Prijava
   

"Alpska" kobasica

Najeftinija mesna preradjevina koja se moze naci u nasim prodavnicama i nije kobasica,vec najgora moguca salamcina "podrigusa".Ono sto bi bilo jeftinije od nje,moralo bi da nosi na sebi natpis"nije za ljudsku upotrebu",mada se mnogi pitaju zasto to ne stoji napisano i na Alpskoj.
Proizvode je svi preradjivaci mesa u Srbiji,sto ce reci da svaki proizvodjac ima svoju verziju "Alpske".Neki poznavaoci tvrde da u nju stavljaju i kerece meso,ali oni jos upuceniji ,odgovorno tvrde da nije tako,jer da ima kereceg mesa u njoj ,bila bi barem ukusna....

Za razliku od raznoraznih parizera,koji mogu biti ukusni kada ce prepeku na plotni ili rostilju,kod "Alpske" to nije slucaj...ona smrdi u svakom agregatnom stanju!
Gora je cak i od naftalina i ako je ubacite u kesu sa drugom hranom,sve ce smrdeti na nju...

Komentari

A, pa nemoj tako da si razocaran hranom danas, Talentovani. Glavu gore i razvedri se. :) Nije parizer toliko los, moze i bez pecenja da se pojede, ali se za alpsku slazem u potpunosti. Ni moja macka nece da je jede. Cak je i ona najjeftinija kobasica za pse sa mesom cetvrte kategorije primamljivijeg mirisa.