Prijava
   

40 maraka, 50 feninga, majica Mejdena i poznavanje dva akorda

Sve što ti je potrebno da posteneš ultimativna faca u društvu. O, da. Zbogom stari živote. Sada si za sve paranormalni metalac. Sve se ribe lože na tebe. Kako? 40 maraka da kupiš akustičnu gitaru (da, AKUSTIČNU) , 50 feninga za trzalicu, majica Mejdena da bi svima ''in your face'' rekao ''Da, pičke, ja sam badass roker o kome maštate''. Naučiš dva akorda i mlatiš Uuuuuuličnaaaaaa Sveeeeeeeeeeetiljkaaaaaaaaaa.. I eto ti potpuno nove reputacije. Muški su ljubomorni, ženske se pale. Predstavljaš se kao metalac a zapravo sviraš domaću mirnu plačopizdljivu muziku, ali koga je to briga? A ako želiš da i tvoji drugovi postanu face, osnuj bend koji će svirati iste takve usrane pjesme. Ako si ti kul, odma će i oni. Zar ne?

Da ne zaboravimo da će sve djevojke kupovati majice bendova koje ne slušaju da bi ti se svidjele (Doors, Guns n' Roses itd.)

Komentari

Bolje da budeš panker. Za to ti ne treba poznavanje akorda, samo treba da pičiš rifove, da nosiš šta hoćeš i da se praviš surov. Ako imaš imalo potencijala, postaćeš faca očas posla.

Jes' ali ja niti imam akustičnu, niti koristim trzalicu, niti se napadno oblačim niti imam majicu Mejdena. Samo sviram bas gitaru u bendu. Savršeno.