Prijava
   

Vozači koji ne propuštaju ljude na pešačkom

On ima kola, on ima moć. Zašto bi stao nekom nebitnom pešaku, zgaziće ga.
Pešak da je pametan neće prelaziti ulicu kada on vozi. Šta ima veze što je na pešačkom? Ko ga jebe. To li se gleda? Važi zakon jačega.

Ta individua kada je za volanom stvara sliku o sebi da je Fanđo. Najbolji vozač u Srbiji, a i jebač, ta dva idu zajedno, zar ne. Elem, pešak, šta je to? To nije učesnik u saobraćaju, već podanik koji treba da se sagne na kolena i da se pokloni ovom nekrinusanom imperatoru makadama.

Ideš pešačkim, kulturna osoba ti stane, ti kreneš, zjuuuuuuuu. Na sred pešačkog protutnjava on pored tebe trubeći na sav glas, a simultano ti pokazujući i kurac, tj. srednji prst, i psujući ti sve živo, jer si jelte, prekršio pravilo da nisi na ulici kada i on. Stojiš u čudu, zahvaljuješ se Bogu, ili čemu već što ti mamlaz nenormalni nije odradio satatataru na nožnim prstima.

Kada ekselencija ide peške, stvari se menjaju, pravila igre su prilagodljiva zar ne? Jedan je imperator i neprikosnoveni vladar makadama, stoga, on može preći ulicu gde hoće, kada hoće. Pa i na autoputu. A ti si dužan da mu staneš i logično, prostreš crveni tepih po kome će preći. Ako to ne uradiš, dobićeš salvu psovki i jebanja žive i mrtve familije, po spisku.

 
Definicija je napisana za Mizantrofy.

Komentari

Ne otkrivaj mi identitet grofe decxko, navuščeš hejtere. olololo

I ja sam razmišljao na ovu temu. Fino odrađeno +

Cujem MASNI i dodjem da dam minus! Kad ono... Defka za plus. :P
Mnogo dobra, a to kazem jer je izazvala bes u meni prema tim ljudima! TREBA IH PO'APSITI!

Nećemo se hejtovati, nije ovo mizantroptrofej.

Таман онако како треба да буде! Ни мање ни више. Сјајно

Da se tema zvala "Pešaci kojima se mora stati na pešakom" pa ajde, ovako... +
Ima ljudi koji ne poštuju saobraćajna pravila, činjenica ali slovo zakona kaže sledeće Ako se naglo ne promeni pravac i brzina kretanja pešaka na pešačkom prelazu nije došlo do povrede zakona
PEŠACI PREĐITE NA DRUGU STRANU AKO SMETE OPAAA!!1

Genijalna defka :) Baš po meri građana... +

Ma i pesaci su stoka samo takva, namerno ce da prolaze bilo gde drugde osim na pesackom samo da im usporis, ali zato ih moj cale tad ne jebava dva posto. On lik ako prelaze van pesackog pocne da ubrzava pa ako se sklone sklone se, ko ih jebe hahhaha

Al' ti što psuju, nikako da zaustave i izađu iz kola da malo popričamo k'o ljudi, a vozim dizela pa ne mogu da stignem. ;+)

Ima ih na obe strane koji ne poštuju, a ja poštujem pravila i propustim pešaka kada vozim a kao pešak sačekam da prođu sva kola, pa pogledam prvo levo, pa desno, pa tek onda pređem ulicu. NE!

Smatram sebe za jednog od kulturnijih učesnika u saobraćaju, i kao vozač i kao pešak. Ali kako podilkanim kad stanem da propustim debilčinu sa sluškama u ušima, a on majstor ide brzinom besnog puža i ne poštuje moje vreme! E onda napanjim gas na 5-6k obrtaja i na kratko popustim kvačilo.
Kako je milina gledati to pretrčavanje he-he

То је то + и * Колико сам иначе пута улазио у расправу у вези овога са ортацима. Лик прелази нормално улицу на пешачком и овај му труби, као шта који курац прелазиш овде? о.О Па где да пређе кеве ти? Чему служи пешачки? За украс као она ознака не отварајте прозоре, возило је климатизовано? Колико пута видим гомилу људи који чекају да сви аутомобили прођу да би се они усудили да пређу пешачки баш због оваквих будала.

odlicno izabrana tema, mozda je trebalo malo vise u dubinu.
+++

Pešaci su dosasni.
Pešaci su spori.
Zato ih obori!

Ovo sam hteo da hejtujem u sledećem kolu ako prođem +

Mile, kako misliš još više u dubinu? Da sam još više opleo po njima.
Hvala ostalima.