiraju, zavisi i šta ćete dobiti. Osnovna odlika je da je poklon unikatan i potpuno neponovljiv, stvoren samo za vas od osobe koja vas poznaje u dušu.

SKUPOCENI POKLON - Automobili, skuteri, Džejms Bond satovi, laptopovi, dijamanti i sl. Megalomanski pokloni koje kupuju ljudi dubokoga džepa koji obično misle da skupim poklonima mogu osvojiti simpatije i naklonost slavljenika (najgore je što zaista i mogu).

ŽIVI POKLON - Egzotične biljke, simpatične životinjice ili u ekstremnijim varijantama iznajmljena striptizeta koja samo za slavljenika izvodi erotski ples i igra mu u krilu a posle toga, ko zna, sve zavisi koliko su drugari spremni da odreše kesu. U slučaju devojke, zna se, striper obučen kao Deda Mraz.

NOVČANI POKLON - za ljude koji ne vole da rizikuju i eksperimentišu već slavljeniku prepuštaju da sam sebi kupi poklon. Lepo, daju mu keš uz savet da pametno potroši date pare.

- Evo nećače, ujak časti sa sto evra. Ali da pametno trošiš! Da kreneš na kurs italijanskog ili da se učlaniš u kulturno umetničko društvo pa da naučiš da igraš. Ulaži u sebe!

- Hvala hvala, slažem se, najvažnije je ulagati u sebe i u svoje obrazovanje (a u sebi jedva čeka da ode i kupi novi force-feedback volan sa za igranje Formule 1 na kompu).

ŠAŠAVI POKLON - Od kupca ovog poklona se očekuje određeni stepen kreativnosti i poremećenosti. Fora je da poklon bude što originalniji. Pre par godina, ortak i ja odlučili da drugu kupimo šolju u obliku sise (koja ima malu rupicu na bradavici) i litar dugotrajnog mleka. Kad smo mu doneli naterali smo ga da pije mleko baš iz te "alternativne" rupe. Bilo je strava sve dok se njegovi roditelji nisu vratili kući baš u tom "svečanom" trenutku.

Komentari

Mi smo jednom drugarici kupili sapun... sreca da shvata da smo budale :)))

+

a jel bicevi i debele zene na naduvavanje spadaju pod sasave?:) +

E, lepo, sad imam sve na jednom mestu, tako da za sledeći rođendan samo izaberem nešto od gore navedenog :). Fala, Kendall :)

ja sam drugu kupila onaj mali dzak luka od 25 kg xD jbg nisam znala sta da kupim a pijaca mi prekoputa xD
+ za defku.

Edit, mora da je zaplakao od sreće...

Mi smo drugarici kupili u sex shopu pez tange. ;)

2 kubika stajskog đubriva...
+

@ Надркани голуб, Едит-Анду, Ма'ат, Кувајлија, Ћоми: Хахахаха, страва идеје! Ово се мора испробати у пракси, нема 'леба! : )

@ Еугледна: Нема на шта! ; )