Prijava · Registracija
1409 : 113
16 em plus     16 em minus
1410 : 113
1409 : 114

Nostradamus

Tip iz kladionice koji na svaki rezultat, gol, koš, crveni, na sve moguće i nemoguće viče "znao sam".
Još ga zovu i prorok.

- Kako završila Barsa?
- Dobila 1-0.
- Znao sam, a ja necu da igram. A Mančester?
- 3-2.
- Znao sam, 4+ viđeno.A PK47?
- 6-1
- Znao sam, trpaju se ko ludi.
- Jedi bre govna Nostradamus, nemam pojma, došao sam pre 2 minuta, pržim te.
- Znao sam.

174 : 48
16 em plus     16 em minus
175 : 48
174 : 49

Lejzi beg

Turski izaslanik u Crnoj Gori.

86 : 28
16 em plus     16 em minus
87 : 28
86 : 29

Zipovati pokojnika

Kremirati. Umanjiti i napraviti funkcionalno da jednom rukom mozes nositi pokojnika a drugom držati kišobran.

Mana
- ne mozeš prepoznati pokojnika, tako da mogu uvaliti bilo koga u konzervu

Prednost
- u slučaju porodične tragedije mogu svi stati u jedno pakovanje

95 : 31
16 em plus     16 em minus
96 : 31
95 : 32

Sećanje Vuka Draškovića

Sećanje Vuka Draškovića na početak bombardovanja, na Deveti mart, na pad Krajine, na atentat na Đinđića, na bilo koji važan datum iz novije istorije, šta god da se obeležava, voila, izvlači se Vuk iz plakara staroga da da svoje sećanje, viđenje i sud, da bljucne po koju anegdotu u velikom intervjuu na sedamdeset strana, da nam kaže konačno istinu o svemu. Sigurica novinarska: pozvati Vuka, a Vuk dokon čovek, što da ne, penzioner, šćepan šćekić, žena radi umesto njega, a on kući sprema njoke, pa ima vremena, dok meša Vojislava Mihajlovića na tihoj vatri da drobi o raznim temama, iz prve ruke, kao učesnik svih tih važnih događaja.

Pričanje Vuka sastoji se uglavnom od toga da je on uvek bio mudriji, staloženiji i pametniji od tadašnjih vlastodržaca i savetovao je vrlo mudro i Miloševića i Đinđića i Tita i Dražu, ali oni su bili ludi i malo na svoju ruku pa ga nisu slušali i cap eto što mi najebasmo, a uz to Vuk je ipak nekakav književnik pa zna da složi priču, ubaci neki skeč i neku osrednju publicističku mudrost u rangu Vanje Bulića pa to njegovo trtljanje zaliči na nešto zaokruženo i kao taman jedna kuglica domaćeg rafaela da uz kafu klizne niz grlo prosečnog čitoca nedeljnika Nedeljnik, Vreme, Nin ili Duga, dobro ne Duga.

- Sećam se, taman Spasoje Krunić i ja da sprečimo bombardovanje, našli smi neku četničku vezu do Reganove sestre od tetke udate za majora Muškatirovića, dogovoreno bilo sve, samo da se uđe u Zagreb, ma na jedan telefonski poziv bili smo od toga, kad Sloba, a na NJEN nagovor, pozva me u sred noći i reče: ma ne može to tako Vuče, kaži joj tamo da hoću da i Temišvar bude srpski i oću i izlaz na Egejsko more, pa da pričamo uopšte o pregovorima i ova Reganova tetka, kad to ču, šta će, slegne ramenima, ne veruje i poče da nas maže: ma vi Srbi ste lud narod, ma niste vi ludi, luda sam ja što radim s vama uopšte, te ovo, te ono, te znam ja vas to u kući imam, te ovakvi ste te onakvi, a Spasoje i ja samo ćutimo i gledamo u pod, u šare na tepihu, ja nogom ispravljam one rese eda bi je smekšao malo, bradu gladim, perut joj sa zelenog kompletića tarem i po neku dlaku skinem, i kad završi ona, neprijatna tišina zavlada samo Spasoje cijuknu vazduhom kroz šupalj zub, i ja onda prekinem to i rekoh: eh tetka Regan ne zamerite, al tako vam je to sa Srbima, lud i dobar dvoja kola sa senom teraju, nego da vidimo mi naš poso, ko na košenje zakasni, iz kačice kusa sira, ako me razumeš tetka, namig, namig, daj da se ne zajebavamo, i ona se zamisli pa reče gosn Vuk, shvatam, pa vi ste jedini mudar Srbin koga znam osim Novaka Đokovića i tu ti ja nekako isposlujem da Šipovo pripadne Republici Srpskoj.

248 : 39
16 em plus     16 em minus
249 : 39
248 : 40

Tačka

Interpunkcijski znak koji ne trpi pogovor.

Jebaću te i tačka!

166 : 46
16 em plus     16 em minus
167 : 46
166 : 47

Amputacija

Uzročnik hronične nervoze. Svako jutro ustaješ na lijevu nogu, jer nemaš drugog izbora.

97 : 23
16 em plus     16 em minus
98 : 23
97 : 24

Poluprovodnik

Osoba koja napusti žurku kad je najzanimljivije.

77 : 30
16 em plus     16 em minus
78 : 30
77 : 31

Minut ćutanja

Osim što se koristi kako bi se odala pošta nekom preminulom. Takođe se upražnjava i kad u grupi ljudi jedan od prisutnih odvali neku glupost, koja nit je za smejanje, nit je za plakanje. Jednostavno je "no comment".

PreCednik Toma "prorok" Nikolić: Znate, društvene mreže služe za kritiku. Ja još nisam video društvene mreže, izuzev organizovanih, koje bi hvalile. Čak i ove koje kritikuju su organizovane. Pošto ponekad sedim sa prijateljima i kažem: „Hajde da damo negde neki komentar“ i uopšte ne možemo da dobijemo telefonski kontakt kad se kaže šta želiš da kažeš.

Cela nacija: minut ćutanja

91 : 36
16 em plus     16 em minus
92 : 36
91 : 37

Obarati rekorde kroz statistiku

Statističko rušenje rekorda, kroz razne brojke, u odnosu na trenutnog nosioca tog rekorda.

- I Raselu Vestbruku treba još jedna asistencija i pet poena do kraja utakmice za rekordni deveti tripl-dabl u regularnom delu sezone.

- Ronaldu fali još jedan gol da postane prvi igrač u istoriji fudbala koji je dao gol glavom više od 176 puta.

- Ako Avatar 2 bude zaradio barem upola para kolko je zaradio prvi film preti da postane najskuplja i najplaćenija filmska franšiza ikad.

- U "parove" treba da uđe još jedan čovek da bi se oborio rekord najviše debila na jednom mestu.

56 : 38
16 em plus     16 em minus
57 : 38
56 : 39

Steam zamjena by: Neško

Ako si ikad lajkovao bilo kakvu stranicu na fejsu ili pak ušao u neku grupu da bi izrazio podršku pokretu jer misliš da bilo koga boli kurac, šanse su da si sada član razmijene stimova preljutog gejmera iz Zenice.

1.3.2015.
Tatjana Gavrilović Stanisavljević
Jebala bih monstruma koji je ubio Tijanu nogarom od stolice umočenom u cement!

12.1.2017.
El Fardou Ben Fan Page
Neko trade dajem HQ liste i subove