Prijava
   

Urezano u koru debelog mozga

Sećanje ili informacija zamandaljena u vuglu toliko silno da joj ni Alchajmer ne može ništa. Ukalupljena u vreo vosak za vo vjek i vjekova. Može to biti sitna i sasvim nebitna stvar, nešto ružno, lepo il neutralno, nije toliko ni bitno, ali iz nekog razloga čučaće ceo život tu negde na međi svesti i podsvesti. Nađe se tu par stihova o kurvi Vujadinu, osećaj vreline njenog karmina na obrazu, patike iz srednje, prva šljaka i razne, razne druge stvari.

-Jesi zapamtio? Aj ponovi...
-Pukla nam je guma jer je pare koje si odvojio za nove nameračila za ogrlicu, a rezervnu si dao kumu pa smo otišli kod Mirka vulkanizera. Njemu zelenaši baš tad potapali glavu u lavabo a on reko da čeka baš tebe da mu doneseš pare. Pare nam uzeli zelenaši, Mirko preživeo lavabo, a ti nisi mogao da joj kupiš ogrlicu. I nikakve gole tete da ne spominjem.
-To sine moj ureži u koru debelog mozga!

-E ovo je pravi bokser, od Durmitora odvaljen! Sad ga udari! Aj! Op, op! Al se oznojio debeljko, bući, bući. Uffff, koji kroše jebote! Zavuče mu ga debeli na kvarnjaka i to duboko! Ovo je bolelo!
-NEMOJ UJKO, NEEEEEE! BOLI MEEEEE, AAAAAAAA!!!
-Brate... šta ti bi?
-Setih se nečega... nebitno... dodaj mi te kokice...

Komentari

Мирко гумар лоло

Добар израз, чуо сам од оца пар пута
+