Prijava
   

Suđaja

Ruralno-arhaični sleng za grdnu žensku, garibušu, naročito se koristi za opis nakaradno našminkane i aljkavo nacifrane ženske čeljadi. Nastao od starog narodnog verovanja u tri suđaje, zajebane onostrane cavulje koje određuju sudbinu čoveka na rođenju.

Rođak, ajde sa mnom na splav, utegnemo se u crne bodi majice, metnemo ključeve od Askone na astal, pa namigujemo nekim femserčurdama.

Jok ja. Sve namačkarene k'o neke suđaje, vodim ja tebe kod Slađe u lokal, obrnemo po zidarsko i možeš drpat' zas'su do uranka.

Komentari

Најјачи опис суђаја после Нушићевог:Д
+++

Askona jebe! :)
+++

Браво за линк ка Слађи! Браво!+++

Turgi, stari švaleru, i ti bi kod Slađe, a? lolo

olišna, fali ti negde L, jbm liga, valjda u "aljkavo",mrzi me da tražim :) +++

Bojsi, mačko stara, hfala, ispravio sam

Lukšane bgate, upo si u rutinu. Mislim, ne menjaš stil pisanja, to je oke,al, postaješ BAŠ prepoznatljiv, ne znam kolko je dobro baš to...ja pokušavam da izađem iz toga, al ne ide mu brate..
plus, naravno

ништа без црне кошуље са златним тигром на леђима!
+

Manijače, iskreno da ti kažem - mrsko mi pisati i ovo što pišem, jedva se nateram. Slabo čitam tuđe definicije, desetak dnevno, slabo nolajferišem. Hvala, u svakom slučaju, kritiku cenim od tebe. :-)

hah, nije kritika, već više savet, al da ga jebem, i mene mrzi da pišem, pojma nemaš koliko. napišem nešto čisto radi reda, da me vide:)

Несум чуо, ал' јебем ли га, добар сленг је добар сленг.... +

Čojk ko iz pičke podere defku :D

Čojk ko iz pičke podere defku :D

K'o Šiptar kozu lolo

Samo Šiptar? Šta misliš kako nomadi preživljavaju? :D

drpat' zas'su

Ključni momenat.

ко буде писао, ово као пример :) +++

Lux stajl. Korektna mera za takmičenje.

Da! To sto kaze prof.

Mada ja njih zamisljam skrooz drugacije. Kao one tri debele dobre vile iz diznijeve uspavane lepotica. Smotane i brzoplete...