Prijava
   

Amazonka

U popularnoj kulturi (čitaj:svetu u kome vladaju muškarci) amazonke su visoke, vitke, prelepe, sisate, snažne i moćne žene, uglavnom sa nekom mačekanjom i sa što je manje moguće odevnih predmeta (uglavnom je u igri neki maštoviti bikini, tipa od kamilje dlake). Ne vole slabe muškarce i šatro su u celibatu, ali čim dođe neki tip a-la KONAN odmah skinu to malo krpica što imaju na sebi i podaju se.

U mitologiji i nazovi istoriji, amazonke su kršne mišićave muškobanjaste lezbače koje seku jednu sisu kako bi bolje koristile luk i strelu. Retko se peru i preziru muški rod. Nisu razgolićene pošto se plaše krpelja i zmija, a i boli ih kurac da se oblače pohotno kada nemaju nameru da zavode bilo koga.

pravi primer je Crvena Sonja. Nju su kao devojku silovali i od onda mrzi sve muškarce osim naravno Kalidora (čitaj: Švarceneger) koji je, iako je mora da čeka do kraja filma, ipak bez mnogo muke nagnao. Sva sreća pa je to silovanje na nju ostavilo trajne posledice na mozak te je rešila da se oblači što pohotnije može kako bi umanjila rizik da je neki seksualni manijak slučajno ne zaobiđe. AMAN!

Komentari

Komentar moderatora na moderatorovu definiciju - smor u najavi;)

Stvarno bravo!!! +

@che-vu: razume se
(a tek odgovor moderatora na moderatorov komentar na moderatorovu definiciju... :D:D:D)

Nisu razgolićene pošto se plaše krpelja i zmija, a i boli ih kurac da se oblače pohotno kada nemaju nameru da zavode bilo koga.

+