Prijava
   

Alchajmer u srba

Specifična pojava koja se javlja tako što se srb iznova deprimira i šokira stvarima koje su se ponovile dva tri pedeset puta, i doživljaj je podjednako jak svaki put. Karakteristično je da želi da se sve rasproda, pa da se krene sa omladinskom školom i aj u pizdu materinu da mu ne bude žao kad gubimo, al jebem majku onom Pavloviću ko ga gura na štopera kiksara obolela.

-Ma ne pa šta je ovo rasprodaj govna ovu legiju stranaca pa nek igramo sa klincima, istrpimo ih par godina pa šta, kako to da nismo jači od Totenhema a neporaženi smo u linglong jangcengjang ligi nije mi jasno
-Aj kaži jednog omladinca zvezde
-Paaa ono.. Darko Lazović brate??

Komentari

Uz to i kurac u srba

U ovom timu jedino sto valja su Borjan i Marin. Mozda Degenek, ali je pitanje. Treba se resetovati od zime. Oterati bukvalno sve i sezonu zavrsiti sa ovom decom sto se bore u omladinskoj LS. Na zimu oterati 6-7 igraca, a na kraju sezone ostatak. Koja je poenta sa Kanjasom, Van Parlom, Garaijom, Milunovicem, Rodicem????Rasprodati pokloniti sta god.... Uzeti 10 miliona i uloziti u 2-3 kratena pojacanja. Uz Marina, Borjana i omladince doboljno za titulu.

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Sredi se, Kašofe, neće ti se ego rasut u komade ako se ponekad izblamiraš jako

Opusti se, sine... relaks... ks ks

Napet si dosta... Ukakićeš se... A nisi na noši...