Prijava
   

Akademski građen

Cinično-ironični komentar na fizički izgled odgovarajuće visokoobrazovane osobe muškog pola, koja baš i ne brine nešto naročito o istom. Sprdnja na račun rendom intelektualca čiji je prirast "mišićne mase" u vidnom deficitu u odnosu na onaj "moždane". Ima ga k'o ozona fazon. Đuture sa jebenim đozlucima.

- E, Proko, 'de ćeš?
- Idem, ovaj, rrradim neki eksperrriment...
- "Eksperrriment", a?
- A što me zafrrrkavaš, brrrate?!
- Izvini ako sam te uvrrredio, "brrrate", xexexe...
- Puši kurrrac!
- E, dečko, mojne da si bezobrazan, ako te sad zavarim, kakav si, ima odma' da dokažeš Zakon gravitacije, ščuo!?!?

Komentari

Prvi minus.

Ložim, plus.

Šesti pljus, opet spavački primer.

bilo je pitanje vremena da ispadne def s ovim naslovom. Plus!

e, a znam jednog lika koji je profesor u višoj elektrotehničkoj školi. znamo se godinama, a tako je građen da sam do pre par meseci ja bila ubeđena da je on tamo domar...razvijen dečko.iznenadila sam se kad sam ukapirala da ima nešto i od šlkole.
+

Mene jedna cava (koju sam posle jebo) u srednjoj školi pitala..iz koliko si pao predmeta. Čoveče, u četvrtom razredu srednje čkole nisam imao manje ocene od petice u dnevniku.

Jedan lik u teretanu ide sa mnom, diže čovek 170kg, da se usereš i zovu ga profesoroom.. ja reko onako.. kad čiča baš profesor na ETF-u :) +

Dobro, ima izuzetaka ( ja sam jedan od njih lololo ) al' mi na kurac ide to što većina pomenutih sa gnušanjem razmišlja o spremnosti sopstvenih tela jerbo im, navodno, ne trebaju. Šta - kao genijalan sam pa mogu da budem zakržljao?!

To znači da nisu pravi intelektualci, već ogorčeni baksuzi koji sto puta obaraju studente. x) Pametan čovek zna da može da funkcioniše samo ukoliko su telo i um u skladu. ZEN!

već ogorčeni baksuzi koji sto puta obaraju studente.

A ti nauči pa neće dobaraju lololo :)

mene su ortaci iz teretane vodali kao kviska za zajebanciju - čim neko počne da kenja o glupim bilderima, oni gurnu mene da ga demantujem...

Nisam na sebe mislila. :D Ja kad me mrzi da naučim, ne izađem, dok ne spremim, ne volim da se blamiram tamo, čak ni kad su u pitanju oni sranje smor predmeti tipa farmaceutske prakse.

čim neko počne da kenja o glupim bilderima, oni gurnu mene da ga demantujem...

Ti si bio bilder?

Smorka, radio čučanj sa 156 kila - nije sve na mojoj ogromnoj telesini čisto salo, još mogu da šetam džakove cementa po dvorištu :)

Mene niko nije vodao al' me bogami niko nikada nije smeo podjebavati. Šta, kurac, klavir, umetnost i pičke materine ako te ne poštuju kao muškarca?! Pre koji dan sam prešao i na sočiva, sad će i žene da navale k'o blesave na mene lololo :)

Ja sa 100 kila bogami jedva uradim čučanj. Sa svojih sto kila.
ali zatosam visoko obrazovan

Ja sa 100 kila bogami jedva uradim čučanj. Sa svojih sto kila.

U svakom slučaju - ima te. I u glavi, i u ostalom :)

klavir, umetnost i pičke materine

matematika, fizika, astronomija... bodibilding bio u medicinske svrhe :)

bodibilding bio u medicinske svrhe

Moja šveca dok je pauzirala na sedmoboju zbog povrede, počela da se bavi bodibildingom. I do jaja joj išlo. Sve dok se još gore povredila i prekinula totalno sa sportom. OPasan je to "sport", čak i ako se njime amaterski baviš.

OPasan je to "sport", čak i ako se njime amaterski baviš.

Opasan je samo ako se amaterski baviš - to je jedan od sportova u kojem se ništa ne prepušta slučaju, sve ima svoje kako i zašto.

Ja se nekako teram 30 čučnjeva, 30 trbušnjaka i 30 žemskih sklekova svaki dan, mada sam opet napravila pauzu, butine bildujem samo tako, još kad moram svaki dan da se penjem do zadnjeg sprata, nemam lift (hvala bogu), pa i šetnja do busa...
Ali ne pomaže dok ne izbacim euro krem i slaninu i slaninu sa kajmakom i slaninu sa slaninom.

Smorka, radio čučanj sa 156 kila - nije sve na mojoj ogromnoj telesini čisto salo, još mogu da šetam džakove cementa po dvorištu :)

Jedan čučanj? :D

jedan čučanj, osam sam radio sa 120 :)

PItanje da l' je to uopšte SPORT, ako ćemo pravo. Ipak, do granice kada to ne uključuje doping i narušavanje zdravlja može biti koristan.

Ali ne pomaže dok ne izbacim euro krem i slaninu i slaninu sa kajmakom i slaninu sa slaninom.

Sad izbaci, pa ponovo ubaci kad se budeš udala. Tako Mađarice postižu da duže žive od Mađara:)

više je osnova za druge sportove - takmičarski bodibilding je kao kad uporediš kul tatu na levoj plećki i one likove što su iscrtani ko Mikijev zabavnik

jedan čučanj, osam sam radio sa 120 :)

Nači mogu više da ih uradim od tebe, doduše nisam imala toliko kilograma. :D Muškarci brže bilduju mišiće, ako počneš sad, uskoro ćeš moći ihaj haj da ih napraviš. Pa će oni separatisti da te kritikuju kako izdaješ njihovu soon to be republiku jer vežbaš, a ne gajiš trbuh. :)

Inače, nikako ne mogu duradim više od jednog muškog skleka, ranije sam mogla malo više, a nije uopšte da ne mogu da podignem nešto teško, ali eto, ne mogu.

Odlična! Ne bih da pričam o svojim težinama, ali sam bio jak i pored svog akademskog backgrounda, lolo! Možda je i omiljenujem, jebeš ga.

Bruce
jedan čučanj, osam sam radio sa 120 :)

Ja prošle nedelje 10 s tom težinom, lolo!

P.S. Cure, ako volite jake, kršne i pametne momke - PVT! Gay STOP, cimanje STOP, Loksi STOP!

Korišćenje steroida, pardon, anabolika je opravdano u jako malo slučajeva. Samo ukoliko osoba mora da povrati malo mišićnu masu posle operacja ili dugog ležanja. U principu steroidi dovode do uvećanja mišićnih ćelija i nakupljanja tečnosti u njima, a ne podstiču regeneraciju novih, zato bodibilderi imaju onaj napumpan izgled, kao da si im ušpricao vazduh.

PItanje da l' je to uopšte SPORT, ako ćemo pravo. Ipak, do granice kada to ne uključuje doping i narušavanje zdravlja može biti koristan.

Vrlo dobro rečena, bar ova prva rečenica. Svako dizanje jako (ne umereno) teškog tereta nikako nije normalno za ljudski organizam, a i ne trebaju ti mišići koji ti uzmu više od pola glukoze koja je mogla da se iskoristi negde pametnije, npr. u mozgu. :)

Loksi je zaslužio prozivanje, bio me je jako iznervirao, ali dobro, nećemo o tome.

Nači mogu više da ih uradim od tebe, doduše nisam imala toliko kilograma. :D

Smorka, na moju težinu još dodam tegove od 120 kg na leđa :)

Smorka, ova tvoja tvrdnja o steroidima je prevaziđena pre nekoliko decenija.

Smorka, ova tvoja tvrdnja o steroidima je prevaziđena pre nekoliko decenija.

To bi svaki bodibilder rekao.
Mogu da ti pišem kol'ko oćeš o štetnim efektima anabolika uz hemijsku potporu. :)

Ne pričam ja o nuspojava, nego spektru upotrebe.

Pa što se tiče spektra upotrebe steroida, da imaju vrlo široku primenu, ali konkretno anabolici ne.

AAS baš imaju široku upotrebu, Smorka. Učiš, bre, iz nekih knjiga od pre sto godina!!1234

Oukej, Veverak, ako te zanima pošalji mi PVT, da ne spemujemo čoveku, pa ću ti dati sve indikacije uvećini zemanja. :P

бра'о профе
+++

Ja nit' preterano pametan, nit' pretarano razvijen, al' nisam glup i nisam slab. 'bem li ga šta sam, al' defka je do jaja.

E ovo se zove igra reči, a ne onaj Brukoš štu bruka naslovnu! +++

Defka odlična, a komentari još bolji. Zabava na nivou!

KOJA УБИЦА! +

Samo da vas obavestim da smo se ja i moja draga obavezali ugovorom na godinu dana da ćemo da vežbamo u jednoj teretani u Berlinu. Ako i ne izgubimo koji kilogram, pare ćemo definitivno da bacimo :) pozzz svima