Prijava
   

Tastatura revolucionari

Ma oni su elita, bajo moj! Oni znaju sve, oni vide, oni odlično zapažaju, oni imaju argumente, oni otvaraju narodu oči nakon svih ovih godina. Oni kažu da nisu primitivci, već gospoda i intelektualci iako ni po čemu nisu drugačiji od Internet huligana, tj. tastatura bojsa kad nalete na nekog ko ima suprotno mišljenje.

Oni su blogeri, uticajni tviteraši, fejsbukaši, oni ratuju postovima, lajkovima, šerovima, heštegovima, server je njihovo bojno polje. Jedni su okrenuti ka Istoku, drugi ka Zapadu, treći pozivaju na ljubljenje Istoka i Zapada prizivajući druga Tita. Oni su i konzervativci, i liberali, i komunisti. Oni citiraju Malagurskog, Teofila Pančića, Fajgelja, Marčela, Beogradski Sindikat, Kesića... Tako različiti, a tako slični jer svi zajedno poručuju da neće da odustanu od svoje borbe i da će jednog dana morati da padne ovaj sistem koji laže ljude, kada narodu pukne film i bude izašao na ulice.

Oni znaju da ovde vladaju neispravne dogme zbog kojih je država hajdučija, i kadija, i sudija, gde vladaju korupcija, teror institucija, gde su isti mafija i murija, gde je život postao Rijaliti Srbija. Oni se trude da ne gledaju ni levo, ni desno, već pucaju pravo u meso, lupaju neistomišljenicima pesnaju u vugla izuzetno jakim udarcima dižući u vazduh mrvice od hrane i gomilice prašine koje su se uvukle među tipke njihovih tastatura.

Uglavnom ne glasaju na izborima, jer su svi isti, sve lopov do lopova, ali zato posle izbora na sva zvona viču kako je narod retardiran, da nas nisu dovoljno bombardovali, da nas nije Hitler dovoljno pobio, da ko poslednji izađe, neka ugasi svetlo... Jedni, svaki put poraženi rezultatima izbora, u znak protesta, sada već ritualno, mašu pasošima, govoreći da će napustiti Srbiju jer neće više da trpe da retardi kroje njihovu sudbinu. Eno, tamo iza prvog ugla, pogledajte, već ih čekaju poređani autobusi, vozovi i avioni koji će ih odvesti u bolje sutra negde daleko od Smrdljije, tj. Srbistana.

Drugi, koji ostaju, pozivaju na izlazak na ulice jer trenutno stanje nije stvarna izborna volja retarda, ovaj građana, jer se svi izbori nameštaju, bajo moj, vreme je da se izađe na ulice. Poručuju da su spremni za borbu neprestanu do samog kraja jer oni će osvetiti i one koji zbog sistema odlaze iz majke Srbije i tako nastavljaju odliv mozgova.

Samo još da se svi oni odmaknu od tastature i izađu iz kuće već jednom. Jedni do prvog trga da demonstriraju, a drugi do prve policijske stanice da uzmu pasoš.

Komentari

Malo prežvakana tema, al aj

Al aj i od mene i cenim trud:)

ал ај и од мене :)+

Ej, pa ovo si sjajno sročio :)
Omiljenila sam je da je predložim za odabrane za sledeće izbore.

Lak na tastaturi.