Prijava
   

AIR MAX

Patike jednog od najpoznatijeg proizvođača sportske opreme "Nike".
Nezvanično najudobnija obuća koja se koristi za trčanje, kao i za bežanje čemu ide u prilog i podatak da su u Londonu na preko 90 odsto mesta zločina pronađeni tragovi baš Air Mah patika (najčešće serije 2, takozvane "dvojke"). Kao što je u opis razbojnika obavezno ide: Crna jakna, crna kapa ili kapuljača, crne pantalone... polako ova i patika počinje da ulazi u taj "standardan" opis. Devedesetih godina u Srbiji ta patika je izazivala prezir onih koji su nosili starke, skejterke... zavist kod onih koji su ih želeli a nisu mogli da ih sebi priušte, i naravnom kompleks ma koje vrednosti, onih koji su ih nosili. Bilo kako bilo, Air Mah, nikog nije ostavljao ravnodušnim.
Danas u celoj Evropi možete videti Egipćane, Arape, Afrikance koji su došli na rad iz raznih Banana država, kako od prve plate kupuju sebi baš Air mah, verovatno kako bi pokazali sebi, a i drugima da su uspeli u životu.
Trenutno u Srbiji, uz sve mogućnosti koje pruža Internet, platiti patike 150 evra i pritom biti svestan da častimo nekog 100 E, čista je ludost. Čast izuzecima (Dilerima i Sportistima).

Bez obzira na sve AIR MAH polako ali sigurno, hteli mi to ili ne postaje klasik, kao što su to starke, kao što je to Adidas sa "tri crte".

Komentari

Au čoveče, otkud tebi ovolika definicija, a? =)))

WE WONNA DOC MARTENS AIRWAIR!!

Мало :)
Шкакљива је тема :Д

Znaš kako brale, znam čoveka, drži kafić Panta rei na Dorćolu, koji te patike uvozi iz Kine po nabavnoj ceni od ne više od 10 evra, pa ti sad vidi koliko se isplati izbiti sebi iz džepa 15 puta veću sumu za te gilje.
U svakom slučaju, morao sam da ti dam minus jer mi je više pun kurac er maksa, baš iz tih razloga što nikad neću razumeti seljačku narav i mentalitet šabana koji ih nose, a i vas koji imate opasnu kompulzivnu maniju da stalno pišete o njima.

Разумем и ја би себи дао минус само из тог разлога, али нисам могао да се суздржим јер ова тема овде постаје класика баш као Чак Норис и моја баба.

Definicija ti je na mestu, ali je ipak osećaj da se sa time preteralo baš kao i sa Čakom, preovladao.

Ma definicija je vrh, ja cesto bacim definiciju o patikama, doduse nikad ovako jaku.
Recimo, "adidas sa tri crte" - vimbldonke. Ili puma disk.
Cela definicija je umetnicko delo.
Destruktore, vidimo se u Panta Reiu!