5. zadatak na pismenom iz matematike

Lеxa 2011-09-18 17:11:10 +0000

Највећи баук код свих школараца. Ствар која утерује страх, више од било чега. Понекада изазива и честе нападе на психу. Служи да се смањи оцена, изгубе живци и да се најебе матери.

Хммм, да видимо, 4 задатка смо прошли сада иде Он. Онај који ме је упропашћавао цео живот. Због кога сам пао годину. Да видим шта пише :

" Квадратни корен из 25 помножити са синусом алфа, на то додати површину једнакокраког трапеза чија је средња линија 2 пута мања од хипотенузе, а 1,65см већа од најмање катете"

Хммм, ово је лако. Нађем корен из 25, то је пет :сав срећан:. Онда додаш синус. То ћемо да нађемо. Шта каже онда? Површина једнакокраког трапеза чија је бла бла...Како беше средња линија? Дал је то беше m или h? А у курац! Како сад да радим?

Радиш задатак пола сата, док не звони, тада схватиш да зи заборавио и на 4. и на џокер. Испоставиће се да ти 3. није тачан, у 2. си зајебао минус и добио си Антонија Бандераса! Ћао матори, видимо се у августу!

1
38 : 5

Omiljeno za [2]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.