Prijava
   

A ja se nasmešim, okrenem i odem

Trenutak u kome pravi čovek dolazi do izražaja. Jer onaj ko u sebi nosi ljudskost, uvek će mi biti poput brata. Biće čovek i kada to drugi oko njega nisu.

Slušao sam ih kako me ponižavaju. Moja deca, krive roditelja koji jedino njih ima. Nisam trebao dolaziti nenajavljen, oni imaju svoj život, neki svoj raspored. Ja sam star, za mene više nema mesta pored njih. Nije važno što sam za njih dao sve, i što bih dao i ovo malo života. Ali gde da kunem decu, samo se nasmešim, okrenem i odem. Valjda je život takav.
***
Kažu da zbog ovakvih poput mene, oni nemaju radna mesta. Psuju Tuđmana koji me nije ubio. Kažu nije meni mesto ovde, draže im je da vide kera, nego mene. No ipak, to su ljudi, valjda ne znaju šta čine. Ne ide da im želim zlo, samo ću se nasmešiti, i onako tužan otići.
***
Svi su znali da je volim. Ona je znala. Nije me bilo dugo, al nije do mene. Rekla je da će me čekati. Ja ulazim u našu sobu, a ona me čeka. Čeka, ali sa drugim. I u meni sve se ruši, pa gde baš ona?! Psovao bih, urlao bih, ali nikad nisam bio grub prema njoj. Samo se nasmešim , okrenem i odem.

Komentari

brate, nikad nisam video sentimentalniju defku. od ovog mož' se rikne. svaka ti dala. omiljena +

hvala, pa uglavnom volim da forsiram takve stvari

свака част..... +

fantastična i omiljena.

Obično bi mi ovakve defincije bile patetične, nego nešto sam čudno raspoložen, pa mi ne deluje tako. Pročitaću opet sutra. P

Plus

Ovo je otislo u fav i plus. izuva

jel normalno sto sam zamalo zaplakala na prvom djelu primjera? i to posle salvi smijeha koje mi je druga defka izazvala...uh jebem ti zhivot
+

drago mi je da vam se sviđa :)

Ponekad i zarežim ali... +

a mene podsetila na neki narodnjački hit..

a ja samo ruke podignem i zastavu belu okačim, na sred sobe da me ne vide, dok se ti za drugog oblačiš...

ne znam ni ko peva, čuo je pre godinu, dve u kafani...baš sam bio pijan...:))

ja u kafani bio svega par puta. A i mlađan sam ja još da šenlučim. Ali ima tako dobrih pesama što se čuju, a nikada ne provališ koje su... http://www.youtube.com/watch?v=kQGFSTTlRZs samo za tebe :))

e to je...:)) znam refren, sad će je naučim celu...ide Nova, trebaće...

Divim se ovakvim pravim ljudima... Primeri mi se baš sviđaju + :)