Prijava
   

Aleksandar Trisovic- sportska obmana decenije

Beer fest, 16.08.2006. Pije se pivo na sve strane, na video-bimu fudbaleri Srbije pobedjuju Cesku 3:1, a gol postize (za vecinu anonimni) Aleksandar Trisovic. Nema onog ko nije prokomentarisao da se radi o sjajnom fudbaleru.

Prodje par dana i Aca stize u Srbiju, i to pravo na Marakanu. Liga sampiona je bila vidljiva iako sezona nije pocela, cim je on resio da dodje.

I onda smo videli pravo lice decaka. Bledo, bledje, zaslepljujuce bledo. Covek je igrao, blago receno- ocajno.

U Zvezdi je ulazio sa klupe, ili nije ulazio uopste, ali zato, u reprezentaciji, pod vodjstvom Baskijca Klementea i veselog Zvezdana Terzica, decko je imao zagarantovano mesto u prvoj postavi!

I svi smo to komentarisali, sami sebe zbunjivali i dovodili u pitanje sopstveni sud o fudbalerima i fudbalu uopste (U prevodu na narodski- ko koga jebe ovde, bre). Kao da sabiramo 2 i 2, ali nismo sigurno u rezultat jer nas uciteljica cudno gleda.

Uvodjenje sina Ilije Petkovic u reprezentaciju nasuprot ovom je bozanstven potez.

Radi se o sjajnom fudbaleru koji samo nema tehniku, brzinu, ideju, a pogotovo centarsut.

Svaki put kada je imao priliku da centrira, svako od nas ko voli fudbal je pomisljao u sebi "Evo ga, sad ce napokon da je podigne kako treba, evo gola!", ali Acika nas je u 99% slucajeva demantovao.

Aleksandar Trisovic- dokaz da korupcija nema granice

Komentari

Тришовића сам гледао у неколико утакмица младе репрезентације, прије него што је наступио за "А тим", дечко их је одиграо фантастично.
Зашто је после тога био очајан, стварно немам појма, могуће је да није имао ни среће. Дао сам ти минус због хејта који овај лик, по мени, није заслужио...

...јоооој, сад тек видјех ко је аутор!!!
Ово нема никакве везе, живота ми, са нашим претходним препискама у коментарима!!!

Не знам који курац коментаришем ишта уопште :-)

Sada vec ima 27 godina, i daleko je od mladog igraca, i karijera mu se sjebala.
Ima gomila takvih igraca u nasem fudbalu, nije on ni prvi ni poslednji. Evo sto se Lekic i Rasa Petrovic guraju u A selekciju, kad realno ima i boljih od njih

Тришовића сам гледао- perfekat. Mi koji ga poznajemo kao reprezentativca Srbije, a u isto vreme igraca Zvezde u kojoj uopste nije ni igrao- znamo o kakvom se potencijalu radi.

Necrom bas o tome se radi. Eto, Jankovic je povredjen i vrlo je moguce da ce uleteti "neki novi Trisovic" u kombinaciju. Usput, i ja sam ga gledao uzivo i mogu reci da sam bolji fudbaler od njega.

haha, pa da to je to. Veciti guraju isljucivo svoje igrace, mislim da u tome sada CZ prednjaci, jer su bankrot i moraju nekom da ih prodaju, mada ni PFC ne zaostaje mnogo

Ma, Triske je do jaja! Evo, bas sad sam ga gled'o kad su igrali Mancester i Liverpul... Ne! Cekaj! To mora da sam gledao Zakarpatje, jer ti nas Triske tamo sad igra. UKRAJINSKA DRUGA LIGA!

+
citao sam ko nelogovan...do jaja defka...

Keegman, samo je pitanje trenutka kada ce da eksplodira... Mada, mozda dobije poziv za reprezentaciju.

Necro, to je bio jedan vrlo jak lobi tada, kada se nije znalo ko pije, a ko placa... Realno gledano, Mrdja bi trebalo da ima prednost u odnosu na Lekica (iako navijam za Zvezdu), ali avaj...

Znas sta...jako si smesan,ljubomoran!!!Ko si ti da nekog nazivas obmanom?Smesni covece koji si pisao ovu glupost,verovatno lecis svoje duboke komplekse!!!!A sto se Ace tice,on igra u Prvoj ligi Ukrajne,a u Zakarpatima u kojima je bio pozamljen,postigao je golove protiv Sahtjora i Dinama iz KIjeva- DA SE ZNA!!!!

Keegman a gde ti sine igras???? Na svadbama kad te zovu!

Antikvaran- MARADONA , sto ne kazes da si ti?

Дао је он добар гол против Чешке...

Дао је и Ђокић гол Милану, па је о5 курац од играча. Прц!

bitno je da ste vi koji komentarisete veoma "kompetetni" da sudite da li je neko talenat ili ne...

Ништа мање или више компетентни од- тебе, на пример. Извини ако знаш Ацику и те муње, али то је једноставно била намештаљка коју су сви видели. Скоро сви. :)

Sta bi sad mogli da kazemo posle SP? Da su svi igraci 'sportske obmane' ili da su neki igraci preko 'veze' tu???Ma dajte narode,gledajte svoja posla.svoje zivote, a ljude koji nemaju veze sa vasim zivotima ostavite na miru!!!!

Bio sam sa ortakom na tekmi protiv Belgije u kvalifikacijama za Euro 2008, dok nas je vodio Klemente. Posto smo bili na severu, lepo se video pregled igraca i na centru i na bokovima. Primetio sam da na levoj strani duva promaja, a da su akcije ukoliko su isle preko desnog boka, isle preko Dragutinovica koji je ucestvovao u ofanzivi i uzgred asistirao Zigicu kod pobednickog gola. Pred kraj prvog poluvremena pitao sam ortaka:''Koga bi prvo izbacio iz tima?'' On:''Pa Trisovica''. To sam i sam pomislio. Kasnije je zamenjen i nije vise pozivan u A tim. I Klemente je skapirao...

najbolje da je tebe i tvog ortaka pozvao da sidjete sa severa,da popunite levu stranu

Лепота, а је л' ти дркаш на Тришовића?

drkam na tebe suspendovan,nemoj biti ljubomoran

Лепота је неки рођак или ортак Тришовића, гарант.