Prijava
   

Slojevito oblačenje

Bogati nose skuplju odeću, od siromašnih.

Komentari

Ponekad kad pročitam tvoju definiciju zapitam se kako si ti prvi.

ko Homer - došao prvi kad se fabrika otvorila

Duče

Ponekad kad pročitam tvoju definiciju zapitam se kako si ti prvi.

To je samo još jedna od velikih tajni Univerzuma...
Kakvih defki u poslednje vreme imam, ova i nije tako loša, a možda je ti samo nisi ukapirao?
Čudi me, s obzirom na stil koji sam gajiš, da si baš na ovoj našao da iskazuješ svoju nevericu.
Najvažnije od svega, čitajte i ocenjujte što više definicija pa će nadam se neki kvalitetniji autor doći na prvo mesto. Ima mnogo kandidata koji to mesto zaslužuju više nego ja. Neću da ih nabrajam i da rizikujem da se zamerim nekome što sam ga eventualno slučajno preskočio. Mislim da se kao i famoznoj naslovnoj i tom prvom mestu pridaje preveliki značaj. Valjda volimo da se rangiramo (ne isključujem sebe). Svakako mesto na listi ne garantuje ni da autor uopšte poseduje duhovitost, a samim tim zasigurno ne predstavlja ni njenu valorizaciju.
Uostalom vidiš i sam da je to prvo mesto u mom slučaju samo posledica kvantiteta.

ko Homer - došao prvi kad se fabrika otvorila

hahahaha

Slojevito oblačenje

meni ovaj izraz odličan, e sad što nije napisao šurnaest redi metafora i 3 primera i ubacio preldžiju kako taba ženu, dete i prase sa banderom jbg, svako ima svoj stil...

Au RD, ne bih se slozio da je u pitanju kvantitet. Kako mozes sam sebe omalovazavati tako, pajseru! Dosao si zasluzeno na prvo mesto, to nemoj da osporavas, i sad mozes priustiti sebi boljenje patke pa i neku "losiju" definiciju.

Kako mozes sam sebe omalovazavati tako, pajseru!

Ne omoalldah (ne znam to sad da napišem) on sebe nego pokazuje da je od krvi i mesa kao sav normalan svet (jedva čekam da gostuješ u toj emisiji lolo) i da voli da se našali pa makar i na svoj račun.

@Ареи Куен
Ma ne omalovažavam sebe, ali iskreno ne mislim ni da sam najduhovitiji, ni da sam najkvalitetniji autor na Vukajliji.
To za kvantitet stoji, bar delimično.
Ako ćemo iskreno ne pamtim kada sam u poslednje vreme napisao neku baš dobru definiciju, kojom sam bio u potpunosti zadovoljan, ili koja bi se moglo reći da je na nivou definicija iz 2007-2010. na primer. I sada napišem jednu koja mi je OK (daleko od toga da je za divljenje), i on nađe da mi se isere na nju.
Pri tom napisana apsolutno u skladu sa stilom kojim on definiše. Naravno da se zapitah ŠKK?
S druge strane osnovni motiv da dangubim na Vukajliji mi je zabava (da zabavim i sebe i druge ako uspem), a ne neko tamo prvo mesto na listi.
Ne želim svađu, ali morao sam da kažem neku, jer je poznato da bih ponekad - na dupe progovorio.
Što se Dučeta, Srete-Štete, Rihe Disidenta i sl. omladine tiče, živi bili 200 godina, slobodno me kritikujte, a kada po mom mišljenju preterate ja ću se truditi da to ignorišem u stilu ne mogu da vaspitavam tuđe dete. U ovom slučaju mi to nije pošlo za rukom, trudiću se da ovo bude izuzetak, ali ništa ne obećavam.

Uostalom vidiš i sam da je to prvo mesto u mom slučaju samo posledica kvantiteta.

Куцо, ја мислим да си добар аутор, само јеби га, немогуће је имати 2500 (!) дефиниција врхунског квалитета. Мора нека да буде и слабија.

nego pokazuje da je od krvi i mesa kao sav normalan svet

TAKOE MAĐIJO!

немогуће је имати 2500 (!) дефиниција врхунског квалитета. Мора нека да буде и слабија.

Apsolutno tačno, s tim što beležim drastičan pad kvaliteta posle 2000. ili 2200. ko će sad da odredi tačno? To je možda i posledica trenutnih trendova na sajtu, a možda i prosto gubitka inspiracije, i materijala za definisanje. Ima još slenga za definisanje, ali drastično manje nego pre.

ma još slenga za definisanje, ali drastično manje nego pre

to i ja kazem, posebno kad mi neko napise za defku da je plagijat. Naravno da nije plagijat, ali prosto su se iscrpele sve tema za definisanje. Sad se vec toliko toga ponavlja. Kao i sa reakcijama i posterima, tu je pad kvaliteta najizrazeniji.

Što bih ja voleo da sam prvi na vukajliji pa da me neko hejtuje komentarima, ih radosti. lolo

@veseliPevac
Što se tiče definicija ne mogu a da ne priznam da sam i sam doprineo srozavanju kvaliteta istih. Najsvežiji primer je da sam planirao da o'ladim od Vuke na desetak dana (minimum). Naravno, nisam izdržao i banuh juče da definišem nešto šaljivo, što je takođe bolje bilo da se "krčkalo" u Wordu, najmanje 10-ak dana...Malo forum, malo komentari i bap - epilog: Definisah 7 pojmova juče!
To jednostavno ne može biti dobro.
Poz, i previše od mene za danas.

to se i meni dešavalo - taman rešim da malo "oladim" jer mi pala inspiracija i onda me opali poriv da postavim sto definicija na dvesta ideja...

Nisam ni rekao da si najbolji, vec da si najbolje rangiran. Da si medju najboljim to stoji. Valjda ste shvatili sta sam hteo da kazem prethodnim komentarom.

Što se Dučeta, Srete-Štete, Rihe Disidenta i sl. omladine tiče, živi bili 200 godina, slobodno me kritikujte, a kada po mom mišljenju preterate ja ću se truditi da to ignorišem u stilu ne mogu da vaspitavam tuđe dete. U ovom slučaju mi to nije pošlo za rukom, trudiću se da ovo bude izuzetak, ali ništa ne obećavam.

Eo RD da ti odgovorim pošto se osjećam prozvanim.
Ja kao Riha Disident ni u jednom trenutku nisam imao namjeru da uvrijedim bilo koga na ovom sajtu pa tako ni tebe. Priznajem da moji komentari znaju biti arogantni, sarkastični, podli ali odgovorno tvrdim da nemam namjere bilo koga vrijeđati.
Što se tiče ove definicije ona je realno toliko loša da ne zaslužuje život. Cijenim da ne bi ni preživjela da je nisi ti napisao. Kada ovo kažem ne pokušavam omalovažavati tvoj dosadašnji rad nego iznosim svoje mišljenje vezano za konkretnu definiciju.
Živ bio.

OK, poštujem. Možda nije dovoljno jasno šta sam hteo da kažem, a možda je definicija golo govno.
Opredelio sam se za kratku formu onoga što sam hteo da kažem. Možda bi bila bolja opširnija, jasnija verzija, a moguće da je sve od početka budalaština.
Iskreno, ovo je postojalo u vreme bivše SFRJ, kada smo bili primorani da u školi preko odeće nosimo kecelje, upravo da bi se prikrile socijalne razlike koje su bile više nego prisutne.
Brisane su mi i mnogo bolje definicije od ove, i definicije slenga, pa ne vidim zašto mi ne bi obrisali i ovu.
I sam sam primetio da mi ova garnitura modova prilično retko briše definicije. Moguće je da je to zato jer sam znao prilično burno da reagujem na brisanje nekih, za koje sam mislio da su obrisane na pravdi Boga.
Svakako su određene kritike na mestu.

I sam sam primetio da mi ova garnitura modova prilično retko briše definicije.

Ne brišem ti jer smatram da ćeš u roku 24 sata i sam to da odradiš. Posle tog perioda skinem onu koja je stvarno zaglibila :)

Realno, Dog je prosečan autor, al je fin momak reklo bi se. I treba ga gajiti, jer mongoloidi na ovom sajtu razmnožavaju ko kunići, a stara kuka Dog ima to nešto.

Evo RD (riha disident) da ti odgovorim pošto se osećam na parmezan i kvalitetan pelat.
Ja kao Deky, aod, sa sve, d'izvineš, donjom crtom ni u jednom trenutku nisam imao nameru da spočitavam tebi ili bilo kom vona bi hejteru kako da rade svoj posao. Ali moram ti reći da ste dosadni, mislim vi hejteri na rečima. Koga boli noblica šta ti očekuješ od prvog po rangu autora na saj...
Hteo sam da napišem sprdačinu ali sam se iznervirao @-) čak sam i iznervirani smajli stavio. I sad sam opet zaboravio šta sam hteo da kažem...
Da, šta ste napali k'o hijene ranjenog lava, čovek ima pad inspiracije, pa šta ako je broj jedan. Šta on ne sme da napiše glupost? Sećam se kad si skupio 50 i došao na čet, kad su te razvlačili k'o džukele mače, bilo mi te žao tad... Sad si sav kompetentan, imaš stotinak defki, određuješ šta je dobro šta ne, cool, blago tebi. I dalje možeš da shvatiš ovo kao sprdnju ako se sprdam. I onako je sve to u tvojoj glavi.

PRAVDA ZA RESERVOIR DOGA!

Hehehehe, hvala drugari na podršci, iako nisam (baš toliko) osetljiv.
Deki je manje više objasnio sve u svojim postovima, ni sam ne bih bolje, da se tako neskromno izrazim.

Čudi me, s obzirom na stil koji sam gajiš, da si baš na ovoj našao da iskazuješ svoju nevericu.

Ja stojim iza toga da bolje pišem od tebe.

Pri tom napisana apsolutno u skladu sa stilom kojim on definiše. Naravno da se zapitah ŠKK?

Onda mi očigledno nisi pročitao pola definicija....

I ne samo to. Ti, Džoni, Agilni, i par dugih, dobijate pluseve 'na ugled' ....

S vremena na vreme natrči ovako neki period, svuda po sajtu samo neke rasprave i tako to.....'bem li ga. Dobar je dog i u poslednje vreme baca neke sprdnje što je normalno jer ovo je sajt za sprdnju.
Mislim, mnogo ga cimate tipa sada je on prvi, pa mora da drži neki nivo, jer zaboga, ako neko nov dođe i vidi da je Dog napisao lošu defku otići će sa sajta. Ako mu se sviđa ostaće, bez obzira na to kakve su Dogove defke. Skapiraće recimo posle određenog vremena, da nisu u top 10 najboljih deset autora na sajtu. Recimo meni lično je Amantino bolji autor od mene, samo što ja skoro 800 defki. Ili recimo Apofis...da ne nabrajam, ima još boljih autora od mene i od Doga i od Straje i od Frenkija...

''Hej, vidi, komentare, to je Džoni, ma daću ja njemu plus i bez čitanja!''

I ne samo to. Ti, Džoni, Agilni, i par dugih, dobijate pluseve 'na ugled' ....

Pu! ja mislio dobre mi defke.

Niko nije rekao da nisu.

Mada sve više počinjem da kontam Bruce-ovu odluku da ne piše defke.

Duče, dobro je samo kad si ti pročitao pola mojih!

Ja stojim iza toga da bolje pišem od tebe.

Dobro je što imaš lepo mišljenje o sebi.
Kad toliko dobro pišeš, bolje usmeri svoj talenat na književnost.
Ako je ovo neki lični sukob, ne bih da učestvujem...doduše nisam ranije primetio tvoju netrpeljivost. Kao što rekoh, ne mogu da vaspitavam tuđe dete.

Niko nije rekao da nisu.

Pa zašto onda ne dobijam pluseve na to nego na ugled?

@RD
Hmm, bolje da ne čitam. Usmerio sam na psihologiju, kniževnost je u drugom planu.

@JK
Dobiješ plus, pa onda čitaju.

@JK
Dobiješ plus, pa onda čitaju.

Pa ne bih rekao, s obzirom da imam sahranjenih defki koliko i živih. Ima toga doduše na nekim, kao serijalskim defkama, ali tu ionako ne mogu da omašim, možeš komotno plus da udariš čim vidiš naslov lololo

Dog je jedan obični plagijatot, plagirao mi je naslov defke.

Eo da odgovorim i ovom sa loknicama na glavi, Vikleru.

Ja kao Deky, aod, sa sve, d'izvineš, donjom crtom ni u jednom trenutku nisam imao nameru da spočitavam tebi ili bilo kom vona bi hejteru kako da rade svoj posao. Ali moram ti reći da ste dosadni, mislim vi hejteri na rečima. Koga boli noblica šta ti očekuješ od prvog po rangu autora na saj...

Ja nisam ni hejter ni taj vona bi hejter, niti mi prija kada mi neko kaže da sam isti. Hejter na riječima. ŠKK kakav hejter još mogu biti? Neki oblik fizičkog hejtera, ne kapiram!? Zašto tebe, realno, zabole briga šta ja očekujem od #1.

Da, šta ste napali k'o hijene ranjenog lava, čovek ima pad inspiracije, pa šta ako je broj jedan. Šta on ne sme da napiše glupost?

Vukajlija mi dozvoljava da ostavim komntar na definiciju i to iskorištavam. Nisam ga prozivao ni vrijeđao, čak sam i izbjegavao komentare na njegove defke.

Sad si sav kompetentan, imaš stotinak defki, određuješ šta je dobro šta ne, cool, blago tebi. I dalje možeš da shvatiš ovo kao sprdnju ako se sprdam. I onako je sve to u tvojoj glavi.

Imam pravo da pišem ono što hoću, u dozvoljenim granicama. Isto pravo drugi imaju na mojim defkama ukoliko smatraju da su sranje. Sada si ti tu došao da spočitavaš nekome šta smije da radi a šta ne. Važi, al' kada budeš neki kurac na sajtu. Do tada se uhvatiti za uši i zaigrat moravca, jerbo ovo je sve zajebancija.

To je Vukajlija. Potpuna demokratija. Dođu balavci čiji su roditelji tvoji vršnjaci, i dele ti lekcije iz života.
Ako je trol, to je kategorija kojoj nisam sklon, i lak sam plen za trolovanje.

Duče

Ponekad kad pročitam tvoju definiciju zapitam se kako si ti prvi.

U ovim rečima je suština.
Ja se često začudim kada se ljudi nasmeju nekim mojim šalama. Ne smatram sebe guruom humora, čak ni natprosečno duhovitim. A ti sebе?

Smatram se, ali taj humor ne upotrebljavam ovde.

Smatram se, ali taj humor ne upotrebljavam ovde.

Ovde si ozbiljan?

Dođu balavci čiji su roditelji tvoji vršnjaci, i dele ti lekcije iz života.

A nisi pomislio da si možda TI taj koji je star? Ako već imaš decu - a verujem da imaš, čim si vršnjak mojih roditelja, te blejiš o nekom vaspitanju - na vukajliji provodiš bar 4 h dnevno - UTROŠI TO VREME KORISNO I NAUČI SVOJU DECU NEČIM.

NAUČI SVOJU DECU NEČIM.

Nečemu.

Maj bed, nečemu.*

na vukajliji provodiš bar 4 h dnevno

Nije baš, ali svejedno previše.
Ovde definitivno stavljam tačku.

Ja sam samo dosao ovde da kazem, da je definicija ZA ODABRANE, i da ti cestitam unaprijed izbor na naslovnu,...i pitam se kako ovo vec nije odabrano...

jbt gdje god da udjem forum/cet/komentari svuda neke rasprave o tome kako je opao kvalitet sajta...

i dosao sam da dam podrsku RD da pise ove svoje krateze, ako nist bar se smijem dosjetkama ... Ne daj se Doze bandi ljubomornih zlobnika XD

Eo da odgovorim i ovom sa loknicama na glavi, Vikleru.

hahaha

Ja nisam ni hejter ni taj vona bi hejter, niti mi prija kada mi neko kaže da sam isti. Hejter na riječima. ŠKK kakav hejter još mogu biti? Neki oblik fizičkog hejtera, ne kapiram!? Zašto tebe, realno, zabole briga šta ja očekujem od #1.

sve što si citirao iznad ovog tvog teksta je bio trol.
Dobro to smo rešili.
Da vidimo šta još imamo ovde, aha!

Vukajlija mi dozvoljava da ostavim komntar na definiciju i to iskorištavam. Nisam ga prozivao ni vrijeđao, čak sam i izbjegavao komentare na njegove defke.

Izvini što sam ti osporio pravo na ostavljanje kometara, i zahtevam da moderatori obrišu svaku reč gde sam ti ovo pravo osporavao.
Hm, vidi ja zahtevao nešto a ono ništa, moderatori zašto mi ospravate moje pravo da zahtevam, m?

Imam pravo da pišem ono što hoću, u dozvoljenim granicama. Isto pravo drugi imaju na mojim defkama ukoliko smatraju da su sranje. Sada si ti tu došao da spočitavaš nekome šta smije da radi a šta ne. Važi, al' kada budeš neki kurac na sajtu. Do tada se uhvatiti za uši i zaigrat moravca, jerbo ovo je sve zajebancija.

Sad si sav kompetentan, imaš stotinak defki, određuješ šta je dobro šta ne, cool, blago tebi. I dalje možeš da shvatiš ovo kao sprdnju ako se sprdam. I onako je sve to u tvojoj glavi. awwww ♥

A nisi pomislio da si možda TI taj koji je star?

Ovaj deo mi nije baš najjasniji? Štaznači star za Vukajliju? Mislim jer imaju neke godine kada si suviše mator da blejiš na Vukajliji? Pa ovakvi sajtovi i jesu za starije malo....za mlađe je poljana, kafana ili klub.

Kajtezzz
Ne daj se Doze bandi ljubomornih zlobnika XD

Hm... Pogrešno misliš ako me smatraš ljubomornim...

Kajtezzz

Ja sam samo dosao ovde da kazem, da je definicija ZA ODABRANE, i da ti cestitam unaprijed izbor na naslovnu,...i pitam se kako ovo vec nije odabrano...

Sreća pa nemaš mogućnost da odabiraš.

Uredu, možeš da se pohvališ kako si trolovo do jaja. Duhovito i sve to. Mada, i dalje mislim da si smor i sladunjav lik... da ne bude sve sivo, uvijek moš doć' u BL na pivo i džoint o mom' trošku. Aj Viklere, živ bio.

da ne bude sve sivo, uvijek moš doć' u BL na pivo i džoint o mom' trošku.

jel ti svakog ko ti se zameri tretiraš ovako? zjo, sranje su ti defke riho!

Mislim jer imaju neke godine

Je 'l AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

@JK
U čemu je onda problem sa NAMA mlađima? Ja ga ne vidim.
Čak iako kažem šta mislim, opet ne vidim šta je problem, a on ga pronalazi.
I RD se postavio kao da je prihvatio moje mišljenje i da je ono apsolutno tačno - a iz mog ugla jeste.

jel ti svakog ko ti se zameri tretiraš ovako? zjo, sranje su ti defke riho!

Dođi Manijače na džok i pivo.

Sad sam htio ovo ko manijak napisati. :D Riha najgori si autor, kad da dođem na džoks?

oću brate, čim budem u mogućnosti da posetim BL, najavljujem se, a prethodno ću dobro da ti se zamerim:)

Duče

Kajtezzz
Ne daj se Doze bandi ljubomornih zlobnika XD

Hm... Pogrešno misliš ako me smatraš ljubomornim...
Kajtezzz

Ja sam samo dosao ovde da kazem, da je definicija ZA ODABRANE, i da ti cestitam unaprijed izbor na naslovnu,...i pitam se kako ovo vec nije odabrano...

Sreća pa nemaš mogućnost da odabiraš.

Opusteno duce cijeli moj komentar je bio ironican, i nisam mislio nista ozbiljno vise je bio u fazonu da iskuliram ovo raspravljacko sizenje sto trenutno pici po sajtu, a ovo vezi "odabira" je takodje bio neki bezvezni troll na onu temu u formumu sto se ljudi isfuravaju na takve komentare...

Mada, i dalje mislim da si smor i sladunjav lik...

Awwww, to mi svi kažu! lolo
Poziv važi i za tebe, kad si u Bg javi se.

Srkle bujrum odmah lolo
Žemo Manijače nije frka.

I RD se postavio kao da je prihvatio moje mišljenje i da je ono apsolutno tačno - a iz mog ugla jeste.

Nije, veruj mi, više je rekao, "iš dečurlijo, odoh sad jebat a ti malac šilji tukidida, mene moj baš zabole".

Ja sam mislio da je Duče kul lik, potkovan internet znanjem (ono kad prepoznaš trol i kad ne padaš u vatru zbog provokacije itd...), a onda sam ga upoznao na okupljanju lololo

Duče
@JK
U čemu je onda problem sa NAMA mlađima? Ja ga ne vidim.
Čak iako kažem šta mislim, opet ne vidim šta je problem, a on ga pronalazi.
I RD se postavio kao da je prihvatio moje mišljenje i da je ono apsolutno tačno - a iz mog ugla jeste.

ili za nas laike:

http://media.rob.nu/wp-content/uploads/2011/02/e-penis-konijn.png

Nisi me upoznao hehe.

Nije se tako postavio, a da je tačno, nije. Možda iz tvog ugla, ali iz mog nije.

Opet nisam ja ništa tu pravio neku razliku "mlađi"-"stariji".......ne pravi se front ovde neki. Ja samo kažem da ovde ti nisi u pravu, a ne cela tvoja generacija.

Rekao sam IZ MOG UGLA, tako da ti 'možda' ne treba.

Rekao sam IZ MOG UGLA, tako da ti 'možda' ne treba.

Nisam ni napisao da možda nisi u pravu, nego da sam siguran da nisi.

Ponavljam, IZ MOG UGLA. Još jednom da napišem?

Nisi me upoznao hehe.

Ono, kao, rukovao sam se sa tobom. Znam sigurno jer sam posle pitao Čaka ko je ona devojčica, a on mi rekao Duče.

-Deki!
-Duče!
To ne smatram 'upoznavanjem'

Ponavljam, IZ MOG UGLA. Još jednom da napišem?

Ugao nije bitan. Iz svih ostalih nisi u pravu. Napiši još jednom slobodno, to ne menja činjenicu da nisi u pravu, ma koliko velikim slovima pisao.

Ni ja, ali eto, baš su me prošli žmarci kad sam dotako autora koji je zamalo u top 100 a i posle smo dosta pričali o tebi :)

IZ MOG UGLA.
Jeste, zato što postoji MOJE mišljenje i TVOJE mišljenje.
I isto tako ja mislim da tvoje nije ispravno, a opet ti se ne protivim, i ne nabijam na nos, već ga 'poštujem'.

'poštujem'

A što mu "poštuješ" a ne poštuješ?

I ja mislim da je Džoni u pravu iz njegovog ugla a da ti iz tvog ugla i nisi baš u pravu.

Jeste, zato što postoji MOJE mišljenje i TVOJE mišljenje.

Sad, kad je sve spušteno na nivo da svako ima svoje mišljenje, onda ne može ni da se raspravlja, jer ja smatram da svako ima svoje mišljenje, a da to ne znači da je svako u pravu.

Sve ovo si započeo bez razloga i kurčevito, tako da, baci još jedan post jer znam koliko je vama "mlađima" bitno da vaša bude poslednja, pa da završavamo ovo.

Sorry Deki, al' mora da se zna čija je defka, i čija poslednja!!!! :*
Volim vas sve!

Na defku minus i nije nešto. RD loše definiše(i to baš loše) u zadnje vreme i on je svestan toga i to je to. Niti mi je omiljeni autor niti je loš. Najveća mu je mana što je limenkar lololo

A ja se Duče zapitam kako ti uopšte imaš toliko odabranih definicija? Realno? Mislim nije da si loš kao Loksi al si tu negde. Mislim ti i Prof imate sličan broj odabranih defki jbt. Zlo.

Kažeš Agilni i Džoni dobijaju pluseve na ime? Pa da nije njih i još par autora definicije bi otišle u kurac davno. Drže definicije na aparatima. Da odu na mesec, dva ošlo bi sve u tri pizde materine.
Da je bilo ko drugi rekao nešto pa i ajde ali ti Duče? Ne ide, ne ide nikako.

Mislim ti i Prof imate sličan broj odabranih defki jbt. Zlo.

Ovo je jedino pametno što si rekao, Prof treba da ima znatno veći broj odabranih definicija.
I ti si uništio moj koncept sopstva.

Najveća mu je mana što je limenkar lololo

Nažalost, ovo je u poslednje vreme glavni razlog nekakvog polemisanja sa mnom na bilo koju temu, prvenstveno od pripadnika mlađe generacije (partizanovaca)...kao što je grobar i ovaj spemer, i trol, i šta li je već - gore.

RD loše definiše(i to baš loše) u zadnje vreme i on je svestan toga i to je to

I ovo je jasno, jedino što ja smatram da to nije daleko od trenutnog proseka kvaliteta, ako je uopšte ispodprosečno, što je mnogo veći problem.

Sreta-šteta mi spočitava "objektivnost" pri komentarisanju naslovne i definicija sa iste, valjda pod utiskom navijačkih prepucavanja. To se zove promašena tema.

Imam kolegu koji koristi tu floskulu:"Super si momak, jedina ti je mana što si zvezdaš."

Da odu na mesec, dva ošlo bi sve u tri pizde materine.

S moje tačke gledišta, već je otišlo.

Zanima me ovo, grobar - zvezdaš ?

Dosta sad sa spemom. Za ove mlađe sledi ovako:

1. Kad RD bude napisao defku "JEBANJE Ono kad jebeš." ja ću ga pitati da li mu je dobro ili je neko šizenje u pitanju, kad to bude uradio treći, sedmi i stoti put za redom, ja ću ga pitati to isto. Obrisaću takvu defku.
2. Na ovom sajtu RD je pisao kad je većina vas još mislila da je sisa pljosnata jer su takve u novinama. Nemoj neko da smatra da je bolji od njega. Približan možda, jednak sumnjam, ali bolji nikad.
3. Dosta bre sranja po komentarima. Svi na pisanje defki. Svi.

Za ove starije ovako:
Sram vas bre bilo, prepucavate se sa balavurdijom kao Novak sa Viktorom, a oni siroti misle da vas zabole za njihovo mišljenje...

I ovo je jasno, jedino što ja smatram da to nije daleko od trenutnog proseka kvaliteta, ako je uopšte ispodprosečno, što je mnogo veći problem.

Istina da ne odstupa od trenutnog kvaliteta. To je jedan od razloga zašto ne pišem a i ne čitam realno. Opet je logično da ne možeš da imaš od toliko defki sve dobre.

Što se tiče navijačkih prepucavanja nikad sebi to ne bih dozvolio da to utiče na moje ocene. Niti dajem plus nekom zato što je grobar niti dajem minus nekom zato što je ganfer ili limemkar lolo
Za druge ne znam ali ja sigurno nisam navijačko opredeljenje uzimao u obzir pri ocenjivanju definicija, niti ću.

S moje tačke gledišta, već je otišlo.

Zato sam i rekao da se drži na aparatima. Malo fali do ravne linije.

Inače Duče je postao izrazito kurčevit u zadnjih par meseci, drma pubertet sve mu jebem.

Nepodnošljiva lakoća definisanja

Imam dobro, čak odlično pamćenje. Pročitao sam mnogo definicija. Baš mnogo. Još spadam u ove starije. I sad pokušavam da se setim jedne jedine definicije bilo kog autora koji je ovde osuo drvlje i kamenje na Doga. Ne uspevam. Ustvari, znam da sam ih susretao na komentarima, ne znam ni jesmo li sukobljavali stavove. Doga jesam kritikovao, i opet ću ako budem smatrao da treba. A u svakom rrenutku mogu da nabrojim makar dvadeset njegovih definicija! Ova nije loša da bi izazvala toliku polemiku. Ništa naročito, ali nije loša. Lepo čovek reče da možda kritizeri nisu razumeli. I tu nastaje problem! Zapravo, opšte znanje posetilaca sajta je... Bolje da ćutim. Mogućnost povezivanja dva pojma je već težak intelektualni napor.
Zaboravih da kažem: Ja sam najlepši, ja sam najbolji, ja sam najjači, ja sam najpametniji. I sve to sam ja ustanovio!
Na kraju imam apsolutno dobronamernu preporuku svima (i sebi): trudite se da čitate više nego što pišete. Ne samo na sajtu.

OTKACENI MADJIJO!!!!

svi ostali pojnma nemate i bolje bi bilo da idete da rinete kravama ili cistite sneg ili tako nesto pametno, cepate drva...kad bi svojim slabasnim rucicama mogli da drzite sikiru...

de si bre javio, nema te baš kad je najveselije - ovde sam već napravio fajront :)

sto bre Bruce?

pa nije jos 9 da treba decica da polegaju....

ja se naso u onim vanabihejterima, bem lki ga sta to znaci al prosto osecam da sam ja taj|!!!

ja sam TAJ!

Kako ide ona "Torima..."? Nasekirali mi Doga mnogo, ispade čovek da ništa ne valja, a on im napravio igralište i dovezao pesak. A sutra će da dođu kod mene da mole za odabranu....

ko igra za raju i zanemaruje taktiku....:))

a ono za torimu est tacno...nisam ja takav bijo...ja sam fin, suptilan ccovek...

Знао сам да ће из оне теме да произиђе некакво помодарство. Нисам ни читао а видим да је то сад пљување Дога. Тако, тако, отерајте нам и њега.

Meni samo nije jasno šta je tu toliko kul i kome žele da budu kul time što će napadati prvog po rangu? Straju su oterali, ok Straja je na stubu srama i ok Straja je bio paljevina i ložio se na prozivke, ali Doga? Doga koji je po mom skromnom mišljenju ladovina od čoveka. A ko mu drma kavez? Četeri, kojima je glavna preukupacija koliko imaju pratilaca na nekim imbecilnim grupama (za čiju ideju UBR nisu oni zaslužni) na fejsu.

Deki bre, sta radios?

uporedjujes Doga i Straju???!!!

pa bre da sam ja mod ti bi popio ban za takvo huljenje! odma!

BRUC BANUJ GA!!!!

nije namerno, siguran sam, oprosti mu ovaj put...

aj da mu oprostim, al mlogo me nasikirao....

i dosta spema, bre...

To i kažem, izjednačuju ih oni koji napadaju nekoga zato što ima najviše poena.

Знао сам да ће из оне теме да произиђе некакво помодарство.

Aaaa to je zbog one teme... Koji pajvani, pa valjda čovek može da se smeje čemu hoće i da se sprda kako hoće, svašta!

Možda nisam trebao da se prepucavam al' ne volem kad neko Doga omalovažava, baš posebno zbog:

ispade čovek da ništa ne valja, a on im napravio igralište i dovezao pesak.

Duče
I ne samo to. Ti, Džoni, Agilni, i par dugih, dobijate pluseve 'na ugled' ....

E ovim si mi ga očvrsnuo. Mislim ugled.

Agilni, ti imas ugled?

OPA!

Eto Agilares postadosmo ugledni. Molim Kaizena da mi mesto pehara tamo kod defki stoji cilindar i monokl.

Оћу и ја тај ваш углед. :(((

a mozda on nije mislio na taj ugled nego onaj drugi ugled?

ako je mislio na onaj drugi ugled onda Enemi bolje da ti ne daju taj njihov ugled...

javio

Agilni, ti imas ugled?

Ja imam dvogled. Ha!

Не знам ал мени тај углед баш добро звучи. Добијаш плусеве, вукајлијашице ти нуде своја обнажена тела и тако то... Је л'?

ti imas dvogled a Dzoni oce monokl...

pa tako je Enemi al mora ugled da ti bude oveci, ovi neugledni ne prolaze...

Monokl....to je simbol ugleda...al' ne ovaj monokl, već pravi...gospocki

I ne samo to. Ti, Džoni, Agilni, i par dugih, dobijate pluseve 'na ugled' ....

TAKOE! KAKO SMETE DA PIŠETE TOLIKO? PIŠITE JEDNU DEFKU U PET DANA KAO MOJA VISOST!

S vremena na vreme natrči ovako neki period, svuda po sajtu samo neke rasprave i tako to.....'bem li ga.

Ma vreme je užas... I ovaj komentar je otprilike poslednji koji sam ovde pročitala. Nisam imala dovoljno kokica. :)

dan za kokice

+1
А не сад озбиљно, не контам чему та потреба за прозивањем. Имаш могућност да поставиш дефку(или више), ако се некоме не свиђа лупи минус и то је то. Мислим глупо је нападати било кога од аутора због неке спрдње које је поставио, а поготову лика који је исписао преко 2к израза! 2К РОЂАЦИ! Јеботе, ја имам једва преко хиљаду коментара.