Prijava
   

A, pa

to mora da ažuriraš na telefonu, a pa mora se javiš prvo u biro Maci, a pa šta si mi doneo ovo kad nije overeno, a pa gde ti je potpis ovde prokuratora judeje, a pa to moraš kod sekretara, a pa to prvo kod notara, a pa to ti je u opštini, a pa ne možeš-te sad, to pre sedam ujutru daju, šta ste vi mislio-li, a pa nije to taj račun sad je novi, a pa mora to preko penzionog da ti udare plavu tetkicu ovde, i ovde, a pa socijalno tu mora da prebije kustosa, a pa zdravsteno osiguranje nije produženo, a pa to nosi u vodovod, a pa mora pišeš zahtev i u zaglavlju stavite "dragi vodovode" ako oćeš da im postaviš dinamit, a pa to u prodavnici sami kupujete, a pa to vidi sa šefom službe Goricom Gajević, a pa šefica nije tu otišla po tepihe za precoblje, a pa moraš to prvo kod tapetara Odronija, a pa treba doneseš predložak, a pa nije to taj parket, a pa nemaš ti overenu overu za drvnu građu preko tri kila, piši mu trebovanje, i nosi da ti stave talog-trag od kafe tu, a pa mora prvo revers da potpiše dvorski komarnik, a pa nije on sad tu dete mu ima šarlah, a pa ne može šarlah tek tako se dobije, a pa mora pišeš zahtev za to ministarstvu, a pa to u apoteci daju uz Globozin, a pa ovo nije dobro napisano moraš da nosiš to prvo u atede, a pa ne, sad to rade ovi u afežeu daće ti oni kalkurator težine, a pa to za šarlah ti je u podrumu dole, al pauza je sad ...
A jel i ti za šarlah čekaš, slušaj me, uzmi bolje grip običan, to ti je isto ovo, samo efektnije i blaže, a pa ne, ne možeš to ovde to idi privatno preko puta.

Izvolte gospodine jedan blaži grip to vam je 3546 dinara odmah sad i ovde, evo vam i jedan mili pogled gratis i parket, dinamit za vodovod i ekseri za ogradu u dva kofera plus kuglageri, to vam je ukupno deset iljada, al videćete, reći ćete da vam nije žao para dok razvlačite kustoskinju kući, pijete čaj, mirišete sveže lakirani parket i slušate udaljene eksplozije iz pravca grada.

Komentari

Čitam i mislim, a, pa ovo je sigurno Niktovov dupli kad ono Niktov lično al nisam znao da je promenio nik Niktov nitkov.
Inače, kakav ti je ovo fetiš sa kustosima? Kustoskinju se razvlači a kustosa se prebija?
I, da, plus, veliki, standardno.

Hehe promenio nik niktov nitkov i vragolan jedan

Pa ne znam nekako mi samo došlo, eto lepo zvuči, prebiti kustosa, trebalo bi poseban tekst o tome,
a kustoskinje su lepe žene manjih sisa i malo buljave al imaju umetnička šarma nekog ma ustvari generalizujemo sad

Inače sad čitam ovo i fali mi nekako nešto ko da kraj nije sliven sa ostatkom hm

ko da kraj nije sliven sa ostatkom

Тачно. Све сам разумео како функционише, једино не видим шта ће ти они куглагери. Вишак делова, само да повећа цену пакета - а па то мора да се види са инспекцијом!

Ti si jedno neverovatno jadno stvorenje.

A pa ako si neku dupli od veterančine neke....a ako nisi, svejedno...genijalna je!!

Gorica fakin Gajević. Kao da me neko bocnuo čiodom u mozak.

Majav kasniš jedno dve godine s tom dilemom :-P