Prijava
   

2344- listing navijaca

Broj za pomoc Zvezdi, nastradaloj od velikih i najvecih "Zvezdasa".

Slanjem poruke na pomenuti broj donirate klub sa 50 novih dinara + pdv ( bar tako kazu ).

No... Ova "nenagradna igra" ce vise pomoci nekom drugom nego Crvenoj Zvezdi. Naime, onaj ko nije stigao da bude snimljen na nekoj utakmici i identifikovan kao navijac ( u narodu vec zamenjena rec sa "huligan"), putem poruke automatski moze da bude smesten u bazu i registrovan kao navijac Crvene Zvezde. Svako ko, npr., putem postpejda konzumira telefon, svoje podatke ima u bazi svog operatera, tako da lako moze biti svrstan medju "stetne po drustvo". Moze, a i ne mora bit`.

Komentari

Kakav si ti paranoik...

Da, Borise, zivimo u svetu ljubicica, leptira i belih rada, gde dobroti nema granice. Prosto se ljudi utrkuju ko ce pre da napravi vecu i lepsu zaduzbinu i da pomaze svojim sunarodnicima. Kazem, moze, a i ne mora bit`, a moze bit`.

zvezda,oo minusa,fail....
=]

Prijatelji, braco, kumovi, pa vi mene pogresno shvatate. Super je ta akcija, lepo je sto je nesto pokrenuto, ali uvek (u Srbiji U V E K) postoji druga strana medalje.

antikvaran i sta, kad se desi neko sranje jurice 10 soma navijaca preko kartice koja se moze lako baciti?

Zasto moraju da te jure kad imaju tvoje ime i prezime, mesto prebivalista, tacnu adresu? Kazem ti, dodje im kao adresar. I ne znam i ne zanima me sta posle. Definicja nije "Posle 2344", vec "2344".

Evo ( al' za malo) banke cigane moj, cigane moj....

Definicja nije "Posle 2344", vec "2344". :DDDD +

i sta ce sa adresom i imenom?