Prijava
   

Adolf Hitler

Čovek koji bi sigurno vladao svetom da je, u to vreme, mogao da poseduje SNN,BBS, ili (ne daj Bože) internet.
Izumitelj jednog monstruoznog sistema koji je stvoren da ljude svede da idiJote, po čijem receptu rade i današnje televizije!!!

„...otuda ne treba dozvoliti da se pojavi neki učitelj, koji će se založiti da se uvede obavezno školovanje za pokorene narode. Znanje Rusa, Ukrajinaca, Kirgiza i drugih da čitaju i pišu, može samo da na škodi. Ono bi omogućilo, onima sa bistrom pameću, da steknu određeno znanje o istoriji i time dođu do političkih ideja, koje bi se na neki način opet mogle usmeriti protiv nas. Mnogo je bolje da se u svakom selu postavi radio razglas, da bi se ljudima, na ovaj način, saopštile novosti i ponudili zabavni sadržaji, nego ih osposobiti da steknu sopstvena, politička, naučna i druga znanja. Ne sme se,isto tako desiti, da se pokorenim narodima, u radio emisijama, govori o njihovoj istoriji, već im se preko radio stanica mora prenositi muzika i to što više muzike. Jer zabavna muzika unapređuje radni elan.“

Komentari

e jbg!!do jaja defka a ja ti dade minus slucajno!srry

Opusti se... :) Je*o pluseve i minuse..

Možeš da mi kažeš odakle je ovo iz primera?
Inače, + za def

To je Htiler usmerio prema slovenima 1942. godine.
Ja ga nigde nisam mogao naći na netu, iskucao sam ga kada ga je neko citirao u nekoj emisiji.

...da, pročitao je Duci Simonović na jednoj lokalnoj televiziji

Zapravo, izumitelj sistema monstruozne propagande jeste Jozef Gebels, a ovo što se danas radi Srbima u zapadnim medijima, samo je korišćenje njegovih iskustava obogaćenih novim tehnologijama. Plus za definiciju.

+, само би ово СНН и ББС, требало да буде ЦНН и ББЦ, ако ћеш већ ћирилицом

Nemam volje da citam, ali zbog truda ti dajem +