Prijava
   

Trolovanje

Omiljeni vid večernje zabave na Vukajliji. Nemaštovit i čest način podjebavanja i paljenja lakovernih prženica proistekao iz potrebe pojedinaca da ubiju dosadu. Obično pretvara Vukajliju u dnevni zbor samozvanih filoZofa i istoričara. U suštini, valjda ono kad neko pokušava da imitira trola.

-Trol uvijen u poster (Tesla- jedan od najpoznatijih američkih naučnika)

psychokiller: kizo pickice,kao ''lozis'' Srbe tim sovinistickim govnarskim provokacijama i ti mislis da si pametan,pa ti si jedan mali iskompleksirani retard sa iluzijom o elokvenciji,cirilica ti varvarska?pa picka ti materina za to!majmuncino neobrazovana!kakva ''cetnicka propaganda'' kakvi ''ustaski tajni agenti'' iz kog si ti crtanog filma ispao?ti se davis u sopstvenoj gluposti covece,ima li u tvojoj seoskoj biblioteci jos nesto osim franjinih ''svetski priznatih'' knjizevnih dela?jebali te svi ti mongoloidi koji su te ucili da mrzis Srbe,to su ti ''trofazni'' ljudi koji funkcionisu na mnogo inteligentnim principima...

-Trol uvijen u definiciju (Isus Hrist)

DexterMullen:
Inace procitao sam stari i novi zavet od korica do korica ako neko pokusa da krene u tom pravcu, kao pricas o necemu sto ne poznajes.
Kako neko moze da veruje u ovo ?!
Nekome (bogu) je iz ciste dosade doslo da stvori nesto
Napravio je coveka
Njegova zena je hokus pokus napravljena od njegovog "rebra"
(pritom nije stvarao druge ljude nego su se Adam i Eva razmnozili - problem je incest i debilnost dece)
Onda im je metnuo "Carobno drvo" i rekao da ne jedu sa njega-malo debilno jer bog zna buducnost i zna da ce jesti sa njega....A kao shatro rekao sam vam.
A onda dodje "zmija koja govori" ?!?! i kaze zeni ma jedi , relax varijanta skroz opusteno...
A inace u bibliji cuda su bila normalna stvar , razdvaja se more, stap se pretvori u zmiju, gubavac ozdravi i slicno.A danas kad postoji moderna tehnologija tv i radio ,foto aparati sad cuda takvih proporcija se ne desavaju...E jbg.Bas sad kad covek iz Azije moze da prati uzivo sa se desava u juznoj Americi.E sad neko pametan kaze bog leci bolesne,Jedno pitanje:Zasto bog nije izlecio ni jednog jedinog invalida da mu se pojavi nova ruka ili noga?! A to sto bog kao leci ze zove ljudski imunitet i volja za zivotom.
I onda jednom godishnje dodje deda mraz i deli deci poklone a pre toga su shumske vile i vitezovi ubijali zmajeve....Koliko tupav i primitivan treba da budes da verujes u ovo?!

-Trol uvijen u komentar (Šta smarate više sa tim pederom? Da je taj Lazar nešto vredeo, ne bi poginuo na Kosovu. Ionako nikad nisam čuo za njega! Mnogo ste primitivni i zatucani. Mi moramo da se okrenemo ka Evropi više, a vaš nacionalizam tu samo smeta! )

Komentari

joj da mi je upoznati ovog majmuna sto ne zna ko je car lazar. pa da ga opajdarim jednom da vidi sve evropske zvezdice i onda da ga posaljem u evropu da ga izjebu pederi pa da vidis kako ce posle da juri taj nas nacionalizam koji mu tolko smeta! cuj jbt! nikad nije cuo za lazara! pa jbt... ja ne kapiram takvu vrstu ljudi... zbog njih i jesmo u takvim govnima!