Prijava
   

Svađanje na internetu

Još jedan pokušaj učmalog mozga čoveka koji zastupa neke svoje pogrešne ideale. Diskusije postoje, forumi postoje, komentarisanje postoji, sve je to lepo, može se pronaći mnoštvo novih istomišljenika, kreativnih i odličnih ljudi u svakom pogledu. Ali ne. Ovaj trut od uma se i na ovaj način mora svađati.
U prvom osnovne su mu zalepili žvaku u kosu.
U prvom srednje su ga nazvali Španać.
Sa dvadeset godina, koliko trenutno ima prosečni lik koji se na internetu svađa, je ili propali student, ili neradnik, parazit svojih roditelja, takođe se svađa sa njima i ostalima iz svog realnog okruženja. Ali to nije dosta.
Odlazi na INTERNET DA SE SVAĐA. Komentariše nešto sa čime se po prvi put sreće u životu i prepucava se sa ljudima koje u životu nije video niti će ih ikada i videti.
Omalovažava tuđe stavove, a svoj stav diže do u nebesa, mada bi se moglo pretpostaviti da on u stvari uživo ne sme ni da bekne kako treba niti može da da relni i smisleni argument.
Klasičan nejebač, koji svoju frustraciju pokušava da leči u virtualnom svetu. Kada počne ta svađa, ovaj društveni isprdak, ova maloumna kreatura u vidu slova sa ekrana koristi najpoganije reči kojih se može setiti, tvrdeći kako mu dotični članovi diskusije vređaju "inteligenciju". Inteligenciju koju verovatno nema, jer se uopšte ne bi upuštao u vređanje i svađu neosnovano početu.
Hajde, recimo da se i svađa desi. Ovaj crvljivi um, koji nije uznapredovao dalje od ganglija valjkastih crva, se uvek rado vraća na diskusiju u kojoj je "pobedio" jer su ostali odustali videvši sa kime imaju posla. Ume da psuje, a realno je reći da je poenta psovke preko interneta i u tekstualnoj formi identična ukusu nacrtanog bifteka.
Ovim ljudima je blaga kazna ukinuti im internet.
Pošto im je društveni život već ukinut, ukidanjem interneta bi počeli da da se svađaju sami sa sobom jer bi razvili još nekoliko ličnosti. Verovatno bi tukli kera.

Makarije_090 - Ne razumem neke ljude.
Wooowoo_44 - Jebem ti mater da ti jebem mater raspalu ti ćeš enkome nešto da sudiš i da razumeš pišeš tu ćirilicom ko da si neki srbin jesi srbin pičku tvoje matere, mozak ti raspadnut odavno. Kako me samo nerviraš i vređaš moju inteligenciju, ja ne znam koji kruac ja ovde uopšte radim mogao sam da idem da jebem nešto.
Makarije_090 has left convesation

Uradite i vi tako kad naletite na budalu, iskulirajte.

Definicija je napisana za Mizantropi (drugi krug)

Komentari

has leave

has left, ispravi

has left, ispravi

Šta ti meni has left, raspala transformerko ?!? ... Vređaš moju inteligenciju, a ?!?!

:)

+

Види, види Вокасија...+++

Ау, баш сам изгрешио док сам куцао... Понели ме моменти...

To je to! Pojava odvratna, a toliko puta viđena
++

Opisa čovek pola našeg foruma +

Ja da sam kojim slučajem prošao u drugi krug naslov defke bi bio forumaši na vuki i volio bih ovakav tekst...

Opisa čovek pola našeg foruma

Ае? Не блејим баш нешто много на форуму :)

španać lololo
dobar hejt

Jes' dobro ovo španać ali mi defka i nije nešto. Prežvakana tema, valjda.

+, ipak

Jes' dobro ovo španać ali mi defka i nije nešto. Prežvakana tema, valjda.

Јес вала, реално сам видео да сам прошао у други круг па сам морао да испишем дефку за 10 минута, нисам знао шта ћу. Обавезе звале...

+ svakako i klasika je u pitanju, što reče Prof, al' dobro je odrađeno. Nije za bodove za prolaz, ali je za plus.

A kako drugačije da se svađam? I kad bih bio u prilici da se posvađam uživo, ne bih to uradio. Može da zaboli.