Prijava
   

Stambene Dzukele

Suprotnost kućnim psima. Ovo ne spriječava njihove vlasnike da ih drže po stanovima, nedresirane. Iako su predvidjeni za obezbjedjenje fabričkih objekata ili da slobodno divljaju po dvorištima, u seoskom okruženju i slično, njihove gazde ipak odluče da ih drže u stanu, nemajući pritom nimalo obzira prema ostalim stanarima. Poslije se sjete da bi njihovom psu dobro došlo društvo, pa nabave još jednog ili dva. Još gore je to što oni shvataju kao ličnu uvredu ukoliko im se prigovori nešto za njihove "kućne ljubimce", za koje oni imaju samo riječi hvale. Od tog trenutka postajete najomraženija osoba u zgradi.

Pri svakom izvodjenju ovih pasa iz stana nastaje takva buka u haustoru, da se čuje na svim spratovima zgrade. Ova radnja se ponavlja bar 3 puta dnevno(uglavnom oko 06:00h, 16:00h i 23:30h).

Sasvim je normalno čuti lavež pasa koji može da traje i po pola sata u bilo koje dobaa dana i noći.

Ni slučajno ne možete u lift sa njima, jer oni se "boje ljudi" u malom, zatvorenom prostoru.

Komentari

I obavezno ih ostave da se iskenjaju na ulazu u zgradu.

I ja bih te mrzeo da si u mojoj zgradi. Nema veze što ne živim u zgradi, niti imam kuče u kući. :)

Sad, šalu na stranu. Nenormalno mi idu na kurac ljudi poput tebe, kojima su susedovi psi najgora noćna mora i istovremeno i najveći problem. Jebemumater, da l' je moguće da jedna životinja može nekome toliko da smeta?! Niste mi bre jasni. Aman.

Stvarno je neverovatno kako neka sitnica, normalnom čoveki nebitna, postane bitan problem u odsustvu pravih.

jesu nocna mora, i nisam rekao svi psi, komsinica do mene je imala pudlicu 15 godina, mislim ima je jos, samo ja nisam tamo vise,. nikad je nisam cuo, a neka zena sa 5.sprata je imala 3 mjesanca ogromna, i to kad krene da se izvodi kao da ide stampedo. jos je gore nego sto sam definisao, zbog takvih likova kao sto si ti nisam htio sve ni da nabrajam.

zbog takvih likova kao sto si ti nisam htio sve ni da nabrajam.

A kakav sam to ja?

I još uvek mi nije jasno čemu tolika frka, pa čak i oko lajanja i tog stampedo efekta? Jebote, to su psi. Normalno je da laju. To je isto kao kad bi kuče od tebe očekivalo da ne pričaš. Ne razumem te, keve mi.

Isto mi tako nisu jasne komšije kojima uvek smeta glasna muzika. Nebitno koje doba dana, ili noći. Kad mi kucaju na vrata ja im kažem da mogu da mi popuše kurac.

Ja imam drugi problem. Moj pas laje non stop :D

gambi stvarno si tenkre! Problem je jer se ne živi više u plemenskim zajednicama po šumama i gorama nego uglavnom po zgradama gde nije sused dužan da sluša tvoje džukce ili da uživa u tvojoj omiljenoj buci od npr metalike a on voli klasiku. Ili još gore da ga osudiš na Šabana a on roker.

Što se tiče pasa i sam delim mišljenje da je mučenje čuvati ih po stanovima, njima treba prostor!!!!!!!