Prijava
   

Tanjirača

Samo da se zna izvorni naziv je TALANDARA (tako su joj tepali oni koji su je izmislili radnici nekad uspesne a sada nesrecno privatizovane firme AGROBACKA,opstina Bac,sa selima-Backo Novo Selo,Plavna,Bodjani,Vajska,Selenca). Mislim da ulazi u trecu deceniju zivota, cisto da se zna!

Komentari

Talandara je "patentirana" mnogo pre tanjirače, od koje se sada uglavnom iste prave, a kako se do njih dolazi, mislim tanjira od tanjirače, e, to je već TAJNA.

Kakav ti je to komentar majke ti,jesi ti uopste shvatio sta sam ja napisao? Izgleda da se ti neki opasan mudrijas!

E, moj druže. Nema razloga da se afektozno ponašaš. Činjenica je ono što stoji u mom komentaru vezano za redosled izuma. Ako si raspoložen, možeš proveriti da li sam, kakav i koliki mudrijaš. Ali ovo već ni sa moje strane nije pristojno ponašanje na Vukajliji. Možda to i naučič. Nije, nego.Ako si već krenuo u Vukajlijaške vode nebi trebalo da se ljutiš zbog komentara tvojih definicija, jer biće ih i pozitivnih a i onih drugih. Zato samo guraj i nemoj da se pokolebaš i svađaš jer koliko god ti imaš pravo na definiciju isto toliko drugi imaju pravo na komentar, a replika ničim nije izazvana. Ajd, ćao.

Talandara, nego sta! :)