Prijava · Registracija
814 : 96
16 em plus     16 em minus
815 : 96
814 : 97

Klaustrofobija

Strah od zatvorenih prostora. Krenuli ste u kafanu, ali vas je strah da je zatvorena...

- Nedelja je danas, valjda bi trebalo da radi...
- Matori, nešto sam klaustrofobičan, bojim se da je zatvorena...

324 : 47
16 em plus     16 em minus
325 : 47
324 : 48

Zimski transfer period

Period kad svinje prelaze iz obora u Obod.

557 : 46
16 em plus     16 em minus
558 : 46
557 : 47

semafor žurka

Žurka na kojoj se dele ogrlice/narukvice u bojama semafora koje signaliziraju da li ste slobodni za parenje ili ne. Crveno je ne, žuto je možda, zeleno je da. Rezlutat je da parovi nose crveno, sve ribe žuto, a svi tipovi zeleno. Ko ovo nije znao i na običnoj žurci je totalni imbecil. Stoga, nadjimo onoga ko je izmislio semafor žurku i kastracijom uklonimo njegov genetski materijal iz našeg genetskog bazena, za dobrobit suptilnosti ljudskih odnosa koju svi tako volimo. U suprotnom ovaj podlac doteraće nas u svet gde ne više neće biti možda, imam dečka će značiti da ga stvarno ima, a u sexualne odnose ćemo stupati na osnovu testa kompatibilnosti na facebook-u!

417 : 16
16 em plus     16 em minus
418 : 16
417 : 17

Hodnik

Najčudnije mesto kad počnete da radite. Dođete mladi i poletni, puni optimizma, javljate se svima...ali kakav bedak kad na nekog nalećete u tom hodniku sto puta dnevno. Glupo je svaki put se javiti, a glupo i proći u tišini. Šta smisliti svaki put? "Šta ima...'de si...kako je...ima li posla...ima li zime...čujem da će plata možda...fina haljina..." Onda počnete da uvek sa sobom nosite neke papire u koje ćete buljiti tokom prolaska, samo da se više ne patite.
Posle godinu-dve, smorili ste se od posla i ljudi, koji su u kolektivima po defaultu naporni do bola, naročito po državnim organima i više se ne javljate nikome. Možda namig simpatičnoj koleginici (ili kolegi ako ste žensko) i to je to. Posle nekoliko godina, već ih sve gledate ispod oka, jer vam je dosad već svako od njih bar jednom 'podmetnuo nogu'. Onda dođu neki novi klinci, isto tako poletni kao i vi nekad. Ali već ste zaboravili kako je to bilo.

Novi klinja prolazi pored vas peti put od jutros:
- Zna li se kad će plata? :ljubazni kez
- Zabole me kurac...

284 : 37
16 em plus     16 em minus
285 : 37
284 : 38

Feromonski toalet zavisnici

To je onaj par koji svi znamo već sa nekakve sedeljke, koji imaju ozbiljan problem sa preteranim registrovanjem feromona onog drugog, što ih tera da obavezno seksualno opšte na svakoj sedeljci ili mini žurci na kojoj se pojave, na kojoj su pre toga sedeli nerazdvojno, uglavnom pričali samo međusobno, prezrivim pogledima ispratili svaku dobru šalu koju je izvalio neko drugi, a onda se značajno pogledali i otišli ka WCu.

Za to vreme ostali posetioci crvene, ali ne od muke, uriniraju preko prozora, u ulaz zgrade, u prazne flaše, saksije, sudoperu, dok ženski proklinju gorku sudbinu uz razne primedbe.

Po obavljenom činu, koji uvek neobjašnjivo traje jako dugo (možda ima i predigre i milovanja posle), feromonski toalet fetišari izlaze napolje sa tupim osmehom na licu, ne konstatujući otrovne poglede ostalih, i naravno, obavezno nalaze slobodno mesto da zajedno sednu i nastave da ne konstatuju ostale, jer se ka WCu digao stampedo.

489 : 54
16 em plus     16 em minus
490 : 54
489 : 55

Posne sise

Pojavljuju se u kulturno - umjetničkim emisijama o afričkim plemenima, gdje tamnopute gospođe sa svojim obješenim poprsjem koje se završava u visini pupka plešu u cilju prizivanja elementarnih nepogoda za rodnu godinu, istovremeno se trudeći da ne odalame sisom nekog iz publike u zadnjim redovima.

Iste su za sve uzraste i nemaju starosno ograničenje jer je erekcija u gledaoca s druge strane ekrana na ovu pojavu teoretski nemoguća.
Roditeljska pažnja takođe je suvišna.

382 : 29
16 em plus     16 em minus
383 : 29
382 : 30

srča

Staklena dekompozicija koja nastaje kada čovek pogođen omiljenom kompozicijom čelom pogodi predmet iz koga srče

1281 : 71
16 em plus     16 em minus
1282 : 71
1281 : 72

seks

Izgleda šašavo, ali mene ruka više ne boli

640 : 35
16 em plus     16 em minus
641 : 35
640 : 36

Read-only uzrečice

To su uzrečice poput "dođavola" i "prokletstvo". One se samo mogu pročitati u knjigama ili prevodu stranih filmova, a nikada se zapravo ne izgovaraju. No kako izuzeci potvrđuju pravilo, dešava se da neki članovi društvene zajednice u naletu besa zaista izgovaraju navedene uzrečice, i to su osobe sa kojima niko nema niti želi neke dublje odnose, jer se smatraju čudacima i osobenjacima, koji po noći, ogrnuti velikim crnim ogrtačem sa kragnom, sviraju orgulje na svom mračnom tavanu.

1284 : 104
16 em plus     16 em minus
1285 : 104
1284 : 105

Massimo Savić

On pati. On cilim svojim tilom osjeća svaku pismu koju izvodi. Nebitno što je pismu obradio. Nebitno što piva na plejbek. Nebitno što gostuje na Tv Ruski Krstur i što je istog jutra tu numeru pivao u još 16 emisija. On je tako do jaja. On je tako umjetnik. On ima udvojeno isto slovo u svom imenu. On ima tako kul spiku i tako je iznad tih ustaško-četničkih sranja. Njemu niko ne može oduzeti šetnju Balkanskom ulicom jutarnjim časovima 80tih, zadimljenu salu Skc-a, druženje sa Milanom Mladenovićem,…Šatro. On štiti životinje, on zatvara vodu na slavini dok pere zube. Ali on nikad ne priča o tome. On je Massimo Savić.