Prijava
   

Srpski penzioner-najzdravija kategorija stanovnistva

Bas tako.Iz vise razloga:
-Zdravo se hrane.Izbegavaju meso,ribu,mlecne proizvode,prskano uvozno voce i povrce.U obzir dolazi domace zavelo povrce i poneka tresnja ubrana u prolazu.
-Fizicki su aktivni.U stanju su da prepesace ceo grad i obidju sve pijace kao fol trazeci dinar jeftinije jaje,a u stvari zbog organizma.
-Kontrolisu zdravlje.Cetiri od sedam dana u nedelji provode po lokalnim ambulantama mereci "pretisak",dok ostala tri dana tumaraju po apotekama u potrazi za lekovima sa pozitivne liste(ponovo kretanje kao fizicka aktivnost).
-Bave se sportom.Sah u parku je samo jedan od njih.
-Zive bez stresa.Deca su ih odavno napustila.
-Uvek su lepo raspolozeni i ne dozvoljavaju da im bilo sta kvari dobro raspolozenje.Gledaju samo RTS dnevnik po kome ovde tece med i mleko.
-Smeju se svaki dan.Svako jutro kada procitaju citulje i vide da nema njihove slike,blazen osmeh im predje preko lica.
-Ne gledaju SP u fudbalu.Po njima nema vise igraca kao u njihovo vreme(e moj sine da ti znas kakav je vihor Trandafilovic bio).
-Njihov favorit uvek pobedi na farmi.

Da nije smesno bilo bi zalosno.

Komentari

pravo u centar! + i omiljeno :)

jeste zalosno, kao i ovakav stav o penzionerima... najobicnije trucanje

Bantu svaka definicija dokači nekog.To i jeste svrha.Zato priznaj da je definicija maestralna-omiljeno.

to sto ti mislis da su penzioneri ljudi koji su tu samo da bi ti zagadjivali zivotni prostor je tvoje breme... inace je ovakvih definicija prepun sajt i ne vidim svrhu ni u jednoj od njih... priznajem da je maestralno losa, ako je dovoljno...

"Gledaju samo RTS dnevnik po kome ovde tece med i mleko."

Oko ovog se ne slažem jer ovi idioti u poslednje vreme samo prenose kako je sve u kurcu i kako smo nešto najebali, kako je neko skočio sa zgrade i kako su se slupala dvojica na autoputu . . .
Inače super defka +čina.

Bla,bla,bla,mislim na Bantu-a

pretpostavio sam da je o meni... sreca pa mi tvoje misljenje nista ne znaci

Смара ова тема.

@Zaphod983 ma RTS laze ko tad, ko sad, isto!! a to skakanje sa zgrade i lupanje po putevima mora da bude istina, sto se tice politike tu je vec katastrofalno stanje. Kad ukljucim u pola 8 u prvih 15 min saznam sta je Boris jeo za dorucak, a sta za uzinu, pa koako Boris kritikuje, pa kako hvali, a ostalih 15 min je odvojeno za investitore i nesrece, i naravno 1 mon za sport i 2 min za vremensku prognozu. bla bla bla!!!

Loše je ovo napisano, to je osnovni problem...
-

Hahaha ovo za Farmu je najjace xD

++++....najjace je da vise po ambulantama i ono za citulju!:D

sto ovo nije u odabranim? :D + *