Prijava
   

Agape

Emisija o...jebemliga čemu na Studiu B koju vodi kulji brat Majkla iz Nikite, a koji se odaziva na ime Aleksandar Gajšek. Gosti se vrte po cikličnom algoritmu: Vladeta Jerotić, pop predsednik RRA, neki car što jebe kevu kako poznaje astronomiju i Petar Kralj. Uglavnom, ko god da je gost u emisiji, pričaće tako da vam trebaju titlovi. Eventualno, kad je Pera gost, onda je malo opuštenija atmosfera jer on često pomene kako se prošlog vikenda opio kao bulja u Tri šešira.

Gajšek: Gospodine Jerotiću, kako biste opisali vašu najnoviju knjigu?
Jerotić: To je jedna sublimacija pastoralne psihologije, larpurlartizma, ostataka super-nove i oralne hirurgije iz vizije Isusa Hrista, ako razumete šta hoću da kažem.
Gajšek: Naravno!

Komentari

Jebo si kevu, pogotovo u Pera Ljkra delu. Palac gore!

Bilo mi je zanimljivo jedino kad je gostovao Rambo...
I to samo zato što je bio urađen kao bulja... :)))
+

Meni je uvek asocijacija "za kitu me 'ape", kad vidim naslov :)

Ha ha ha... za kitu me ape... kakva burleska, Mrmune genijalno!
A za emisiju, jbg, teži smor ne mogu da zamislim, al ima nekih žena koje otkidaju... Gajšek treba da vodi neku priredbu, a organizatorka ushićena: Znate, da bude onako kao Agape... a priredba za decu, ima ih milion, sva vrište... Gajšek se smeška kiselo, ne zna kako to da izvede...
+

hehe,...teski socijalni metafizicari. al ta emisija uvek opusta,...i ne bih se slozio da je bas toliko nerazumljiva,...dobro ako jerotic ne pocne da njake... :)

jooj ja obožavam ovu emisiju i ne šalim se.