Prijava
   

Upasti u kadar

Naći se neplanirano u žiži interesovanja.

- Auuu, sine, kakva ti je to nadogradnja na licu?!
- Od Zokija Robije!
- Kako?!
- Bili Dragan i ja kod Mileta u kafani. Malo dalje od nas je sedeo Zoki sa onom njegovom devojkom, Minom. Bili su tu i oni njegovi ortak Krle. Ja krenuo do šanka, kad ispred mene prođe onaj mali fenser, Žućko. Dok smo obojica prolazili pored njihovog stola, Mina ustade sa stolice, a Žućko je uhvati za dupe i pobeže. Ona vrisnu, Zoki ustade, okrenu se i vidi mene kako blenem u njih dvoje i zavuče mi pesnaju u vugla. Ja odmah patos. Znaš da on ima kratak fitilj. Tuk'o bi me još, da nije skočio Krle i zadržao ga. On je video da nisam ja, jer su Zoki i Mina bili okrenuti leđima.
- A mala pičkica Žućko pobeže?!
- Pobeže. Jurili ga celu noć, pobegao je negde van grada, nema ga već treći dan.
- A ti najeba ni kriv, ni dužan.
- Jbg, upao sam Zokiju u kadar.

Komentari

Brza reakcija Fendera ;) Dobra +

Брза реакција. Као некад Панчев. Лололо

Telo definicije okej, nema tu šta da se kaže više, ali s obzirom da je ideja s foruma, tu sam ostao neutralan i prešao sam na primer gde sam očekivao da bude nešto pomalo neočekivano. Ipak je očekivano, a pritom i izgubih interesovanje dok je ovaj prepričavao ovoliko. Da me neko tako guši dok mi prepričava šta se desilo, prekinuo bi ga, ili upadljivo počeo da zevam... a uz to i reklama na forumu. Minus, jbg.

Каква реклама?

Pa brate, kad se ostavi ideja na temi, ne ostavljaš u narednom postu "e, definisao sam, evo linka".

ОК, мислио сам да треба, да не буде забуне као кад смо Реме и ја дефинисали исту дефиницију, у исто време. Бришем пост онда.

Ma nema tu zabuna. Ako se pojave dve definicije u razmaku od pola sata-sat, neka žive obe (ima u 2008. i 2009. puno definicija istog naslova nastalih u istom danu, to su sve teme slične ovoj). Ako okasniš sa reakcijom (kao što ti sada nisi), neko sledeći ima vremena da vidi da je definisano.

Svakako ti lik iz primera mnogo guši :D

Са ћем д' олабавим! Лололо