Prijava
   

Stomak draškator

Namrštena njuška iz prve klase ljombera, podklase dođi strobe da te s trbušnjaka reflektujem, koja je već uveliko uspostavila stojeći položaj na sred kluba, dok normalan narod još sedi i tek lagano cirka svoj prvi Tuborg.

Raspala likčina, koja je sinoć dobila dve somundare na kladži, pa se večeras isprsio za ške da bi rezervisao barski stočić na najverovatnijoj putanji seobe cava do ženskog vecea, kojima će prosipati naftalinske lajne koje bi eventualno prošle kod četrnaestogodišnjakinje na vašaru u Gruži, al' ako se ova baš zapila pre toga.

Karakterističnog ljaljanskog položaja, sa laktom desne ruke na barskom stolu, da mu prsti taman budu u nivou stomaka koji tako dobija kraljevski tretman celovečernjeg pipkanja, milovanja i masaže celim dlanom. Večerašnji pobednik narcisoidnosti ceni da će privući poglede razuzdanih klinkica podizanjem šulje, dirkajući se tamo gde normalni tipovi posegnu samo kako bi odstranili trenutne zalihe pupčane vune. Ovaj je nema, izdepilirao se kod švece u kozmetičkom salonu jutros.

Otkopčano mu je najniže dugme košulje, kako bi ova leva strana, koju nije podigao usled draškanja, slobodno visila i dirkala mošnice, eventualno izazvala erekciju koju će prisloniti uz dupe neke maloletnice dok ova ide u klonju da povraća pred fajront. Bliže snošaju od toga neće ni biti.

Za one koji slabije izlaze, u dnevnoj varijanti je to onaj ljakse koji na Adi stoji u plićaku do kolena, okrenut ka plaži, vidiš ga da se tapka po stomaku u ritmu muzike sa ozvučenja dok šmeka likuše na obali, uključujući i tvoju ribu, pa se u jednom trenutku samo izgubi baš kad ti se popne na kurac. Valjda je zbrisao kako bi na vreme ispeglao svoju slim fit Njujorker košulju za iznad opisani izlazak.

- Kuda, devojčice? U toalet, a? Prolaz se plaća, hehehe.
- Je l' ti to pipaš pupak dok sa mnom pričaš? Nosce te ipsum, a?
- Šta reče? Ma ne, oouuvaj, samo me nešto zasvrbelo. Nego, tvoja je kosa...
- Aaaa, oslepela sam!
- Od čega bre, šta ti je?
- Sijaju ti trbušnjaci od ovog disko svetla, videh sunčev spektar za momenat. Sklanjaj ruku odatle bre!
- Ti mene zajebavaš?
- Ma jok, nego... čime si to namazao stomak da tako sija? Vazelinom, a? To treba da se pozadi maže, nisu ti rekli drugari? Posebno kad moj ćelavi dečko stoji iza tebe, mada, znajući ga, njemu ne smeta ni kad je suvo. Evo, potvrdno klima glav... Hej, gde pobeže sad? Stani, pa nije mi baš toliko hića za toalet!

*Definicija je napisana za MizanTrophy.

Komentari

Malo pre rekoh da je kvalitet malčice opao u odnosu na prvi krug. E pa zajeb'o sam se:D
+++

Još jedan kvalitetan hejt, meni mnogo bolji od tvog prethodnog.

Слажем се с масним, хејтастији хејт. Одличан пример.

Iako je muška korporativna devojčica, i rođak Divi Gavaja, moram da mu pohvalim defku lolo

muška korporativna devojčica

шта ти рекоооо...

Агилни, иако ме нећеш наћи у клубу сећам се ових телећих глава од раније. Кобјасн.

шта ти рекоооо...

A kad jesam, jebi ga :)

Ајде бре, разочарао си ме...курац си ти од Земунца :)

Nije kvalitet opao, nego je tema hejta nesvakidašnja. Dobro odrađeno...

tema hejta nesvakidašnja

Ma čim sam počela da čitam, odmah sam znala na koje likove misliš. Nisam mogla da verujem da postoji još neko koga ta pojava tliko nervira. Meni su bre bljak i podsećaju me Zmaja od Šipova u onom klipu kada priča kako neumorno jebe..

Auuuu, al je dobra defka! +++*

Dekiji bi se draškali po stomaku svaki dan! Šta ću bato kad volim sve ko majmun! Ljudi moj, ja vama ne mogu d'opišem kako me čovek opis'o! Ej pa ovo sam ja, ljaljanska varijanta, #rulet, #Koceljeva, #Ciglana. Opušteno, mrzim i ja sebe se vrlo često obično izjutra ali bol u qurcu je nemerljiv. Jedino ovi trbušnjaci i to mazanje to jok samo ljubavni tepih, kovrdže fak jea!
Ako se uzme ono istraživanje Arlovskog na junajtedu u Mančesteru dolazi se do veoma nekih čudnih podataka. hihihi

Опет добра Агилни ;) + и *

Ovaj hejt je odličan, prvo zbog originalnosti samog hejta, što je hrabro, a onda zbog prave doze naduvavanja takvih likova.
+++

čime si to namazao stomak da tako sija? Vazelinom, a?

HAHAHAH sjajno!

Nemam nekih posebnih argumenata, jednostavno mi se nije dopala tematika.

Ova definicija mora se konzumirati razblažena u čaši mleka ili voćnog soka.

Iskreno meni bila bolja prva. Nije ni ova loša al šta znam. +

Jbg, sad se vidi koliko su ukusi različiti :)

Jes' da su obe moje, ali i meni je prva bila draža od ove, a eventualno sledeća neće ličiti ni na jednu od njih... i sve tako. Dajvrsiti ovo-ono :)

Zapravo, DA mažem se sjajnim! Ahahahahahaha

Deky, od sad te zovem Zmaj od Šipova, čisto da se ne iznenadiš :)

ajoj meni je ovo toliko glupa defka, jedna od najglupljihhhhhh. a gledam samo kako se ovi tebi ulizuju tj. svim ostalim moderatorima i dali ces me sada ban zbog ooga?

ne svidja mi se primer, al si ciljano izvuko + na vasar u Gruzi :)
Tele odlicno!

:uvrće dlake oko pupka kažiprstom radi fokusiranja:
Bojim se da sam bio u pravu. Nije loše, verovatno bi prošao kvalifikacije, ali mi Neša nekako mlako.