Prijava
   

Već je prljavo, a čisto je

Objašnjenje ženi zašto jedeš iz poklopca od šerpe

   

Vesnici proleća

Sezonsko poskupljenje struje, grejanja, brašna, ulja i ostalih osnovnih životnih namirnica.

   

Metro seksualac

Zaljubljenik u metro.
Lik koji je uveren da će izgradnja metroa rešiti sve probleme.
Jebe u ztdrav mozak sa pričama o metrou.

- Jedva čekam da izgrade metro, baš će da bude super. Smanjiće se zagušenje u saobraćaju a samim tim i zagađenje vazduha plus ću moći brzo da stignem svugde.
- Za održavanje metroa je potrebno više para nego što je ima u budžetu grada Beograda.
- A zarada od metroa? To si zaboravio.
- Sve pare koje bi se zaradile od prodaje karata, reklamnog prostora plus ono što bi baba sera prikupila ne bi pokrilo ni četvrtinu troškova održavanja, a da ne pričamo o izgradnji. U svetu ne postoji ni jedan sistem javnog prevoza koji pokriva svoje troškove.
- A kako u Beču može?
- Oni imaju veći budžet pa treba da izdvoje cirka 10% budžeta da pokriju troškove metroa, a Beograd bi trebao da obezbedi oko 1000% svog budžeta za te svrhe.
- Ne razumem.
- To je zato što previše čitaš portale.

   

Useljiv

Ono kad ne znaš više kako naći svom drugu nešto da oplodi, a poslije oženi. Da je lijep, nije. Simpatičan isto nije, ali je zato nizak i čudno miriše ponekad. Hm. Nekretnino, ja biram tebe.

- Bokić cure. Ovo je moj prijatelj Kiza. Kizi je upravo bakuta riknula i ostavila stanče u krugu dvojke, golubarnik od dvestotinjak kvadrata. Kiza je dakle dramatična pauza useljiv.
- Glp, glp (onomatopeja pružanja orala Kizi)

   

Nisam stigla uslikati jer smo pojeli sve odmasadaodma

90% komentara na kulinarskim sajtovima gde se kućanice okupljaju.
Prevod: Tvoj recept je gola kurčina, nešto kao govno na mleku, samo gore. Prije bih probala trisom sa Čankom i Palmom nego skuvala ovaj odron od obroka. Ali jbg i ja sam zagorela kućanica koja život provodi na kulinarskim stranicama i Limundu. Tako da, lajkaj me, lajkam te.

Draga, ovaj tvoj recept za sarmu sa kozjim mlekom, veganskom sojom i levim testisom albatrosa je BO-ŽAN-STVEN. Ukućani su naprosto oduševljeni. Nisam stigla uslikati jer smo sve pojeli odmah. Poseti i moju stranicu, možda ti se svidi neki receptić!

   

Ćulbastija

Def : "komad od svinjskog buta, očišćen od žilica i masnoća pa regularno ispečen na žaru. Zove se još i vešalica, a sprema se po svim pravilima kao i bela vešalica. "
....................................................................................................................................
Kažu učeni ljudi, da su najveća otkrića čovečanstva : vatra i točak.
Neka njih...

Što se mene tiče pivo, ćulbastija i krevet. Tim redom. Pivo da je ladno, ćulbastija vruća i krvava, a krevet prazan.

Eto , sinoć...

   

Alimentacija

Uspomena na brak.

   

Napalm

Vest kojom se pali masa.

Vest: Idućeg meseca ćemo postati lideri regiona; prosečna plata će sasvim sigurno biti 500 evra, veoma moguće i viša.

Masa: Coa, ćale si, keve mi! Đilase, lopove, uaaaaa!

   

Tomaš Repka

Ako se rodiš u mestu pod imenom Slavičino u čemernoj Čehoslovačkoj, jasno ti je otkako progledaš da konvencionalnim metodama nećeš mnogo postići u životu. A ako si pride psihopata, malo toga ti ostaje - metalurški kombinati ili sport. Naš junak se odlučio za ovo drugo, na opštu radost vaskolikog plebsa sa poštovanjem za kotrljanje bubamare.

Tvrđi od lokalnog čelika, sa manično ludačkim karakterom koji ga prati od rođenja, brzo je skrenuo pažnju na sebe. Legenda kaže da je imao svoju sobu na praškoj ortopediji gde je redovno smeštao protivničke napadače. Njegov marketinški potencijal Sparta nije mogla da ispusti i postao je njihov fudbaler.

Verovatno bi bio napisan zakon koji mu zabranjuje prelaženje granice da nije bilo najpičkastijeg tima u istoriji Serije A, Fiorentine sa kraja 20 veka sa flafičastim Batistutom, Toldom i Rui Koštom. Kako im je ozbiljno pretilo premeštanje u žensku ligu Apenina, gazdama kluba je bila potrebna protivteža, nešto sa mudima i testosteronom da opegla i donese balans na licenciranju. Ne postoje zvanični podaci koliko su ga platili Sparti, velika je verovatnoća da su Česi ovima platili samo da ga odvedu, svakako je to bilo manje para od uobičajenih kazni za kartone i bolnička lečenja rivala.

Repkin učinak na čizmi je bio spektakularan, 6 protivničkih igrača poslatih u bolnicu uz isto toliko direktnih crvenih kartona. Gol nije dao, fudbal ga kao takav nije baš ni zanimao. Kap koja je prelila čašu je bila utakmica protiv Parme, kad je u direktnom prenosu krenuo da zadavi Kolinu.

Bilo je svima jasno da će teško naći klub za njega. Ipak, kako to sudbina namesti, gazda čekićara iz Londona je slučajno gledao njegovu utakmicu dok je oštrio masat i zaljubio se na prvi pogled.

Nema se šta mnogo reći o Repkinom učinku u Vest Hemu. Gol nije dao ako to neko misli, ali je dao nezaboravne uspomene nekolicini protivničkih igrača i ostavio pozamašan trag u registru crvenih kartona Premijer Lige. Posle nekog vremena su nekako uspeli da ga evakuišu kući u Češku gde je nestao iz javnog života.

Za njega se ponovo čulo kad je osuđen da dve zatvorske kazne. Prvi put kad mu žena nije spremila zemičke po želji, okačio je njene slike i telefon na sajtove za prostituciju. Drugi put za ozbiljnija krivična dela, ali o tome drugi put.

Svima je jasno da ga čeka ludačka košulja kad-tad.

Faking ledžend.

   

Doktor Gugl

Najpoznatiji nadrilekar na svetu.

Igra mi oko, daj da vidim šta kaže dr Gugl.

   

Vestbruk

Sebičnjak.

DODAJ BUKSNU, NE BUDI VESTBRUK

   

Zanimljiva biologija

Igra koja zamenjuje zanimljivu geografiju kad se uđe u pubertet.

   

Zanimljiva biografija

Sleng za dobar, ispunjen, plodonosan i zanimljiv život, koji vlasnik/ca istog živi / je živeo/la, što je više mogao/la na najpametniji i najbolji način...
Život koji vredi ili je vredelo o istom napisati dnevnik, roman, memoare ili životopis...

- Kakvu je Mića Kenta imao zanimljivu biografiju!?...
Bio je dobar seoski domaćin, dobar muzičar, lepo je svirao harmoniku, gitaru i violinu, lepo je pevao, bio duhovit, imao mnogo žena, opasno je igrao poker!...
Treb'o je da piše dnevnik!...

   

Daj da udarim neku....

Dobro poznata recenica mladim ljubiteljima tenisa kad im neko stariji trazi da on igra.

Iscimas se da ukradeš sa gradilišta mrezu, nadješ zagubljeni reket, lopticu otmeš kučetu, dva sata ugovaras vreme zbog temperature i polozaja sunca, onda namestiš mrežu, podebljas linije...... Baciš za servu i uleti Mare i kaze ti: ,, Daj da udarim neku, da vam pokazem".i ostane nereseno jer on igra do mraka. Pa sledece leto probaj ponovo mozda te usere da ne dodje.

   

Promena pola

Kad sa severa pređeš na jug.

   

Sveta srpska zemlja

Svaka zemlja na Balkanskom poluostrvu.

   

3 u 1

Plata radnika u preduzeću u stečaju.

Radnici primaju po jednu platu na tri meseca, ako se posreći.
Za novogodišnju proslavu uprava dovodi Marinka Rokvića da peva.
Stečajni upravnik prvo naručuje pesmu "Tri u jednoj", da omami radnike kako je to dobra stvar.

   

Divlji investitor

Čovek sa divljim manirima i željom za novcem u smislu gradnje. Ova vrsta je izražena u velikim gradovima i vreba svaku površinu, zgradu, kuću... Poznaje pola suda, policije, katastra, opštine, aktuelne stranke i ostale. Osoba koja iz ništa stvori nešto.

   

Sloboda

Sloboda je predivna stvar kada je neko zaista poseduje, nema lepšeg osećaja na svetu. Ni od koga ne zavisiš, nikog ne diraš i niko tebe ne dira.
E, a onda postoji redit i ostala gamad koji prodaju naloženoj deci bez mozga neku iluziju slobode, kao da slobodan si ali ako se uniformišeš, kur moj.
Tad se moroni(deca ili odrasli na nivou dece) skupljaju u neke grupice, lože se da su 'rebeli, umetnici, revolucionari, vizionari' I slična gamad dok ih hrane roditelji ili rade u pekari ili tako neki slab posao. Njihova ideologija se manifestuje uglavnom postovanjem retardiranih art/rebel mimova na Instagram ili neka depresivnija varijanta, poezija itd. Ko je ovo video zna o čemu govorim. Naravno od muzike se sluša sve što je na foru 'sistem te laže'(ili ako su u 'alt' fazonu,emo sranja, takođe pink flojd I bitlsi obavezni u većini slučajeva ) I oblače se kao metalci/emosi/šta god ili kao rambo I to tu otprilike staje. Nema treće dimenzije. Nikad ne napreduju i ostanu uniformisani dronovi bez trunke ličnosti dok sanjaju i seru o slobodi, a zapravo su potpuni robovi svoje gluposti. Da bi digli sebi ego na neki veći nivo krenu da se lože na npr francusku i stare besmislene filmove, ili na vojni neki fazon i ta čudesa. Čitaju knjige da bi rekli da ih čitaju i, opet da se lože da su sad pametniji.Toliko zavise od odobravanja drugih, da nije tužno, bilo bi smešno. Samo zato što čitaš nekog filozofa ili koga već ne znači da si iznad bilo koga nego si arogantno umišljeno govno koje nije spremno da prihvati da je puklo u životu i da treba da se makneš s mrtve tačke.
Takođe, ako se deca nađu u priči sa starijim/iskusnijim retardima, onda ih potpuno odvoje od njihove ličnosti(kakvu god da su imali) i distanciraju ih od voljenih osoba jer ONI SU SLOBODA(a roditelji koji deru kožu s leđa da bi im nešto omogućili su zlostavljači) , i prodaju priče o prijateljstvu i ljubavi i čemu god.Tuga. Rade tada s decom šta hoće i polako ih pretvaraju u robove. Ironično.
Naravno sve pomenute prilike se lože na mentalne bolesti kao da je to privilegija a ne problem I kako su oni DRUGAČIJI i Posebni.
Brate. Brate. Slobodu imaš kad si najjači I najsigurniji kad si SAM. I ni od koga ne zavisiš. Sve ostalo je bonus.
Digni dupe I ne tripuj se više mamin i tatin sine.

   

Prokletije je lakše preći kad se vraća kući

Težina posla zavisi od motivacije.