Prijava
   

Vlade Đurović

Jedini čovek u Srbiji koji ima nešto da kaže o košarci. Barem, taj bi odgovor dobili ako bi to pitali ljude koji uređuju sportski deo RTS-a. Nema veze što barem u košarci imamo legende, ljude koji su ostavili dubok trag u svetskoj košarci, ali kad treba da se čuje mišljenje ne poziva se niko od njih već Vlade Đurović.

E sad, čoveku svaka čast, on dođe, odgovori šta ga pitaju, od njega i ima šta pametno da se čuje ali sudeći po mišljenju stručnjaka pomenutog RTS-a, izgleda niko sem njega nema šta da kaže. Bilo da je Olimpijada, Evropsko prvenstvo, Svetsko prvenstvo više ćemo gledati njega nego utakmice. A kako statistika kaže češće se pojavljuje od voditelja emisije u kojima gostuje jer on je jelte jedan a voditelja je dvojica pa se menjaju.

- Brate je l moguće da su opet doveli Vladea, Vladeta? I prošlog septembra, na Evropskom, nije izbijao iz studija, kao da je zaposlen.

- Izgleda da ima plaćen smeštaj kod domara u RTS-u. A ko će ga znati možda i platu prima iz državnog budžeta?

- Ako nastave ovako imaće više pojavljivanja nego Mala nevesta epizoda. A možda i sudiju Milana Karadžić prestigne i njegovih 2000 pojavljivanja u fudbalskim emisijama.

Komentari

Ма, он једини оће да дође, ови не плаћају ништа:)

+