Prijava
   

5 (nepisanih) zapovijesti za Fejsbuk za muškarce

Zapovijesti koje ne smiješ da ignorišeš, inače osta ti bez sajberseksa. i nekoliko mjeseci života, češće godina.

1. Slanje zahtjeva za prijatelja đevojkama je pod broj 1., jer si ti šmeker. Naravno, ako te iko bude pita', reči da su one tebe slale zahtjeve, ne ti njima.
2. Refrešuj stranicu sa najnovijim statusima svakih minut i 15 sekundi, i komentariši statuse đevojaka. Ne komentarisati prije lajkovanja.
3. Kad se slikaš da bi svoje slike aploudova' na Fejsbuk, uvijek budi u pozi a la Mile Kitić i ostale družine iz Granda.
4. Učlani se u svaku grupu na koju naiđeš, i ne propušti da napraviš svoju, tipa "(tvoje prezime) najveći šmekeri", "Cukermane, mi ponizni sužnjevi tvoji obožavamo tebe! Jebi nas!" ili "Škola je sranje, Fejsbuk je sve što nam treba". Samo, moraš prvo barem 3-4 razreda osnovne škole završit' da bi moga' da budeš čestit' fejsbukovac nolajfer i da bi mogao da atakuješ na školu.
5. Idenje na Fejsbuk sa personalnog računara je tako out, passe i seljačko džukački. Ti idi na Fejsbuk preko telefona, još ako ti telefon podržava vajrles konekciju, cool! Tad ni šeđenje po kafića i seljačenje po diskotekama neće bit' dosadno (u kafane nema vajrles, tamo zabave ima na pretek, a što je još bitnije, i alkohola). znači, uz pomoć telefona na Fejsbuk ćeš bit' dostupan kad si u školu, na plažu ili pod vodom, znači, nonstop! Čak i dok spavaš! Čudno ti? Misliš da su oni statusi "Spavam", "Doživljavam noćnu moru sa mojom ljubavi iz detinjstva" ili "U komu sam" šale? Nipošto. To nam samo razni ljudi ničim izazvani stavljaju na uvid svoje životne aktivnosti.

Komentari

Bravo! Mada su mi dosadile fb defke, od srca plus!

..Sizofrenicno:)
++++

genijalno! Njegoš te pozdravlja +++

Duhu щekire, ova definicija mi je stojala u telefon pa ima jednu mjesec dana ili dva. Zamis' da sam je tad ođe stavio, kako bi onda rzbijala. :)

Dosta vise, ti pričaš s mrtvima? :)

@Meщa zar ti nisi obavešten da Njegoš nije mrtav? ;)

Šalio sam se ja Dosta vise, ljudskotine ka' što je on bio nikad neće umrijet'. :)

Neću! Nisam ja izdajica Tander... :)

Генијално; +

sto nisam znao za ovo pre, dok sam ga posedovao :(...picko