Prijava
   

Šta će mi voda, neću da se umivam

Osim starih dobrih izreka da voda nije dobra ni u kolenu, kao da ni u opancima ne valja i ovo je još jedan od načina da šaljivom opaskom odbijete H2O i umesto toga popijete nešto što ima alkohola u sebi. Iako bi svako pomislio da je ovo opaska notornih alkoholičara, mogu je izgovoriti i ljudi koji piju rekraeativno.
Naravno to ne znači da treba da popijete kojekakve gejfrute, već da drmnete nešto što zaista može da se smatra za alkoholno piće i od čega će krv brže da vam prostruji. Uzevši u obzir da se rečenica iz naslova najčešće može koristiti kada ste u gostima, mnogo toga zavisi i od vašeg domaćina, odnosno od toga šta će vam ponuditi za piće ako vas uopšte ponudi (ovo drugo samo ako je baš pizda).
Ako i pored njegove najbolje volje nema nikakvog alkohola (sokovi ne dolaze u obzir, niste valjda pička) , pa vas ipak ponudi vodom eto šaljive rečenice kojom ćete olakšati domaćinu da mu ne bude baš neprijatno, ali i spasiti sopstveni organizam od šoka usled konzumacije nepoznatog pića.

- Ej Mare, ajde upadaj. Šta se radi?
- Ništa brate, samo što sam se vratio iz grada. Prijavljivao neke ispite, popizdeo sam u onom sekretarijatu. Nas milion i tri šaltera, zamisli kakva je žurka bila. Mrtav sam umoran kao da sam ceo dan na građevini fizikalisao.
- Zajebano nema šta. Lepo sam ti rekao da ne razvlačiš te ispite, al' ko te jebe kad nisi hteo da slušaš. Nego jebeš faks, turio sam fuka. Hoćeš da popiješ nešto? Može voda da se osvežiš malo?
- Voda? Ajde u kurac i ti i voda, neću da se umivam. Daj bre nešto konkretno.
- Pa lepo reci da si žedan, ne mogu ja da gatam. Može rogonja?
- To matori, još ako je 'ladan mož' i u dupe da me jebeš.
- U redu je vilenjak, iskuliraj sa pokazivanjem ljubavi prema bobanu. Evo ti flaša pa nju cuclaj, mani se mog kurca.

Komentari

Voda u funkciji samo - da guram.
Odlično napisano!

Jacka bože sačuvaj da duram, samo čisto :)

Boga mi i tvoje pisanije je napradovalo, samo što se ređe odlučuješ da pišeš.
Ovde je sve skockano i na mestu. Prvo tu je rečenica koja je maltene neminovna ako te neko ponudi vodom, a dalje je telo odrađeno vrhusnki, sa brdom linkova ka mojim defkama lolololo
Odlična Gonzales
+

Odlican izraz i dobro definisano. Podseca na dzonija, sto ne moze da bude lose. Plus

Samo da se zahvalim svojim fenovima lololo

Podseca na dzonija, sto ne moze da bude lose.

Matiori nemoj baš ovoliki kompliment :)

Јеси глед'о Калабића? лололо +

Јеси глед'о Калабића? лололо +

To bre Sreto, sve čekam da vidim hoće li se neko setiti :) Baš je bila ta drama na RTS-u i uhvatim taj trenutak kada je izgovorio ovu rečenicu i eto ispiracije.

Рачунам да тренутно ни не помишља да пије воду :)

Каква црна вода... Честитке Гонзу и од мене, нек је мали жив и здрав!

Hvala Kozmo, večeras nije bilo opijanja jer sam morao da se cimam kolima na sto strana, ali zato sutra (odnosno danas pošto ovo kucam u pola tri) ima da bude havarija.

Dobra definicija,plus sam dao...Nekako neurbano(fensi)jebacki.A sto se deteta tice,sve najbolje.

Oooo, Gonzales, čestitam o srca, nek je živo i zdravo:)

i od mene čestitke, najlepše je imati decu ;)