Prijava
   

Uvod u anatomiju

Serija u kojoj su uglavnom sve iste priče.
Tipa: Lik dolazi zato što oseća blago peckanje kod malo prsta. Naravno nije došao svojom voljom nego ga je dovela ćerka od starijeg kuma sa ženine strane. On ima jedino nju kao i što ona imao samo njega. Naravno tu su i neki doktori. Imaju neke ribe i neki likovi i svi se jebu međusobno. Tu su i neke lezbejke. Sve u svemu lepa jebačina.
Taj lik što je došao u bolnicu nakon operacije počinje da se oporavlja. Poslednjeg dana u bolnici on dobija napad. Dolazi glavni doktor pastir. Prgleda ga na brzinu i traži 250ml antipeuskoglicerina. Malo nakon toga on se kara sa njegovom ribom. Tu je i neka azijatkinja koja je sa nekim barbarosom, i oni se non-stop karaju. Oni posle nekog vremena vide da taj pacijent počinje da gubi osećaj u malom prstu leve noge. Oni žele da ga odvedu na neke testove ali ova riba se u početku buni ali posle nekog vremena pristaje. Opet se svi karaju.
Kada su stigli rezultati testova ispostavilo se da tipu nije ništa pa počinju da sumnjaju na njegovo mentalno zdravlje. Svi misle da ima blaži oblig citoplazemničkog poremećaja krvnih sudova. Niko to neće da kaže pacijentu dok ne budu sigurni. Serija sadrži još nekoliko likova al ne znam ih sve. Svi se opet karaju.
Pitaju neku ribu koja je tu doktorica i ona im kaže da ga odvedu na skener prestolmenita. Oni to i urade. Za to vreme tipu je rečeno da je prso ali ta još nisu 100% sigurni. Nako tog skenera oni sazanju šta se dešava. On ima poremećaj rasta žlezde na trbuhu. To se stručno zove poremetustrbutuh.Nakon što mu odstrane veći deo tela tako da ostane samo vugla u tegli sa krastavcima svi su srećni i opet se karaju. I tu je onda kraj špice.

Komentari

hehehehe jeste, stvarno...nisam se nešto nagled'o ove serije, ali ovako nešto ide to kada god sam bacio pogled. Bravo Kinezu-Tranvestitu (kakav nik) +++

nisam ocekivao da cu imati dva plusa :D hvala ti ! :DD

nisam ocekivao da cu imati dva plusa :D hvala ti ! :DD

Ma hejt nečega što je u principu stvarno za pljuvanje uvek dobro prođe :)

Након што му одстране већи део тела тако да остане само вугла у тегли са краставцима сви су срећни и опет се карају

Odličan deo defke :)

Lepo si shvatio to njihovo karanje,ono im sluzi da upotpune prazninu njihove prazne price.Zanimljivo je to sto ovakve serije prolaze,recept za uspeh. +

Добра идеја, иначе лупам минусе на овакве, ал' сам сад направио изузетак. Кад сам ти видео ник онда се нисам разочарао. :) +

ehehehe jeste, stvarno...nisam se nešto nagled'o ove serije, ali ovako nešto ide to kada god sam bacio pogled

+

Al jebu se ko zecovi stvarno, ne slaze jedni sa drugije

auu covece koliko mi je slina ova defka! :D

Ektraordinari :))))))

Hahahahahahahaahhaha... Bravo trandžo!

slina

Verujem da si hteo reći "silna" lolololo
Ja samo čekam da bojanboj dođe na sajt i potvrdi da li je u seriji kao u stvarnom životu i da li se toliko stvarno jebu tamo? Da li je to bitnije od zdravlja bolesnika? I da li stvarno kada je čovek pred smrt, oni mu koknu 250ml kuracpalacionida i njemu malo bolje?

Ono jest' ovako, stvarno. ++

Све у свему лепа јебачина.

Хаха како моћно ++

O sunce ti poljubim. Ja sam gledao, a i da nisam, posle defke sve bi mi bilo jasno+

Svaka ti dala vodu iz bokala!

Ова је добра. Неколико ситних грешака у правопису али разумљиво јер је подужа. +