Prijava · Registracija
 1. 46 : 12
  16 em plus     16 em minus
  47 : 12
  46 : 13

  Vaser-vaga

  Kad se napijete piva, legnete u krevet i soba krene da ide levo-desno, a pod samo što vas ne napadne odjednom, a vaše telo pokušava bezuspešno da niveliše celu situaciju, iz horizontale.

 2. 36 : 2
  16 em plus     16 em minus
  37 : 2
  36 : 3

  Vaser vaga

  Илити либела - у вертикалном положају.

  Сленг за персоне изразито равне кичме и правилног држања.
  Атлете, равни као даска, под правим углом, напуханих груди. Ноћна мора и узурпатори службе масера, полеђина без иједне квржице. Антагонисти рачунара, за сколиозу никад чули.

  - "Ало, ћорави.. Приђи..Ти, ти, васервагасти.. Де, повиј та крста на седамдесет шест степени да попуним пријаву за испит на њима, љуби те брат!"
  - "О јебем ти црквена вратанца, 'ајде нагази, касним на бус за Бања Луку!"

 3. 24 : 9
  16 em plus     16 em minus
  25 : 9
  24 : 10

  Vaser vaga

  Vaser vaga je vrsta mernog alata koja se koristi uglavnom u gradjevinarstvu.Sastoji se od jedne drvene ili limene letve u koju je umetnut cilindar napunjen vodom,ali ne skroz do vrha,da bi se formirao mehuric.Sa vaser vagom se moze meriti i po horizontali i po vertikali.Za merenje sa vaser vagom,nije neophodno,ali je pozeljno,imati referentnu tacku.Od vaser vage(libele),jedino je precizniji vagres(crevo ispunjeno vodom) i to je jedini nacin da se odredi tacna visina ,bez referentne tacke.

 4. 19 : 10
  16 em plus     16 em minus
  20 : 10
  19 : 11

  Vaser vaga

  Aparat (slika) kojim se utvrđuje da li to ona sa tobom tera šegu,odnosno da li ćeš joj poželeti kamen u bubregu. Može i tanjir sa vodom, al onaj sto ima liniju po obudu i tad je očekivana greška oko 15%.
  Kuguarsi vr' od benda.