Prijava
   

Gde si bila dok se sa razglasa u klubu čulo "Oči boje duge"?

Znam gde si bila, kurvo, znam! Na drugoj strani porstorije si bila, a tvoje su sise bile poslužavnik za koks debelog Ćomija. Dok sam ja kao pokisli, mali ker stajao sam samcijat za šankom sa čašom Vinjaka u ruci, gledao te u ogledalu i mislio se koji sam ja pacer, ti si se smejala njegovom svinjskom nosu koji je udisao prah sa tvojih dojkara. Njegovi uzdisaju su te golicala, znam to, jer si si izuzetno golicava u perdelu bradaja.

A, sećaš li se, kurvo, kako smo zajedno plesali uz tu pesmu u tvojoj podstanarskoj sobici, delili unuče Vinjaka, pola vekne hleba i jednu Karneksovu pileću paštetu, onu najmanju? Kako si mi pirčala da ti više od toga ne treba dok je Doktor Igi išao sa malog First Austria tranzistora. Sećaš li se toga, kurvo? Ne sećaš se, jer da se sećaš sada bi pored mene bila a ne pored debelog Ćomija, gangstera kome ćeš roditi sina, kralja kokaina!

   

Tovar mržnje

Ostavljeno govno ispred nečijih vrata.

   

Neodliven mozak

Mozak čoveka u Srbiji koji se odškolovao, osposobio da radi i stvara, zaposlio u struci, pošteno zarađuje... Ostao je u Srbiji i primenjuje svoje znanje, a nije otišao "preko".

- Brate, Pera počeo da radi u bolnici.
- Onaj Pera što je završio medicinu? Što govori 4 svetska jezika, živa enciklopedija.
- Taj.
- To je prvi neodliveni mozak u našem kraju.

   

Džaba si se izuvao

Loš polaz jebiga, moglo je i bez tebe.

Prof: E brate, daj da malo pomognemo vukajliju, mislim kapiraš stara ekipa i to, da pišemo definise i pokrenemo konstruktivne diskusije, mislim ja verujem da vukajlija vrati staru slavu lako i to...

- Možeš li ti da obuzdaš kosmopolitu?

Pa vidi, znaš, tuc muc

- Džaba si se izuvao prijatelju. Odjebi.

   

Uzmi nešto drugo

Rečenica koju prodavac izgovara u trenutku kad mu proradi savest. To biva kad ugleda trudnicu i mlade roditelje sa decom. Varijanta sa uzmite ne postoji, jer u trenutku budjenja savesti on te mlade ljude oseća kao svoje. Možda će im dati i neki iskreni savet.

Trudnica prilazi tezgi.
- Pošto su vam jagode.
Prodavac je gleda i odgovara onakvim tonom kojim glumac prekida čitanje glupog komada i u neverici pita - nećemo valjda ovo da igramo?
- uzmi nešto drugo.
pauza dok se gledaju
- gde si videla jagode u ovo doba godine. Uzmi narendaj jabuke, kelelrabu i dodaj malo oraha, šaku jednu. To da ti dete ne bude elergično. I jedi to. I jedi ribu, al nemoj u ovoj ribarnici. I nemoj da kupuješ kod one babe. Nju plaćaju neki momci iz Vinče da im prodaje robu. To je sve radioaktivno.

Posle 15 minuta dolazi njen muž nakon što je parkirao kola. Traži je po pijaci. Vidi crvene i krupne jagode.
- Pošto su?
- 350 dinara kilo, al su prave domaće. Nema ih u Beogradu celom.
- Pa dajte mi kilo i po.

   

Šaputanje na času

Aktivnost u izumiranju. Posledica preteranog prisustva plastike u životu školskog deteta.
Danas deca koriste uglavnom ono što je za njiih unapred oblikovano - dakle plastično. Posledica je da su i sami plastični, a da i ne znaju. Nemaju mišljenje, već stavove izabrane da se uklapaju u vidljive plastične modele. Razgovor, kao aktivnonst samoizgradnje, postaje rudiment. Zbog toga deca više ne pričaju na času jedno sa drugim, već uzvikuju tako da ih svi čuju, a bez da su i sa kim pre toga pričala. Jer, zašto pričati kad je kontekst već dat i opšte poznat. O životu ne znaju sve, ali znaju da je jedino bitno na pravo mesto se uklopiti.

1990. godina 8. razred. Dvojica u poslednjoj klupi šapuću već 15 minuta. Došli su do priče o Danici i jedan primećuje da ovaj drugi drugačije priča o njoj.
- Tebi se Danica dopada! (reče povećavajući frekfenciju šapata)
Posle pauze od jedne sekunde drugi odgovara
- Pa baš je slatka.
U tom trenutku shvata da nisu više klinci i da se ne stidi drugu iz klupe reći šta oseća prema devojci.

2019. godina. Isto osmi razred. Većina gleda u prazno, kao da jede pomfrit u Meku. Na pitanje nastavnika zašto ne sluša, Petar odgovara - jeste svesni da mogu da vas iznabadam glavom (Petar želi biti kao Baka Prase). Kad se nastavnik usmeri na druge učenike Petar na telefonu otvara Vukajliju i piše o tome kako je dobar j_bač, kako to sve radi opušteno i kako zna kakav je osećaj u sexu.

   

Ajn, cvaj, draj

Česta narodna fraza kojom se nagovještava da je sve na mjestu što se određene stavke tiče. Cakum pakum.

- Jesi li spakovao one kondome za jebanje španskih rava na Ibici? Ponesi i onaj tvoj tandrčući laptop da gledamo Rezervor dogs kad se naduvamo.
- Ne brigaj se ništa. Ajn, cvaj, draj - sve što treba sam turio u kofer. Za ujutru zovi samo Pink ili Beogradski, da nas ne opelješe opet oni divlji.

   

Imam dečka

Odjebavanje u startu.

- Koji ćeš sprat?
- Imam dečka.
- Blago tebi, a koji ćeš sprat?

   

Ulična škola

Malo urbaniji naziv za život

Seljak: Moj ti sine nije mene život mazio....
Urban lik: Šta ti znaš seljo nemaš ni dan ulične škole...
BOG:JEBO JA SVOJU MATER ŠTA SAM OVO STVORIO

   

Ubice boga oca

Ne pomešati sa Ubice moga oca (serija). Ubice boga oca su organizovana grupacija ljudi koji se bave sumnjivim vrstama posla, Često se bave i sportom uglavnom bejzbolom, možete ih naći po teretanama i to su oni likovi koje nesmete da pogledate a da pritom ne dobijete komentar tipa imaš neki problem. Nekada ubijaju boga oca iz uverenja u svoju doktrinu a nekada iz čiste dobre volje.

   

Jede malu decu

Guta spermu.

Duško: I kakva je?

Ogi: Ma jede malu decu.

   

Veštica

Mali ili malo veći leptirić koji zaluta privučen svetlošću fenjera, sijalice ili lustera okačenog u idiličnoj seoskoj ili prigradskoj kući tokom letnjih meseci. Cenim da je maniju pokrenuo Đorđe Kadijević sa ovim ostvarenjem, ali može biti da je verovanje starije od toga.

Ju, vid kolka veštičara ubije aaaaaaaaaaaaaa

Smiri se ženska glavo, el vidiš da je to Papilio machaon, ionako živi 3 dana, el oćeš da mu ubrz...

SLAM! Hnjo hnjo hnjo, ajde ti vampirice u šolju pa pozrdravi belzebuba

   

Osoba sa svetlosnim mačem na avataru

Persona non grata u životu svakoga ko ima makar malo poštovanja perma sebi. Kako uzeti za ozbiljno bilo koga, pitam ja vas, bilo koga ko ima lajtsejber na avataru na Fejzbuk profilu ili na sliki koja mu je na Vajberi ili Vazapu? Ne, stvarno, to je kao kada stave zastavu zemlje u kojoj se govori najpederskiji jezik (da, francuski je tako gejašt) i onda palču za nekim novinarima i ta sranja a u svojoj palanki se ponašaju kao da su na Boga Oca Sapsitelja zaboravili što i jesu.

Ali stvarno, zamislite taj mentalni sklop osobe koja stavi svetlsoni mač na profil uz svoju facu. I to ne samo onaj gotovi šablon već se baš slikaju sa nekom motkom i onda je fotošopiraju u džedaski dildo. Volim ja da vidim kako Luka Nebesković lema zlikovce, ali to ne znači da posle od svog pimpeka pravim aždaju jer ona to nije niti će biti a ako može da postane onda mi bi verovatno bolelo i niko normalan ne voli daga boli.

I onda vidiš tog likusa sa lajtsejberom (žene znaju da je to blam i one to ne rade) na avataru kako spočitava kako je sve u kurcu u ovoj zemlji zbog ovoga ili onoga. Hej, liče, pa da li si ti normalan? Ti koji šljašteći dildoj držiš preblizu faci svojoj, ti nekome nešto pirčaš? Ko poslednji izađe neka ugasi svetlo.

   

Dnevnik

Osnovna vremenska odrednica u konverzacijama starije populacije.

- Ženo, kad nam dolaze Vukovići na čestitku povodom rođenja Veljkovog malog?
- Rekli su da će danas, negdje oko Dnevnika.
- E ne došli dabogda. Treba sad da pomjeram poslovne sastanke zbog govana.

   

Inspiracija

Znate onaj osećaj kada ste želeli da proputujete svet.
Da?
A znate i onaj koji sledi odmah posle toga, kad spoznate činjenicu da ste finansijski zakovani na tlo iste zemlje koju dodirujete već 25 godina?
Znate i taj. E super.

Javlja li vam se tada inspiracija i želja da makar u glavi proputujete, da se oslobodite okova zatrovane sredine i materijalne nemogućnosti? Trebalo bi da se javlja. Kada smo već vezani nečim, a čime ni sami ne znamo, ne treba dopustiti da nam vežu i oduzmu mozak.

U čitavom svetu ne postoji niko sličniji meni nego ja sama. Sve što me napušta sam autentična ja. Posedujem svoje fantazije, snove, nade, strahove, uspehe. Ja posedujem sebe, i stvaram sebe. Ja sam ja, i ja sam dobro.

Da, ja sam ja. I dobro sam. Super. Možda je vreme da se zapali cigara, popije kafa... da se oseti gorčina stvarnog života. A možda da se zapali i trava. Inspiracije nikada nije na odmet.
THC, duvan, lagana muzika na Jutjubu. I kreće putovanje, za koje nikada nismo imali mogućnosti, ali krenulo je. Muzika vozi kao kruzer oko Maldiva, i podjednako je dobro. U skladu sa realnim mogućnostima. Jedina mana je što malo brži ritam pesme poremeti ovu inspirativnu iluziju putovanja i sve to pukne na hiljadu delića, kao kristalna čaša kada doživi blizak susret sa parketom.

I bam, odjednom osećamo nostalgiju za nešto što nikada nismo imali.

Inspiracija kažete?

   

Fluktuirajuća radna snaga

Pojam koji se koristi kako bi se opisala povremena radna snaga koja se koristi za vrijeme povećanog obujma posla, to jest, ekspanzije.
U nas se to poistovjećuje s pojmom sezonskog radnika koja ima kraticu RNR (radim- ne radim - radim).

U gradu Mosulu (Irak) muškarac se zaletio sa kombijem punim eksplozivima pri čemu je ubijeno 38 pripadnika američke vojske.
Zasluge za to preuzima Hezbollah.
Istovremeno, na službenim stranicama Hezbollaha je izašao oglas u kojem traže radnike s kojima bi sklopili ugovor o djelu.
Za prijavu na natječaj nisu potrebne stručne kvalifikacije.
Prednost imaju osobe sa NKV-om te osobe sa temperamentom.
I ne zaboravite moto bombaša samoubojica: "Naš život je u rasulu."

Vaš Hezbollah

   

Po rodjenju

Nešto što si stekao automatski, bez svoje volje, greškom prirode ili hirom bogova koji su na dan tvog dolaska na svet bili raspoloženi za šalu. Tipa, kao kad se rodio nesrećni Loras Tirel, Sedmoro je uperilo prste u njega i reklo: "Biće rasan fajter i malo će mu ko biti ravan, ali će istovremeno primiti tone i tone kite u bulju svoju da će mu očne jabučice biti ispupčene brat bratu centimetar i po." Kad si po rodjenju obeležen, nema ti spasa, batice.

- Miro, ne bih da zvučim kao rospija neka, ali za ovih pola čuke od kako ste došli, ovaj tvoj mali mi je razbio dve šolje, umazao mi tepih čokoladom i ispišao mi se na mačku.
- A izvini, hehe, hiperaktivan je malo.
- Hiperaktivan? Ma bre debil po rodjenju, na kevu svoju nesumnjivo!

   

Koeficijent inteligencije

Nije važno koliki ti je, već kako ga iskoristiš.

- Jesi čuo za Šešelja, zar nije suva inteligencija?
- Ma jeste sve to, ima visok aj-kju. Međutim rekao bih da nije najvažnije koliki ti je već kako ga iskoristiš.

   

Kurac Maestrov

Kola zero. Manje od očekivanog. Ugašeni hajp. Gomilica pepela iz koje bi se hipotetički mogao roditi feniks, ali u stvarnosti biva tek ćopavi dživdžan.

U početku je bilo obećavajuće. Pinot belo Zvonko Bogdan, i kendl sveće ala morski talasi. I predigra je mogla da prođe, rad jezikom 7/10. Međutim, onda se skinuo, kad tamo Kurac Maestrov.

   

Brčko

Granični prelaz između šupka i pičke.
Ona ničija zemlja koju često ne znamo kako da nazovemo, eto sad znate.

-Mala, olizo bi ti Brčko koliko si dobra.