Prijava
   

Skurčeni vidici

Vidici preko kurca. Dakle, vidiš široko, nisi skučen, ali si skurčen - sve ti je jasno i nema potrebe da ti neko objašnjava situaciju. Svestan si iste, ali ti je pun kurac svega, pa i situacije.

Primer 1
- E, da ti objasnim, vidiš...
- More, maršupičkumaterinu, ti ćeš meni da objašnjavaš?! Ako sam rekao da ne vidim tog idiota tamo (pokazuje na šefa), ne znači da ga ne vidim doslovno, majkuinjemujebemkoitebi, nego da mi ga je pun kurac. I njega, a i tebe.
(Šef) - Je l` o meni pričate?
- Sisajkurac, ja neću ništa reći što drpaš pare preko sindikata i jebeš Žikinu ženu, a ti ništa nećeš reći što sam te sterao u kurac. Jasno?
- Jasno.
- Vidiš balavac, kako ljudi sa skurčenim vidicima vide daleko, vide kroz vreme i prostor, majkutijebembašnenormalnu?

Primer 2:
- Znaš, draga, meni je dosta ove misionarske poze... Jebotepapafranciskofranko, čini mi se da sam misionario kao da sam Jehovin svedok. Ja bih da ti malo proširim vidike, ako me razumeš?
- Aham, proširim ja tebi vidike, pička ti materina pederska! Ako ti je do jebanja u dupe, idi kod svog ortaka Sime, inače se toliko pipkate i udarate po guzici svaki put kada Partizan napuni Zvezdu, da komotno možete i da se jebete u istu.
- Pa, nisam mislio...
- Kurac nisi mislio! Mislio jesi, ali nisi mislio dovoljno. Da ja tebi raširim vidike - u dupe možeš da jebeš samo svog drugara Simu. I sledeći put kada ti nešto tako odvratno padne na pamet, da znaš da ću da donesem onu oklagiju pa ću da ti "raširim" čmarne vidike tako da ćeš "videti" sve zvezde. Pičko papučarska. Pederska. Kuš!