Prijava
   

Americki humor

-Americki humor, isto kao i americki fudbal, samo je Amerikancima zanimljiv.

Objasnjenje:

Zbog nedostatka inteligencije, primorani su da svoje nazovi "humoristike" filmove obogate "fizickim humorom", posto, verbalno nisu u stanju ni da smisle recenicu koja ima smisla, a ne da bude duhovita, evo na cemu se zasnivaju njihovi filmovi.

Josh sedi u kaficu i razgovara sa Jessy, dok iza Jessy stoji Mark koji nabija palac u dupe i u tim trenutcima se cuje "hahaha" koje prati celu seriju/film, a to "hahaha" treba da nas obavesti da je upravo uradjena ili izrecena neka fora i da bi trebalo da se smejemo.

Komentari

Definicija je super i dao sam + ali mi molim te reci čiji si dupli.Neću te cinkat modovima....

Pa to mi je prva definicija ovde, nisam dupli, sad sam se registrovao :)
Inace, hvala za plus, a u proteklih par dana sam procitao sve definicije (sve sa ove strane, svih 100 i nesto strana), i nisam naleteo na ovakvu definiciju.

Hajde eto +, ali ne diraj mi Leslija Nilsena.

kada bi malo gledao americki fudbal i skapirao bilo bi ti zanimljivo... provereno ;) i ja sam mislio da je glup, al sad pre gledam to nego bilo koji drugi sport

U sustini americki humor je ekstremno glup i zanimljiv je deci do 11 godina,barem na podrucju Evrope.To je sasvim ok,jer deca posle 11 godine pocinju da otkrivaju britanski humor,koji je daleko bolji i interesantniji.Najbolje humoristicke serije su britanske,dok amerikanci furaju nesrecne sitkom serije,koje imaju besmislenu radanju i traju neograniceno dugo ,dok se ne smuce bogu i narodu.

"To je sasvim ok,jer deca posle 11 godine pocinju da otkrivaju britanski humor,koji je daleko bolji i interesantniji"
potpisujem