Prijava
   

Ako dogovor kuću gradi, s njim ni šator nemoš podić'

Slikovit način da se opiše kooperativnost nekog lika i mogućnost saradnje sa istim. U njegova obećanja možeš da se pouzdaš kao u istrčavanja Aleksandra Kocića, a ugovaranje obične popodnevne kafe će ti se redovno pretvoriti u prepisku ravnu pregovorima Dodika, Silajdžića i Komšića oko prodaje brodske rafinerije Rusima.

Komentari

истрчавањима Коцића +

ПРОДАЈЕМ ТЕLАД

Pošto komad?

:+D, hahahaha
Kada Kocić istrči, to je pola gola.

Ela s dva L, ne prodajem na komad, to ide po kilogramu. Teletina se kreće oko 4-5 maraka po kili, a budući da ih je većina sad postala junad, daću po 3,5. Ako je prevoz moj, dogovorićemo se oko goriva.

Dože, priznaj da ti je Koca ipak bio drag. Retko lep gospodin :)

Pa ne j... lep nego uporan.
Ali bez zezanja, imajući u vidu kakvi su nam golmani u poslednje vreme... Koca je bio Bog.

Ela s dva L, ne prodajem na komad, to ide po kilogramu. Teletina se kreće oko 4-5 maraka po kili, a budući da ih je većina sad postala junad, daću po 3,5. Ako je prevoz moj, dogovorićemo se oko goriva.

Vidi ovako, pravo da ti kažem, ne bi ja toga nešto preterano mnogo uzimala, zamrzivač mi je od 120L i već je skoro pun sa nekim paprikama od prošle zime i sarmama od slave, no nije to ni bitno...elem, da ne moram da nosim kod Mirke sa 5-og sprata na čuvanje, moram uzeti samo 7 kila, za toliko imam mesta. Pevoz je moj, dolazim biciklom sa 2 cegera.

Oprosti, ja sam rekao da prodajem telad, ne teletinu. Ili predlažeš da mu capim nogu, spakujem tebi u foliju, a ostatak teleta ostavim da trči po livadi? Ko zna, možda se i regeneriše...

Mhm, očito se nismo dobro razumeli. A reci mi, postoji li mogućnost da mi secneš samo zadnju levu nogu i deo repa? Neće ga to mnogo osakatiti, može da trči i na tri noge, provereno. Ako ne, javi mi da znam, da potražim neki drugi oglas. Hvala.

Za nogu bi se i mogli dogovorit, jebeš nogu, imaće ih još tri, poneko i četiri...Al za rep nikako, jesi normalna, da mi june raste s kompleksom, ostalo zvjerinje da mu se ruga po njivi!Pa imam i ja dušu, sunce ti... Ne dam!!! Nego, ako oćeš, škembiće bi mogli pazarit, ionako ima utrobe vazda, inače ne znam šta ćus tim kad ih rasporim. A ono neće ni skontat da mu fali 2-3 metra crijeva. Daću povoljno...A?

Slušaj, ja nogu bez repa ne uzimam, to da ti je jasno. Pravim neke meleme od tog repa, pa ih stavljam u desnu čarapu da prenoći 3 dana. Ako treba platiću ti i po 4,5 maraka samo da se dogovorimo.
A ta creva? Kako se ona kreću? Opereš li ti to prvo?

Crijeva isto po kili, jeftino - 2 marke, al za to se lako dogovorimo. Ako ja perem, onda 2,5 marke, al bez govana dobiješ. Nego taj rep me muči. Jel mora biti freš il da nađem neki od teleta što sam klao prošli mjesec, ima kožurina zakopana u potoku? Ako mora biti nov, izaću ti u susret, samo ako uzmeš 2 noge, drukčije mi se ne isplati. Eto, uzmi prednju desnu, da bar balans može držat dok pase. Sve za 4 marke po kili, plus rep koji dođe oko 2,5-3 iljade evra...kako se dogovorimo već, nebitno. A? Da pljunemo u dlan i završimo poso ko ljudi!?! A!?

Znaš kako, kod tih creva ti nešto mutiš, smrdi mi tu nešto. Jel to iz nekog uvoza? Reci odma, da se ne brukaš kasnije. Aj' uzeću i prednju desnu, al' ako bude tvoj prevoz, a moja kafa. Uuuuu a skup ti taj rep jebo ga ti, daj smanji na 2 'iljade evra pa da se pljujemo zajedno u dlanove. A?

Pa drobovi smrde, govna i to...Mora smrđet, taka su govna, štaš. Vidi, kad prebacimo iz Bosne u Srbiju, tad će biti iz uvoza, jebiga, nisam ja razvaljivo Jugoslaviju. Daću rep za 2300, zadnja cijena... A ne reče da radiš s kafom, možemo se i tu dogovarat, kolko nudiš? U moju hladnjaču može stat oko tona i po, nemoj više dovozit, neću imat gdje natovarit. I, kako ćemo na kraju?