Prijava
   

Svaka Mica nađe sebi nekog Sofronija

- Mico, šta ti je to u korpi? Da nije muž?
- Jes', ovaj, jeste!

...Ili naroCki rečeno, nađe vreća zakrpu.

Čudni su putevi Gospodnji, čudni u realnom, a još čudniji u virtuelnom svetu. Elem... Pojavom društvenih mreža, mnoge devojke koje na svoj biološki časovnik gledaju kao peščani sat čije svako zrno peska, koje curi kroz uzani prolaz, opominje prolazak još jedne neiskorišćene ovulacije, našle su efikasniji i jeftini način da pronađu muškarca svojih snova. Pošto je sve manje para za izlaske, šminku i održavanje tela, a bora (a i sala) je sve više i više, pošto roditelji čekaju unuke, a rodbina svadbu i pošto je velika konkurencija po klubovima i diskotekama, Internet je postao najjeftinija, ali i efikasna varijanta za lovljenje muža.

Između dva čitanja ženskih časopisa, horoskopa, odlazaka kod vračara, gledanja "Seksa i grada" i sličnih obrazovnih sadržaja, slušanja pesama Pinkovih i Grandovih zvezda i zvezdica i naravno između dve porcije najsvežijih abrova uz gledanje u šolju, (dojučerašnje) čavke odjednom postaju lešinarke maskirane u paunice, golubice i piliće koje traže velikog orla, nadajući se da je pametan kao gusan i da mu je patka brža od očiju i mozga. Svaka od njih je sada malo žuto pile koje želi kraj nekog orla da spava. Uglavnom ti orlovi i sokolovi su Internet filozofi i književnici, ničim izazvani neustrašivi borci za pravdu i svi koji i u najvećim kurvama nalaze tragove Device Marije pa deluju kao idelani plen. Međutim, ti orlovi i sokolovi su samo obični lajavi krelci... ovaj pevci ogrnuti perjem visokoletača koji traže pažnju. Lešinarke obnevidele glađu za brakom... ovaj ljubavlju na to ne obraćaju pažnju, vade oružje i kreću u boj... Ne, nije oklagija, to dolazi kasnije... Posle prave epske bitke lajkovima, patetičnim objavama, megabajtovima .JPG formata mahom golišavog sadržaja, preko niza slatkih reči i konačno nekoliko izlazaka, krunisane pisanjem olovkom bez gumice koja će dovesti do izleganja sina Nebojše za 9 meseci, večera je konačno na stolu! Ona misli da je uhvatila orla, a on da je smotao malo pile.

Al' što bi naši stari rekli: eve im mojega!

Na kraju epa ona uviđa da je umesto orla ili sokola dobila lajavog krelca... ovaj pevca koji više kukuriče nego što je gazi, pa se iza njegovih leđa pretvara u čavku, a neretko i u kukavicu, ako me razumete. A s druge strane on, nesvestan situacije, i dalje veruje da kraj sebe ima pilence.

Ludo, burazere, ludo...

Komentari

Nedostižni Oro lolo

+

Превише живине у овој дефки...:џст сејин: +

Кои си ти социолог
*

Превише живине у овој дефки...:џст сејин: +

Пи-пи-пи-пи-пи! Лололо

fendere silazi s mene MEGALOOOOOOOOL

Превише живине у овој дефки...

eto i mene, pa da bude i u komentarima.
piii piii piii

Pivkate ko da je badnje veče...

Hahaha, jeste stvarno...
ciu ciu,ciu

Шта сте се раскукурикали? Има довољно младе пилетине за све. Лололо

Превише живине у овој дефки...

"Знаш ти кол'ко је то протејина, бајо мој?!" (Џим Баја, 2015. год. н.е.)