Prijava
   

Zdravko Čolić

Izazivač vlage kod žena srednjih godina. Zauvek mlad. Sportista, pevač, fakultetski obrazovana ličnost. On je probao sve, on je prošao svud. Svuda pošao, došao, pevao, jebao i otišao, sve do časa, kad se javila prava. A tad je vlažnost u predelu tropskog pojasa naglo porasla, takoreći stuštila se niz nogu kao rakija niz grlo. Do tada je bio pevač koji je jebao unaokolo, a u tom trenu je postao papučar, makar za širu javnost.

Bez problema je punio sve redom, počev od žena, do arena. Pevao o Mađarici. Kvalitetan vokal, možda i najkvalitetniji na prostoru bivše Juge. Pisao je pisma duga. Pamtile su ga kao "prijatelja", čuvale u duši, pričale su priče o njemu. I dan danas se može naći veliki broj pripadnica ženskog pola, koje tvrde da ih je spavao. Velika legenda naše muzičke scene. To priznaju i oni koji ga vole i oni koji ga ne vole.

A onda, onda su ga odveli Cigani Čergari i sada se njegov CD može dobiti uz svako govno kupljeno u prodavnici. Komercijala. Jedan krah dovodi do drugog. Od sve slabijih albuma pa do Urgentnog centra, gde je došao sa rascepanim rčom. Srušio je Sneška svima, počev od onih koji su ga smatrali za jebača pa do onih koje su ga sanjale. Jebiga. Život i smrt porno bande. Put do zvezda i nazad.

Nekad je jebao, a onda je bio jeban.

Komentari

Ево ти плус јер је ово истинито, мада и клинке бацају цеђ на Чолу лолололо ++

Cd Zdravka Čolića možete uzeti uz prašak za veš +

Ал' имам једну дилему. Тај лик што га је јебао, да ли је тај лик јебач или педер? Ипак је јебао човека који је јебао ко зна колико жена. Хмммм.
Иначе хвала на плусевима.

Jebi Zdravka Rutavka, jebi!

Хахахах, ајд'леба ти растумачи. Даде ми минус, ал' преведи остатак, леба ти. :)

e jbg sad...ode mi misao :))

Значи Коздру је неко срварно јеб`о?

У рч матори, такве су информације. :)

Пакао... изгледа да слава има своју цену

A jebemliga, pa šta je čudno ako ga je neko jebo?! Čojek je pojebo pola Juge, isprobo sve, pa normalno je da i isproba da mu neko strpa u rč! +