Prijava
   

Slušanje Doors-a

Pomalo otrcan naziv za prisluškivanje prislanjanjem uha na vrata.

- Gde si ti juče?
- Ma, bio sam kod Lare.
- Je l' vas smarala njena keva?
- Pa i nije, ali imam neki osećaj da je celo veče slušala Dorse.

Komentari

Očekivala sam nešto posve drugačije. Kad ono plus! :)

Hahhaha baš mi se sviđa ovo!
+

Bravo! stvarno dobro +

Na koju foru je ovo uslo u odabrane!? Ovo moze na home page a od moje 3 defke od kojih je svaka kvalitetna, morale su sve da budu obrisane! I ko su uopste ti moderatori? Koliko su morali da plate vlasnicima sajta da bi dosli na toliko nekompetentnu poziciju!?

А Пантела кома :Д

Шоми, ја мислим да је уплата за прошли месец за модераотре била двајс четир иљаде за месец дана модерисања (без ПДВ-а) ако Блиц не лаже, али пошто су поскупеле основне сировине, гас, све то, онда се очекују и више цене некомпетентних позиција у наредним месецима, е сад, јебига.

Nisam ni sumnjao, odavno se sve kapitalizovalo pa tako i Vukajlija... dovoljno je samo baciti pogled na ove reklame za niveu sa leve i desne strane i odmah ti je jasno kakav stav ima administracija na ovom sajtu u koliko im znaci humor a koliko finansijski momenat...

:+D, meni je ova odlična, a to koja je za odabrane ionako je 100% subjektivna ocena, tako da ne postoji nepristrasan metod biranja.

Bez obzira sto kaze shommy89 ofucao si Doorse.. -.-''
-

Znači Šomi, toliko su ti kvalitetne defke bile da su morali da ih obrišu?

Receno je zasto su obrisane, citaj malo bolje! A iz ostalih komentara lako se moze videti ko su i sta su i kakvi su ti moderatori! Daj para=dajemo i mi tebe mesto na naslovnoj stranici vukajlije!

Genijalno! pP Očekivao sam nešto drugo, al' oduševlje sam :)

Nekompetentna pozicija!

I ja sam očekivao nešto drugo, kad ono plus. Šomi, ko ti drma kavez? Uzmi par pilula bolje će ti biti. Kao tebi ne trebaju pare?

Можда је ово отрцан назив у свету шпијунаже ал' ја га сад први пут видим и баш ми је симпатичан. +