Prijava
   

Trocifraš

Specifična podvrsta prestoničkog ljombera čija je osnovna karakteristika višestruki od a do š očni sken dnevnih tabloida tokom vožnje od početne stanice seljobusa do Zelenjaka. Pored nepogrešive vizuelne identifikacije koja predstavlja finu mešavinu nezavisnog taksiste i BusPlus kontrolora, mogu se locirati i čulom mirisa zbog visokog procenta azota iz stajskog đubriva, koji luče kontinuiranim znojenjem. Jajarskog senzibiliteta, večito namršteni, iako deklarativno vrlo srdačni, domaćin-čovekci, nezvanični životni moto je kako zajebati nekoga, makar to značilo da se progura ispred trudnice da kupi pljuge i proveri da li mu i dalje na karti za bas već mesec dana stoji isti iznos, neophodan za drugu zonu.

U evoluiranijoj varijanti, kao posledica kombo uspešnih ućara, ne moraju se nužno transportovati trocifrenim, tj. prigradskim basovima po kojima su dobili ime, već dolaze i za volanom Golfova, Alfi, Stila i sličnih ljakse-magnet modela.

To su oni što muvaju nesretnice koje u Sremskoj dele dvostrano štampane letke za šišanje i osnovnoškolske udžbenike. Oni rade to.

- Alo, trocifraš, ne guraj me na šalter preko žute crte, piše lepo da će da prozove sledećeg.

Komentari

kvalitetan hejt :)

Jako odrađeno, ja bih turio u naslov "trocifreni", ali svakako kul ideja i izvođački radovi:)

Jedan vozač mi pričao da većih seljaka nema od onih koji voze Golfove +