Prijava
   

Utisak nedelje

Emisija čije bi ukidanje sigurno bilo utisak nedelje u Utisku nedelje.

Komentari

Ne mogu da se otmem ustisku da na mala vrata izbacujemo prilike da budemo obavešteni ili makar navedeni na razmišljanje. Na velika vrata ubacuju Velkog Brata i sve drugo "veliko" od čega nam se trajno peglaju moždane vijuge.

Olja Bećković insepšn. +

Šta da očekuješ od televizije koja je imala Velikog brata.

Ne mogu da se otmem ustisku da na mala vrata izbacujemo prilike da budemo obavešteni ili makar navedeni na razmišljanje.

Ako to od Olje očekujete onda je bolji Veliki Brat.

Ne, očekujem da dovede neku debelu svinju i onda verbalno da je maltretira, a svinja izgleda uživa u tome, i posle takve seanse ja se osećam pročišćeno.

Osim toga, ona ništa ne otkriva, samo postavlja pitanja, a ovi naravno ne odgovaraju, ali se vidi kako im nije prijatno što moraju da lažu. A žena zna da pokaže prstom gde je laž. Jeste da je nekom malo manje, a nekom malo više naklonjena, ali jbg, slučajno je manje naklonjena nekome kome sam i ja manje naklonjen, pa eto.

Meni je delovala neartikulisano onih par puta što sam gledao, a volim Matiju pa sam pristrasan. Nervira me kompletnim stavom, pojavom i gušenjem sagovornika. Ima ona na RTV jedan na jedan, mnogo bolje odrađen isti princip emisije.

Ne mora da bude simpatična, emisija joj je upečatljiva. Retko ko je ravnodušan..

Retko ko je ravnodušan..

To stoji, sasvim si u pravu, ljudi je ili mrze ili vole.

Sad, kada bi nam pustili neku reprizu od pre 8 godina, niko ne bi primetio razliku.

Kad sam ja bio hm mlad, ta emisija, na Studiju B, značila je nešto... Mislim da i sad znači, to jest do sad. Velika šteta je što je ukidaju, osim ako ne nameravaju da dovode lažljive svinje kao goste u Bulevar i tamo ih ispituju. Ali čisto sumnjam da će se to desiti. Kao, emisija se ne uklapa u novi željeni profil B92, koji želi da postane "moderna, zabavna televizija". Neka zabodu svoju modernost i zabavnost u dupe sebi, zabavan i moderan je i HBO i Happy TV. Uprkos svim imbecilnostima, na B92 mogao si da vidiš nešto što ti RTS neće prikazati, bili su neka vrsta alternative. Sad su isto sranje. Tuga. Izgleda da su sad sve televizije sa nacionalnom frekvencijom pod kontrolom Onoga-Čije-Ime-Se-Ne-Pominje.

Ja za takve potrebe imam HRT i BN, a bogami i FTV :)

Pa, dotle je došlo da sam radi informisanja počeo da čitam RT, CNN, BBC, Dojče Vele, Slobodnu Evropu i Al Džaziru. HRT, BN i FTV ne uzimam za ozbiljno, ista su govna, pod kontrolom lokalnih feudalaca. E pa tako, sklapam kockice. A kod ovih naših, kuće su od čokolade, prozori su od marmelade...