Prijava
   

Suknjica

Proturanje lopte kroz noge protivniku, nebitno da li je u pitanju asistencija između tuđeg para nogu na sketu, vešt dribling/gol na fudbalici kroz piške, ili neki treći sport s loptom. Cilj prozivke je sugestija poniženom da bi mu savršeno pristajao taj odevni predmet, jer uporno širi noge kao žena, ali i da bi samo tako mogao sprečiti fluidan protok lopte ispod mesta gde bi trebalo da se nalaze mošnice.

- Iiiidemooo!
- Ne loži se, 1-1 je.
- Eneš Majci, suknjica važi dva!

SK2016 - "Revisited"

Komentari

Eneš Majci, suknjica važi dva!

Jos ako je petom onda vazi tri!

Inače, Eneš Majci je jedan lep i nedefinisan Divi Gavajo.

радо преузимам ако ниси себи резервисао

добро си ископао ово иначе, баш је било штуро

Preuzmi Eneša, meni već predugo čuči utefterisano, što znači da bi tako bilo zauvek :D

Одличан ископ за редефинисање

Takvom liku treba kupiti kecelju +

Ovo mi nekako mlako, šablonski...

Hteo sam da pišem o istorijatu ovog poteza, slavnim ličnostima koji su više voleli da proture kroz noge nego leba da jedu, još jedan primer upotrebe van sporta, kao i jedan politički anti SNS... ali ograničiše me na 500 karaktera, jbg :)

Dobra, ali kad neko kaže suknjica može se pomisliti da je komad odjeće, pa je nejasno.

Zdravo, GTD, upravo i treba da se pomisli na ženski komad odeće.

Baš kao kada se kaže "tezga" što svako normalan pomisli na teget Fila papuču. To je sasvim logično.

Ova mi je jača od tvoje dve iz ovog kola +++

Grešiš, Jocko. Shvatićeš kad budeš počeo da koristiš "jorganska proizvodnja" potpuno nesvesno da ti se uvuklo u rečnik. I tako ćeš već prvi sledeći put kad padne neki seh bez kondoma da u trenutku kada ti odlutaju misli da se setiš ove definicije i kažeš u sebi "hehe, jorganska proizvodnja, Bog da blagoslovi Agilnog".

Posle saopštavanja pozitivnog rezultata izvesnog testa ponovo ćeš me se setiti, kao i definicije "jorganska proizvodnja, proklet bio Agilni"... i tako.

Uglavnom, ne potcenjuj "strajizme" tako olako, jer ono ulazi u rečnik prelako. Videćeš ;)

Heh, kakvo objašnjenje!

izraz podseća i na ''godinu proizvodnje'' koja se fino odomaćila u govoru, tako da, nek je i jorganskoj proizvodnji sa srećom u ulasku u govor :)

Lupih plus, al mi malo čudno bi da nije definisan ovako poznat izraz i nađoh suknju kod mlate, s tim što se on isključivo na fudbal bazirao, a ti malo prošarao i sa ostalim sportovima. Ne znam, nekako su mi suštinski iste defke

Duka, nisam bio za to da ovo bude na naslovnoj, jer je u pitanju redefinisanje postojece definicije za potrebe takmicenja.

Izraz se onace koristi bas u obliku "suknjica" i u pitanju je potpuno preneseno znacenje, pravi i jedini sleng za proturanje lopte protivniku kroz noge. U obliku "suknja" se koristi kao "kupi suknju/treba ti suknja", tj. na razlicit nacin. Ne mozes protivniku viknuti samo "suknja", dok "suknjica" mozes, tako je zazivelo kao sleng.

Kako god, redefinisanje je po zadatku s takmicenja, otud ovo "revisited" u primeru.

Hah zapravo možeš protivniku viknuti samo suknja, znaće šta želiš da mu poručiš, ali da, mnooogo češće se koristi suknjica.

Oke, oke, nisam znao za ovo redevinisanje