Prijava
   

Aeromiting Batajnica 2009

Jedan "prljavi" paradoks, dokaz kolektivnog pamćenja našeg naroda koje ne doseže dalje od dve nedelje. Naime, aeromiting je zakazan za 13. septembar u uluci pukovnika Milenka Pavlovića, a gosti su njegove ubice iz 15 NATO zemalja koje su pre 10 godina sipali bombe po tom istom aerodromu.

Zločinci se uvek vraćaju na mesto zločina...

Komentari

Jeste! A Srbija je, u sklopu svega danas, duzna da se razvija kao vojno neutralna drzava!
Slicna stvar je i u Banja Luci ovih dana, sa odrzavanjem nekakve "Zdruzene vojne vjezbe"...

Miting oružja !! Dovoljno je zlokobno i bez gostiju. Zašto se trsimo i prsimo bez razloga?

jebem li im majku, neokapitalisticku! banujte me zbog ovoga, boli me k....

evomene, pazi da te ne čuje Kurjak Rašković za tu vojnu neutralnost :)

ma joj, da me ne mrzi dugo pisati... svasta bi ja njima rek'o

a ko da negativan glas, neka obrazlozi ako nije pickica

ko je dao dolepalac neka se javi!!!
Ministar odbrane Sutanovac je rekao na vestima da je to dobra promocija naseg odbrambenog sistema............................................pa od kad se odbrana jedne zemlje promovise ............i to sa glavnim neprijateljima koji za pobijenu decu kazu da je to samo posao a oni su dosli u Srbiju Profesionalno.

Pustite mučenika, nije ni njemu lako...

ajde vi tamo, koji ste u Beogradu i okolini, fino se spremite, pa na kontramiting. bolje nego da laprdate po Internetu :)))

Letargija, prijatelju... svesno stvorena, zarad "viših ciljeva"

"Svjesno stvorena". Dobro si to rekao

+++ dobro je dok neki još imaju individualno pamćenje

evo, ja sam dao dolepalac... i? Prestanite da se bavite tim duhovima patriotizma. Amerikanci su nas bombarovali, neka niko vise nikada ne ode u Ameriku. Neka se ne dozvoli bilo kojoj Americkoj, Francuskoj, Nemackoj...firmi da ulaze kapital u Srbiju! Ne, to nam nije potrebno, Iz nasih govana izvucicemo se sami. Pusticemo vodu za samima sobom.

Ovako, mene savršeno zabole ko je dao plus, a ko minus (čisto da razjasnimo), ali kad si se već javio sa ovako konstruktivnim komentarom...
Još samo kada bi mi objasnio kakve veze ima ova definicija sa time što je tebi zinulo dupe za američkim, francuskim i nemačkim kapitalom?
Ne brini, osetićeš blagodeti mmf-duga...
Kad smo se već "upoznali" evo ti još koji red, da nešto naučiš i daš minus...

http://vukajlija.com/prefiks-evropski/91584

http://vukajlija.com/srbija-danas/91550

ovo sa kapitalom je usledilo kao opaska na komentare od strane "evomene". Nije meni zinulo dupe, ali budite realni, mi se sami iz nasih govana ne mozemo izvuci.

Pokušaj da zaboraviš na kapital, i reci šta u def. nije tačno ne koristeći se digresijom...

A evo i da vidiš ko su sponzori... državne institucije i Mišković :)

http://www.airserbia2009.vs.rs/sr/pages/sponzori.html

pa kapital, nego sta... ili se prodaj, ili ces biti porobljen(formalno,kao Srbija. ili i formalno i sustinski, kao Kosovo) jebo te Koka Kola! :)

На срамном аеромитингу 100.000 људи, јуче у шетњи - 5.000 људи. 5% жита, остало у ветар...

OK, ako se na ovakav način reprezentuje obrambeni potencijal naše zemlje onda je ceo aero-miting jedna loša zajebancija.

Pošto sam na tom aerodromu proveo skoro 6 meseci dok sam služio vojsku, veoma dobro znam u kakvom stanju je naše ratno vazduhoplovstvo. I pored svih ovih remonta za koje su dali pare, koliko se letilica srušilo. Tobože, ljudska greška jer piloti nisu imali dovoljno sati letenja. Nije nego. Pa, ti piloti su carevi nad carevima, ljudine kakvih nema, najbolje od najboljeg u vojsci. I sada mi sa osakaćenom vazduhoplovnom mašinerijom zabavljamo narod - to je poražavajuće.

I neka su došle NATO ubice. Ti piloti jesu samo radili svoj posao, ali da li zaista mislite da je svaki od tih NATO pilota to radio mehanički? Neki jesu, neki nisu. Veliki broj njih mora da živi sa tim i sigurno da bi bili "izšutirani" iz vojske (u najboljem) slučaju da kažu šta zaista misle.

Oni jesu ratna sila, kao što je i Rusko vazduhoplovstvo njima pandan, a mi bi smo mogli da se pokrijemo ušima sve dok ne preporodimo i kompletno profesionalizujemo vojsku. Onog trenutka kada budemo imali moderne vazduhoplove, kompletno visoko profesionalnu kopnenu vojsku, e onda možemo da pravimo aero-miting i da pokažemo srednji prst našim dragim susedima i NATO "soldateski".

Mi imamo srce i znanje, ali NATO ipak ima puno kinte i uz pomoć nje dobre "mašine".

Naše ratno vazduhoplovstvo je isto kao i JAT: dobri piloti, ali neulaganje (kapitalno ulaganje) i pametna reforma vode ka raspadu.

Kao i ostatku našeg društva, gangrena organizovanosti i svrsishodnosti u vojsci odavno gadno bazdi i trula je do srži.

Palac gore (i pored nekih neslaganja).

ZycloN, na stranu sve... nego, kakav je to aeromiting bez Rusa? Jel to neki fensi političar smislio? :)

Verovatno.
Mada, svi su oni fensi, samo se prave.
:-)

bravo za opservaciju +++++

zaista je vrhunac apsurda i bezobrazluka...