Prijava
   

Alfa ženka

Postoji, to je na primer žena koja će natakariti štikle i pored činjenice da na taj način postaje višlja od svog pratioca. Očigledno je da ih je obula da bi satirala konkurenciju a ne zbog nesrećnog pratioca. Promene na alfa poziciji među ženama su mnogo češće nego u svetu muškaraca i odgovaraju vremenskim intervalima koji su dovoljni da se rasturi frizura ili pokvari šminka. Žene to znaju i prilagođene su tim čestim promenama. Kad se pažljivije pogleda one su potpuno u pravu, i pola sata je sasvim dovoljno vremena da se obave neke stvari.

Komentari

Vukajlijasi, Vukajlijasi. Napravili ste 100 def za alfa muzjake a nijednu za alfa zenke. Nisam mogaoda verujem da ne postoji. Klasicne ste vi srbende, ne razmisljate o tihom ratu medju zenama. Vi ste za burne i glasne sukobe kako i dolici alfa muzjacima.

Alo, energijo, javi se.

Kul je kao ideja, ali mi se ne svidja VISLJI, kao ni ovo za visinu pratioca. Pa 'bem mu misa, valjda ce biti ipak malo visi?!

Višlji!? stigao sam dotle, i dao minus!

deco to je ispravna definicija sa stanovista zenske psihologije, lupajte minuse, ali bi mogli da naucite nesto. ne misli se ovde samo na stiklue bukvalno

ha ha stari smeker otkriva tajne, poslusajte ga