Prijava
   

velike sise

Jedna od najtraženijih stvari na svetu. Devojke koje ih nemaju "urođene" moraju debelo da plate za njih! Sve velike zvezde ih imaju! Mogu biti od krvi i mesa, silikona, ili čarapa naguranih u brus. Na fakultetu dve velike sise (još ako su isturene) vrede pola osmice. San svake devojke je velika sisa.

Ja sam čuo da su one sa malim bolje u krevetu...

Komentari

one sa malim su uvek dobre ali ne znaci da su uvek i bolje

Ljižanine...one sa manjim sisama su u 90% slučajeva bolje. Uglavnom pravilo je da što manje tih takvih atributa žena ima ,sve je maštovitija u krevetu.

Valjda nema na šta da se vadi ,pa koristi tehniku...:-)))

Mnogo toga nisi u pravu

Фиона, ово је само "шала шалу стиже" Девојке немојте да се проналазите у овој дефиницији.. У сваком тренутку оне са великим сисама могу да ми ДОКАЖУ да нисам у праву! Радо прихватам! :)

Ne znam, ja nekako uvek nabasam na onu s manjim i...nije bas filing, al' jbg, ko ce ga znati! :))
+

Ma najidealnije je kad su veličina muških i ženskih atributa u krevetu u direktnoj proporciji. U slučaju minimalističke verzije nema rečenica u kojoj se pominju daske, dživdžani i tamo neki tehničari. Kod onih sa “tehnološkim viškom” nema vajkanja u stilu da su klali vola zbog kilo mesa.... i mirna Bosna! :)))

Jebeš ti čoveka koji od žene traži sisU (tako vole da kažu, što je odvratno). Ti mora da nisu dojili, pa im fale u životu. I, ako su one presudne da bi se uzbudili... baš su falični.

Nažalost, postale su osnovni parametar procenjivanja ženske lepote. Pazi priču:

D: Kako je dobraaa!
Ja: Šta ti je čoveče? Vidi kako sva kipi i u faci nije nešto!
D: Daj bre, vidi kakvu sisU ima!

Odvratno...

Jebem ti takvo muško kad samo velike sise ganja...

Него, јел знате ви људи да је Грузија добила новог премијера...

Sisa ko sisa.... kao da je bitno dal' je šestica ili trojka?:)

Е овако... Пре свега дефиниција је врста пошалице. Нисам имао никакву намеру да ширим шовинизам нити било какво срање у фазону "све су жене курве"... Једноставно ми је дунуло и написао сам једну врсту шале која нажалост није далеко од истине... Извињавам се свим девојкама са великим сисама и оним које су платиле (или имају намеру) да плате за њих. Девојке волим вас и молим вас, схватите, ја сам само мушко!

Ne znam koliko imam velike sise,ali ja sam ponosna njima i necu vece,a ni manje!!!!!!!!!
Dzabe zena ima sise bilo male ili velike ako ne zna kako da ih koristi i kada treba da ih koristi!!!!

А како се то користе сисе :)))))) Хахха

Sise se koriste u zavodjenju.Ako je zena ponosna na svoje sise treba samo njih da istakne.Lepota je kad zena istakne samo onaj deo kojim je zadovoljna,a ne kad se razgoliti skroz.